KraYo bLoG
Re: KraYo bLoG
AK je super ruka. Ak sa to rozhodneme 4betovat PF, tak sa ale asi musime stacknut, lebo 4bet/fold sucks. Vsetko zalezi od supera. Ak sa nechceme stacnkut PF, tak IP to zahadzovat nebudeme a flat je dobra volba najma z toho dovodu, ze postflop to mozme lahko floatovat. Vacsinu casu budeme mat minimalne 2 overs, ako mortylen povedal, niekedy aj gutshot alebo cosi podobne a vela regov nam bude cbetovat Qhigh a Jhigh flopy s tym, ze na to aj maju range (nie vzdy aj ruku), no na turne zbadaju, ze maju vnutri 2/5 stacku a na ruke nedrzia ani 2 exkrementy, a ruku give-upnu, dufajuc v nas maly pp a ze checkneme behind a pozru si river zadarmo. Navyse, ak ma reg polarizovanu range a bude nas 3betovat aj light, tak je to dovod navyse pre nas, aby sme flop floatli, lebo mozme usudit, ze celkova superova range je este slabsia = vytlacime ho na turne este lahsie
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
rozumiem , v tej hande mal byt float .
ale k tomu AK 4bet preflop , na akeho rozumneho supera sa to oplati? jedine ma napada hrac ktory 3betuje light a nasledne nerad sklada na 4bet ,ale inak si nemyslim zeby mi daky normal reg dorovnal 4bet s horsim , az na QQ mozno , alebo tiez AK , lepsie mi pushne a horsie polozi imo , nwm
+Edit : Aka by mala byt vyska floatu? a co ak typek da check raise? insta fold?
ale k tomu AK 4bet preflop , na akeho rozumneho supera sa to oplati? jedine ma napada hrac ktory 3betuje light a nasledne nerad sklada na 4bet ,ale inak si nemyslim zeby mi daky normal reg dorovnal 4bet s horsim , az na QQ mozno , alebo tiez AK , lepsie mi pushne a horsie polozi imo , nwm
+Edit : Aka by mala byt vyska floatu? a co ak typek da check raise? insta fold?
-
Krayo - Príspevky: 88
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/0 krát
Krayo napísal:myslis ze 4bet je fajn? lebo ja AK akosi velmi ne4betujem
a co 4betujes? (viem ze vseobecna otazka prilis takze nemusis pisat konkretne veci ako btn vs sb a utg vs bb situacie, ale taky range nejaky ktory 4betujes?)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no do tight hracov len KK+
proste dokym super nema nejake staty kde by som mohol 4bet light tak ne4betujem s horsim ako KK+
alebo ked je nejaky open->3bet + overcall tak vtedy 4bet shove s AK som raz spravil , mi to prislo cool
(ale bavime sa o regoch so standard 3bet range , nie o fishiach a kadejakych pofideroch co napr. minraisuju alebo Shortoch a tak)
proste ak 4betnem AK alebo QQ a reg mi shovne tak som fucked imo ... nwm no
proste dokym super nema nejake staty kde by som mohol 4bet light tak ne4betujem s horsim ako KK+
alebo ked je nejaky open->3bet + overcall tak vtedy 4bet shove s AK som raz spravil , mi to prislo cool
(ale bavime sa o regoch so standard 3bet range , nie o fishiach a kadejakych pofideroch co napr. minraisuju alebo Shortoch a tak)
proste ak 4betnem AK alebo QQ a reg mi shovne tak som fucked imo ... nwm no
-
tzn ze vs regovia je tvoja 4betting range KK/AA?
ak si to niekto trochu lepsi vsimne boh ta chran nakolko asi uz nikdy nedostanes od neho pf ai stack (pokial nebude mat KK a ty AA co je v longrune irelevantna situacia)
takisto mozu 3betovat tvoje openy IP fkin wide-nakolko nepredpokladam ze nejak rad callujes 3bety OOP a ne4betujes, 99% casu teda foldujes
ak sa chces proti tomu branit callovanim OOP tak good luck veru..
u see?
edit: este toto
z tohto mam pocit ze si zamienas pojmy, 4bet light nezmena 4betovat sirsiu range ale 4betovat ako bluff s umyslom foldnut na 5bet
(ak som to pochopil zle tak sorrka:) )
ak si to niekto trochu lepsi vsimne boh ta chran nakolko asi uz nikdy nedostanes od neho pf ai stack (pokial nebude mat KK a ty AA co je v longrune irelevantna situacia)
takisto mozu 3betovat tvoje openy IP fkin wide-nakolko nepredpokladam ze nejak rad callujes 3bety OOP a ne4betujes, 99% casu teda foldujes
ak sa chces proti tomu branit callovanim OOP tak good luck veru..
u see?
edit: este toto
Krayo napísal:proste dokym super nema nejake staty kde by som mohol 4bet light tak ne4betujem s horsim ako KK+
z tohto mam pocit ze si zamienas pojmy, 4bet light nezmena 4betovat sirsiu range ale 4betovat ako bluff s umyslom foldnut na 5bet
(ak som to pochopil zle tak sorrka:) )
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
chapeme sa , som na tom s 4betom asi dost zle . Vies mi povedat kedy sa oplati 4bet bluff? ~s tym ze na pripadny 5bet polozime
-
Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1201714
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
MP: $3.80
CO: $22.46 44/9/1 //fold to cbet 33 (6) /fold to cbet turn 0 / 70 hands //imo klasik calling station
BTN: $16.64
SB: $14.41
Hero (BB): $21.17
UTG: $5.64
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with Q A
UTG calls $0.10, 1 fold, CO calls $0.10, BTN calls $0.10, 1 fold, Hero raises to $0.50, UTG calls $0.40, CO calls $0.40, BTN calls $0.40
Flop: ($2.05) 9 A Q (4 players)
Hero bets $1.90, UTG folds, CO calls $1.90, BTN folds
Turn: ($5.85) 8 (2 players)
Hero bets $4.90, CO calls $4.90
River: ($15.65) 7 (2 players)
Hero checks, CO bets $15.16, Hero ??
Neviem no myslim ze po ten river to je spravne , a ten river neviem ... nevedel som co mam robit , boli sme riadne deep a som sa bal kuwa , akurat koncim +2BI uspesnu sessn , som pozatvaral stoly a toto sa mi stalo na poslednom dpc
proste sety som mu vyradil z range lebo low karty na boarde niesu a vacsie pp by otvaral imo , cize bude ma horsie dva pary , JT alebo taka flush , a ked som si pozrel jeho river aggresion tak bola 3+ co je dost vela , no nevedel som vobec
keby to bol chlap 44/0 tak to asi vzdam na riveri , lebo mu dam aj sety do range ... callol som to nakoniec
vs . AdTd,A9s-A7s,Ad6d,Ad5d,Ad4d,Ad3d,Ad2d,Q9s-Q8s,JTs,A9o-A7o,Q9o-Q8o,JTo -> 57%
vs. AA,QQ,99-77,AdTd,A9s-A7s,Ad6d,Ad5d,Ad4d,Ad3d,Ad2d,Q9s-Q8s,JTs,A9o-A7o,Q9o-Q8o,JTo -> 47% (+ sety) o_O
je to optimisticka range? na river dojde s tymto seckym urcite + este viac imo , otazne ako to zahra tam :/ -> ked tak na to kukam teraz tak som to mal asi poslat normal na riveri a ne check/call ...lebo niektory slabsie dva pary by imo callol ale neshovol po checku , ale zase mozno skor by po checku by shovol lebo som ukazal weakness , ja neviem
EDIT: prave pozeram ze som tam zabudol dat este mensie flushe , nece sa mi to uz prerabat , snad ich nieje az tak vela aby robili hranicu ci to vzdat / nevzdat
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
MP: $3.80
CO: $22.46 44/9/1 //fold to cbet 33 (6) /fold to cbet turn 0 / 70 hands //imo klasik calling station
BTN: $16.64
SB: $14.41
Hero (BB): $21.17
UTG: $5.64
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with Q A
UTG calls $0.10, 1 fold, CO calls $0.10, BTN calls $0.10, 1 fold, Hero raises to $0.50, UTG calls $0.40, CO calls $0.40, BTN calls $0.40
Flop: ($2.05) 9 A Q (4 players)
Hero bets $1.90, UTG folds, CO calls $1.90, BTN folds
Turn: ($5.85) 8 (2 players)
Hero bets $4.90, CO calls $4.90
River: ($15.65) 7 (2 players)
Hero checks, CO bets $15.16, Hero ??
Neviem no myslim ze po ten river to je spravne , a ten river neviem ... nevedel som co mam robit , boli sme riadne deep a som sa bal kuwa , akurat koncim +2BI uspesnu sessn , som pozatvaral stoly a toto sa mi stalo na poslednom dpc
proste sety som mu vyradil z range lebo low karty na boarde niesu a vacsie pp by otvaral imo , cize bude ma horsie dva pary , JT alebo taka flush , a ked som si pozrel jeho river aggresion tak bola 3+ co je dost vela , no nevedel som vobec
keby to bol chlap 44/0 tak to asi vzdam na riveri , lebo mu dam aj sety do range ... callol som to nakoniec
vs . AdTd,A9s-A7s,Ad6d,Ad5d,Ad4d,Ad3d,Ad2d,Q9s-Q8s,JTs,A9o-A7o,Q9o-Q8o,JTo -> 57%
vs. AA,QQ,99-77,AdTd,A9s-A7s,Ad6d,Ad5d,Ad4d,Ad3d,Ad2d,Q9s-Q8s,JTs,A9o-A7o,Q9o-Q8o,JTo -> 47% (+ sety) o_O
je to optimisticka range? na river dojde s tymto seckym urcite + este viac imo , otazne ako to zahra tam :/ -> ked tak na to kukam teraz tak som to mal asi poslat normal na riveri a ne check/call ...lebo niektory slabsie dva pary by imo callol ale neshovol po checku , ale zase mozno skor by po checku by shovol lebo som ukazal weakness , ja neviem
Spoiler:
EDIT: prave pozeram ze som tam zabudol dat este mensie flushe , nece sa mi to uz prerabat , snad ich nieje az tak vela aby robili hranicu ci to vzdat / nevzdat
-
Prečo checkuješ river?
Očakávame, že tam "klasik calling station" bude vbetovať jednopárové ruky?
Edit: PF open 7-8bb imo
Očakávame, že tam "klasik calling station" bude vbetovať jednopárové ruky?
Edit: PF open 7-8bb imo
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
njn mal so to tam dat , len som sa bal
-
Krayo napísal: len som sa bal
[ ] BRM
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.