KraYo bLoG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: KraYo bLoG

Odoslaťod Krayo 02 Mar 2011 18:00

Dakujem velmi pekne , presiel som si ruky este raz pozrel komenty a neviem stale by som to zahral zhruba rovnako , snad nejaky sizing upravil a male veci

1 handa - to ze by som asi callol jeho reraise a c/f river alebo mozno c/call nejaky fakt minbet , po jeho potbete na turne imo este bijem nejaky handy ale po tom minreraise som fucked imo. ak ma fd este mam sancu na sparovanie boardu ale ak sa nesparuje aj ked mam set tak som velmi casto fucked .. keby myl vyssi AF tak vpohode , ale takto asi crying fold no co

2 no way asi aby to slo inac

3 handa tam len sizing ako vravite no a co sa tyka riveru tak to nedokazem foldnut , je tam vela draws nedokoncenych co mi mohol nejako trapne minraisovat ja neviem , cant

4 imo tiez neni vela o com lebo je to nejakch 65 BB short a to mohol blbnut aj z horsimi handami ako nejaky 100BB , nwm

5 co sa tyka KK,AA tak zacnem skusat callowat na 3bety takym lighterom s vysokym cbet % , len ked mi tam nasoli 3 barrelly na dakom pofidernom flope tak zase sem budem crying postovat handu ;D , ale skusime

thanx
Obrázok používateľa
Krayo

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 10 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 02 Mar 2011 18:16

este ze si odpovedal na otazku k prvej hande ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Krayo 02 Mar 2011 19:07

matiapag napísal:este ze si odpovedal na otazku k prvej hande ;)

Srry na otazku "Preco raisujeme" je odpoved For Value , a co vie takto zahrat? No to je tazko povedat , lebo tento move mi nedava velku logiku , ako som vravel sety , FD , dva pary by cbetoval na flope imo , ale ked sa uz z nejakeho dovodu rozhodol necbetovat flop tak presne to mohol potbetovat na turne + povedzme 99-KK ktore sa bal cbetovat na A high flop , alebo combo draw , AxXc maybe , alebo len kradne pot nwm ...ja si nemyslim ze moj raise je zly v ziadnom pripade imo nemozem mu calldownut teraz len preto ze checkol flop a betol turn , jasne moze sušit AA , ale imo tam am aj dost kravin ...urcite ocakavam call od horsich veci a co sa tyka jeho reraisu tak tam imo stale moze mat horsie veci ale uz je majoritna cast silnejsia a shove je asi bad , call mi pride fit aj ked jeto set a 80% riverov musim foldnut..

Len tazko je povedat co vie takto zahrat , ty mas mozno inu predstavu o tom s cim to spravil , ono vieme sa vzit ako tak do role megafishe , do role ultranita , na niektory typy su ake take sablony +- ale na niektorych pofidernejsich hracov s pofidernymi movmi sa mozme len domnievat a rozmyslame stylom , ze preco to robi? ak ma toto tak spravi toto ak ma toto spravi toto ...len najvacsi problem je ze on nie vzdy takto rozmysla a nie vzdy to spravi , tak treba si spravit aky taky obraz pomocou poznamok a v tomto riadne zaostavam

Yegon vo svojom videu tam ukazal nejaku srandu na robenie poznamok , to co bolo? ak niekto vie budem rad ak mi povie co to je ako to funguje , lebo ja si to pisem len do HEM a celkom chaoticky , cize v tomto by mi bodla pomoc ze co a ako
Obrázok používateľa
Krayo

Odoslaťod Krayo 02 Mar 2011 20:08

tak dnes len jeden hand , lebo dalsia sesn mala zas katastrofalny nabeh tak som to vypol , snad este neskor zapnem ked sa spametam :D

Prima Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1210766
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

MP: $27.82 56/13/2.2 // 45 hands
CO: $18.53
BTN: $39.91
SB: $37.41
Hero (BB): $20.50
UTG: $20.00

Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with 8 :club: 8 :heart:
UTG raises to $0.70, MP calls $0.70, 3 folds, Hero calls $0.50

Flop: ($2.20) T :club: 8 :diamond: 2 :club: (3 players)
Hero checks, UTG checks, MP bets $1.00, Hero raises to $2.80, UTG folds, MP calls $1.80

Turn: ($7.80) 9 :diamond: (2 players)
Hero bets $4.80, MP calls $4.80

River: ($17.40) Q :heart: (2 players)
Hero bets $12.00, MP calls $12

Spoiler:
Final Pot: $41.40
MP shows J :heart: J :spade:
Hero shows 8 :club: 8 :heart:
MP wins $39.33
(Rake: $2.07)

:o
Obrázok používateľa
Krayo

Odoslaťod Zeltzn 02 Mar 2011 21:29

preco taky maly bet na turne? tam si mal vypáliť 6+ niečo ako 6.3 alebo rovno 7-7,5 a nie 4.8 !!!!!! betsizing betsizing betsizing! potom nemusíš river tak overbetovať a rovno možeš pushnúť bez problémov :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod WolfiKxx 02 Mar 2011 22:15

no ja nevidim nic zle na betsizingu na turne... ved river neoverbetuje ;)

akurat na flope by som volil 3.5 $
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod Krayo 02 Mar 2011 23:36

je pravda ze niekedy mam zbytocne maly sizing , ale tak snazim sa aby super zostal v pote s co najsirsou range , ale pravda ze tento board je dost drawy , mal som tam pchat viac no :(
Obrázok používateľa
Krayo

Odoslaťod Krayo 03 Mar 2011 05:06

okej prehral som polovicu svojho rollu , akoze worst sessn ever , viem ze som to mal asi vypnut ked vela prehravam, ale tak nehral som nejak šaleno imo , stale som sa snazil povzniest nad tie prehry a rozmyslal ,ale akoze na konci som si povedal ze ja neviem ci som debil alebo co , ale cim viac som hral tym viac mi to prestalo davat zmysel , proste secko co som sa doteraz naucil som mal pocit ze nefunguje ..check/raise flop proti btn openu ktory ma velky cbet , cosi nepoloziiinijak raz, dalsia aggro typek mam nanho poznamku ze mi 2x bluffpotol river po mojom checku (a ja som polozil a on mi ukazal handy aby ma vysmial asi ) , tak 3ti krat na vlas taka ista situacia a naschval som chcekol s value handow nech mi to dam nasoli a presne taky isty bezsizing dal , ja insta call , no nemal nuts? a ceresna na torte ked , som 3betol QQ z BTN proti CO openu a chlap z celkom schopnymi statmi (3b 4.5) mi to 4betol a CO shove , tak som to foldol a oni ukazali A7 a TT ..napisal som si poznamku aj ked nevem ci to je na nieco lebo ked mu 5bet shovnem AK,KK tak minimalne AA bdue drzat

zapisujem si poznamky ze kto co ako hra ze ich idem exploitova ako pan , jj no fucking way
jeden typas mal AF 12 a 3bnet 15 na schopnej vzorke , tak ze reku idem 4betovat light , nepolozi ani za boha a na flope agresivna opica , musim zlozit ...oukej takto to nepojde ..bohuzial musim hrat nanho viac len silne ruky a nie bluffy kedze nesklada, lenze co je value handa proti tomu kuzelnikovy? QQ-AK? cosi sak on ma este tolko komb AA-KK v rukave a on asi velmi dobre vie kedy ich ma vytiahnut ...asi mi videli karty vsetci alebo co ..no nic

s tejto sessn sa budem spametavat dlho , mam pocit ze ak keby som Allinoval kazdu handu tak moj graf nejde az tak strmo dole ale sem tam nieco vytocim xD
no nic moj roll cini 20 BI na NL10 momentalne xD! (z 44 BI) tak dame si pauzu na neurcitu a potom sa uvidi ;p

tazko sa bude zaspavat no :o
Obrázok používateľa
Krayo

Odoslaťod Riddlah 03 Mar 2011 07:55

a to vsetko sa ti stalo na nl20 ? ci si potom zisiel nl10 ?
Obrázok používateľa
Riddlah

Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Krayo 03 Mar 2011 14:06

NL20
Obrázok používateľa
Krayo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!