KraYo bLoG
Re: KraYo bLoG
Skusam nieco na Full Tilte ale nejde mi tam HUD , nastavil som auto import secko aj mi importuje ruky , normalne vidim ten zeleny pasik , ale HUD mi nezobrazuje a ani moj nick mi nece najst HM , vie mi niekto halp?
-
Krayo - Príspevky: 88
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/0 krát
Ked som mal takyto problem, tak to bolo koli tomu, ze FT "apdejtol" soft. Iba som si potom stiahol upgrade hem z ich stranky (teraz mam 1.11.03)
-
Mathejs - Príspevky: 251
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 27 krát/5 krát
Cavko tak ja som donedavna hral uplne bez holdem managera a co viem tak vela hracov ho ani nepouziva...Mam skor pocit v poslednej dobe ze ma hud docela matie alebo resp. prikladam tym cislam az moc velku vaznost a potom robim hluposti...Najlepsie je ak si robis poznamky k hracom.Inak ziadny iny program nepotrebujes.
Videa mas na husng.com...Ak nechces platit za ne tak sa daju zdarma stiahnut ak pohladas na nete...Pre low a mid stakes su uplne postacujuce.
Rozdiel medzi ps a ft je v tom ze reg speed na ft je vraj ako turbo na ps...Inak co sa tyka kvality hracov myslim ze by to malo byt za jedno...
A este k tvojmu problemu s hudom...Ja ked som skusal pustit hud na husng neslo mi to a na cash game 6max,9max normalne fungoval...Stacilo mi potom zmenit jazyk v P****Stars na anglictinu.To len tak na okraj neviem ci mas zrovna tento problem.
Ozaj a toto sa ti este zide pre zaverecnu fazu http://www.holdemresources.net/hr/sngs/hune.html
Videa mas na husng.com...Ak nechces platit za ne tak sa daju zdarma stiahnut ak pohladas na nete...Pre low a mid stakes su uplne postacujuce.
Rozdiel medzi ps a ft je v tom ze reg speed na ft je vraj ako turbo na ps...Inak co sa tyka kvality hracov myslim ze by to malo byt za jedno...
A este k tvojmu problemu s hudom...Ja ked som skusal pustit hud na husng neslo mi to a na cash game 6max,9max normalne fungoval...Stacilo mi potom zmenit jazyk v P****Stars na anglictinu.To len tak na okraj neviem ci mas zrovna tento problem.
Ozaj a toto sa ti este zide pre zaverecnu fazu http://www.holdemresources.net/hr/sngs/hune.html
-
REM - Príspevky: 126
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/15 krát
diky moc , ale celkom nerozumiem tym cislam v grafe , to su akoze BB alebo co? + kedy zacina late faza xd
-
Hej to cislo je pocet big blindov v efektivnom stacku...Priklad co je efektivny stack-jeden hrac ma 1000 chipov a druhy 2000 chipov potom efektivny stack je 1000...No a zaverecna faza je v podstate vzdy ked je efektivny stack menej ako 20 big blindov
-
neda mi, kedze mam par vyhrad
vacsina naozaj dobrych hracov ho skor pouziva co tak pozorujem
to, ze ty tym cislam prikladas privelku/primalu vaznost alebo nespravne interpretujes resp. nevies ich pouzivat naozaj nie je ale chyba toho programu
REM napísal:a co viem tak vela hracov ho ani nepouziva..
vacsina naozaj dobrych hracov ho skor pouziva co tak pozorujem
REM napísal:ze ma hud docela matie alebo resp. prikladam tym cislam az moc velku vaznost a potom robim hluposti..
to, ze ty tym cislam prikladas privelku/primalu vaznost alebo nespravne interpretujes resp. nevies ich pouzivat naozaj nie je ale chyba toho programu
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucko napísal:...
aj ja som to chcel napisat, ale mam pocit, ze oni sa bavia o HU SnG, a tam to teda fakt nie je az tak velmi podstatne
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
v tom pripade beriem spat
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Som to blbo napisal tak to asi vyznelo ze nahovaram ludi aby nepouzivali hud Cize prijmite moje ospravedlnenie nie je to tak! To ze som casto pri pokri zmateny urcite nema na svedomi hud...
-
Mam problem s vyberom cez moneybookers , dal som vytiahnut peniaze 5.marca , s uctu MB mi stiahlo ale na moj ucet mi to nedoslo a je 15teho a stale nic , tak som tukol na moneybookers na support withdrawal tam som dal submit a cislo transakcie a prislo mi toto:
THIS EMAIL WAS SENT FROM THE MONEYBOOKERS SERVICE DEPARTMENT.
TO REPLY YOU MUST LOGIN TO YOUR MONEYBOOKERS ACCOUNT AND SEND US A MESSAGE
VIA THE ACCOUNT/SECURITY SECTION OF OUR SUPPORT CENTRE.
********************************************************************************
Dear xxx,
Upon receiving your credit card withdrawal request, it is immediately processed by Moneybookers. Depending on your credit card company it may take up to 1 month to show on your statement. We are therefore unable to investigate or put a trace on the payment until 7 days after your request.
If after 7 days you have still not received your withdrawal, please return to the support centre and re-enter your payment enquiry.
Your Moneybookers Team!
co mam robit? dakujem
THIS EMAIL WAS SENT FROM THE MONEYBOOKERS SERVICE DEPARTMENT.
TO REPLY YOU MUST LOGIN TO YOUR MONEYBOOKERS ACCOUNT AND SEND US A MESSAGE
VIA THE ACCOUNT/SECURITY SECTION OF OUR SUPPORT CENTRE.
********************************************************************************
Dear xxx,
Upon receiving your credit card withdrawal request, it is immediately processed by Moneybookers. Depending on your credit card company it may take up to 1 month to show on your statement. We are therefore unable to investigate or put a trace on the payment until 7 days after your request.
If after 7 days you have still not received your withdrawal, please return to the support centre and re-enter your payment enquiry.
Your Moneybookers Team!
co mam robit? dakujem
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.