KraYo bLoG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: KraYo bLoG

Odoslaťod Krayo 14 Mar 2011 02:31

Skusam nieco na Full Tilte ale nejde mi tam HUD , nastavil som auto import secko aj mi importuje ruky , normalne vidim ten zeleny pasik , ale HUD mi nezobrazuje a ani moj nick mi nece najst HM , vie mi niekto halp?
Obrázok používateľa
Krayo

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 10 krát/0 krát

Odoslaťod Mathejs 14 Mar 2011 10:31

Ked som mal takyto problem, tak to bolo koli tomu, ze FT "apdejtol" soft. Iba som si potom stiahol upgrade hem z ich stranky (teraz mam 1.11.03)
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod REM 14 Mar 2011 12:47

Cavko tak ja som donedavna hral uplne bez holdem managera a co viem tak vela hracov ho ani nepouziva...Mam skor pocit v poslednej dobe ze ma hud docela matie alebo resp. prikladam tym cislam az moc velku vaznost a potom robim hluposti...Najlepsie je ak si robis poznamky k hracom.Inak ziadny iny program nepotrebujes.
Videa mas na husng.com...Ak nechces platit za ne tak sa daju zdarma stiahnut ak pohladas na nete...Pre low a mid stakes su uplne postacujuce.
Rozdiel medzi ps a ft je v tom ze reg speed na ft je vraj ako turbo na ps...Inak co sa tyka kvality hracov myslim ze by to malo byt za jedno...
A este k tvojmu problemu s hudom...Ja ked som skusal pustit hud na husng neslo mi to a na cash game 6max,9max normalne fungoval...Stacilo mi potom zmenit jazyk v P****Stars na anglictinu.To len tak na okraj neviem ci mas zrovna tento problem.
Ozaj a toto sa ti este zide pre zaverecnu fazu http://www.holdemresources.net/hr/sngs/hune.html
Obrázok používateľa
REM

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/15 krát

Odoslaťod Krayo 14 Mar 2011 14:15

diky moc , ale celkom nerozumiem tym cislam v grafe , to su akoze BB alebo co? + kedy zacina late faza xd
Obrázok používateľa
Krayo

Odoslaťod REM 14 Mar 2011 16:18

Hej to cislo je pocet big blindov v efektivnom stacku...Priklad co je efektivny stack-jeden hrac ma 1000 chipov a druhy 2000 chipov potom efektivny stack je 1000...No a zaverecna faza je v podstate vzdy ked je efektivny stack menej ako 20 big blindov
Obrázok používateľa
REM

Odoslaťod tucniak 14 Mar 2011 17:27

neda mi, kedze mam par vyhrad

REM napísal:a co viem tak vela hracov ho ani nepouziva..

vacsina naozaj dobrych hracov ho skor pouziva co tak pozorujem :spax:

REM napísal:ze ma hud docela matie alebo resp. prikladam tym cislam az moc velku vaznost a potom robim hluposti..

to, ze ty tym cislam prikladas privelku/primalu vaznost alebo nespravne interpretujes resp. nevies ich pouzivat naozaj nie je ale chyba toho programu :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 14 Mar 2011 18:00

tucko napísal:...

aj ja som to chcel napisat, ale mam pocit, ze oni sa bavia o HU SnG, a tam to teda fakt nie je az tak velmi podstatne :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 14 Mar 2011 19:45

v tom pripade beriem spat :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod REM 14 Mar 2011 20:22

Som to blbo napisal tak to asi vyznelo ze nahovaram ludi aby nepouzivali hud :D Cize prijmite moje ospravedlnenie nie je to tak! :poklona: To ze som casto pri pokri zmateny urcite nema na svedomi hud...
Obrázok používateľa
REM

Odoslaťod Krayo 15 Mar 2011 15:40

Mam problem s vyberom cez moneybookers , dal som vytiahnut peniaze 5.marca , s uctu MB mi stiahlo ale na moj ucet mi to nedoslo a je 15teho a stale nic , tak som tukol na moneybookers na support withdrawal tam som dal submit a cislo transakcie a prislo mi toto:

THIS EMAIL WAS SENT FROM THE MONEYBOOKERS SERVICE DEPARTMENT.

TO REPLY YOU MUST LOGIN TO YOUR MONEYBOOKERS ACCOUNT AND SEND US A MESSAGE
VIA THE ACCOUNT/SECURITY SECTION OF OUR SUPPORT CENTRE.
********************************************************************************

Dear xxx,

Upon receiving your credit card withdrawal request, it is immediately processed by Moneybookers. Depending on your credit card company it may take up to 1 month to show on your statement. We are therefore unable to investigate or put a trace on the payment until 7 days after your request.

If after 7 days you have still not received your withdrawal, please return to the support centre and re-enter your payment enquiry.

Your Moneybookers Team!

co mam robit? dakujem
Obrázok používateľa
Krayo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!