marky - pushing the limits

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: marky-ho poker blog

Odoslaťod M4r3kk1 11 Mar 2011 22:06

Este tri krat takato season a mozno budem aj v pluse :ROFL: ... Za marec som zatial odohral cca 8K hands cize musim zabrat ak chcem doclearovat ten bonus a dat tych 20K hands.
Prílohy
NL10.JPG
NL10.JPG (75.73 ) Zobrazená 2768 krát
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/11 krát

Odoslaťod M4r3kk1 12 Mar 2011 11:33

Co si myslite o tejto ruke ? hoci je to mizerna vzorka...

Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1227139
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (MP): $10.00
CO: $34.58
BTN: $3.23
SB: $2.49
BB: $16.59 21/21, 3bet 33%(12), CB 80%, 34 hands
UTG: $7.09

Pre Flop: ($0.15) Hero is MP with 9 :club: 9 :diamond:
1 fold, Hero raises to $0.40, 3 folds, BB raises to $1.25, Hero calls $0.85
callujem 3bet IP pretoze sa mi zdalo dost weak to foldnut

Flop: ($2.55) J :heart: 4 :heart: 5 :club: (2 players)
BB bets $1.30, Hero calls $1.30
v zhladom k jeho cbet statu flatujem kedze na tomto flope bude imo cbetovat dost vela

Turn: ($5.15) 6 :club: (2 players)
BB checks, Hero bets $3.50, BB raises to $14.04 all in, Hero calls $3.95 all in
checkol co sa mi zdalo, ze ak ma silnu ruku typu JJ+ tak si to nemoze dovolit pretoze ja mozem checknut back. Cize sa mi zdalo, ze je slaby a rozhodol som sa betnut. Po jeho rr all in mi daval zmysel len FD. Rozhodol som sa callnut a on ukazal co ukazal

River: ($20.05) 3 :club: (2 players - 2 are all in)

Spoiler:
villian ukazuje QQ
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Odoslaťod tucniak 12 Mar 2011 11:54

ahoj, par postrehov:

nefoldovat 99 lebo 'sa ti to zda weak' nie je rozumny dovod. mozes to nefoldovat, lebo
-mas nejaku predstavu o konstrukcii superovej 3bet range blindy vs MP open
-mas nejaku predstavu, ako super barreluje, bluffuje, hra svoje value ruky
-a predovsetkym mas aj nejaky postflop plan na roznych boardoch

ten board nie je podla mna pre supera best na svete na cbetovanie ak ma air (kedze je draw-heavy a dobri hraci ho tam casto mozu floatovat/raisovat/shipovat), nieco ako A49r je urcite standardnejsi board na cbet kde by som bol nachylnejsi callovat.

takisto turn, tvoja uvaha nie je uplne zla, otazka je, ci tam potrebujes betovat ty

ak ma horsie a vacsinu casu c/folduje(ma napr dve overs), ma na teba 6 outov a ty nepotrebujes velmi betovat turn (kedze on ta aj tak nezavola), a mozes pripadne este bluffcatchovat river (linia bet-cek-bet je dost weird).
nahadz si do pokerstove nejaku rozumnu range na turne, s cim ta tam moze relativne unknown c/shovovat a ako si proti tomu stojis a popremyslaj, ci tam teda je potrebne betovat ked mame SD value. Takisto treba uvazovat nad tym, aku range nasou line repujeme my(ako to vyzera pre supera) a co teda proti nam moze hrat takto silno.

takisto je potrebne spravit nejaku pokerstove pracu na flope, kedze sa to od seba odvija. :)

addon:spoliehat sa na cbet stat na tak malej vzorke ruk je uplne mimo ofc. Mozes sa spoliehat mierne na cbet in 3bet pot stat ak mas rega a odohranych s nim tak 2-3k ruk -to mas ale aj tony poznamok a videl si ho hrat dost 3bet spotov a mas predstavu o prvych bodoch, ktore som napisal a staty su len doplnok. Neda sa hrat stylom 'aha, mam spot, aha, ma raise cbet 26, teraz to tam shipnem, keby mal 24 tak foldnem.. :)

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
M4r3kk1
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod M4r3kk1 12 Mar 2011 12:26

diky za super post :)

tak mal som predstavu, ze tam bude 3betovat TT+,ATs+,KJs+,AJo+,KQo. Voci comu si nestojim najlepsie s 99, ale zdalo sa mi dobre to tam callnut. Plan post flop bol, ze ak nepride nieco typu AT6 fd, KJ5r tak flatnem jednu street a uvidim ako sa zachova na turne. Co sa tyka toho turnu tak to mas pravdu, ze tam nemam moc dovod betovat a nicim si SD value, tiez som si to nemohol v dany moment uvedomit :wall: . Skusim sa pohrat s tym pokerstovom...

musim sa odnaucil robit blbe tahy na unknow hracov :D
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Odoslaťod tucniak 12 Mar 2011 17:03

v pohode, na to je forum, inac ako pri takejto analyze si to ani neuvedomis a nebudes to vediet zakomponovat do svojej hry:)

dodam k tomu asi tolko ze ked som pocul fenderjaguara (deucescracked) komentovat a analyzovat life ruky, ktore nikdy nevidel, tak som z neho nechapal..ale co ma zarazilo, on tak sypal moznosti a faktory ovplyvnujuce tu ruku, ze mi bolo jasne, ze on tak dako premysla aj ked hra..proste to sypal, to ma celkom posunulo, ze sa to da..len treba trenovat offline a potom sa lepsie rozhoduje online :)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod M4r3kk1 18 Mar 2011 17:09

Mam tu celkom zaujimavu ruku. Boli sme dost deep a neviem ci to uz nebol moc velky gambling odomna...
Co si o tom myslite ?

Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 3 players - View hand 1237213
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN): $21.35
SB: $15.25 25/21, Ag 5.0, 3bet z SB 13%, 125 ruk
BB: $4.14

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with A :spade: 9 :heart:
Hero raises to $0.20, SB raises to $0.80, 1 fold, Hero calls $0.60

missclikujem a davam minraise namiesto 0.3, dost casto si chranil blindy cize jeho range bude urcite sirsia a preto som sa rozhodol pre call.

Flop: ($1.70) 9 :club: 4 :club: 6 :club: (2 players)
SB bets $0.60, Hero raises to $1.80, SB raises to $3, Hero calls $1.20

cbetuje 1/3 potu co sa mi nejak nezdalo. Keby mal over pair, flash urcite by cbetol viac. Priradil som mu range nejaku nizsiu FD pretoze vyssiu by tiez pravdepodobne cbetoval viac. Rozhodol som sa vytlacit jeho nizku FD a reraisol som ho. On ma nasledne 3betuje preto mu z range odoberam flash, ktoru by pravdepodobne len callol.

Turn: ($7.70) 9 :diamond: (2 players)
SB bets $4, Hero calls $4

prichadza 9 a on insta betuje skoro pol potu. imo 9 nic prenho neriesi a ja callujem.

River: ($15.70) 7 :diamond: (2 players)
SB bets $7.45 all in, Hero calls $7.45

na river prichadza v podstate tehla a ja sa rozhodujem pre call s tym, ze ma bluffuje...

Spoiler:
villian K :diamond: 8 :diamond:
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Odoslaťod mr_kaktus 18 Mar 2011 18:28

neber to v zlom ale ja si osobne myslim ze horsie sa to uz asi ani zahrat nedalo :) 3bet 13 zo SB ked mas na neho 125 ruk bolo kolko? (1z 8??)
mas nejaky specialny dovod minraisovat PF? call 3betu s touto rukou je uplna katastrofa. ste deep a nemas to ani suited. Ked pride Axx tak sa tam stacknes? budes callovat? kolko streets?
na flope neviem ci je tragickejsi ten raise alebo call 3betu. raisujes ako bluff alebo for value? co chces vyfoldovat? co horsie ti ma zaplatit? ked uz si na turne uluckoval tu 9 preco mu to na jeho bet neshipnes? to ze mal nakoniec nejaky shit je uplne bezpredmetne ale vyzera ze sa foldovat nechysta cize by som ho daval na OVP. ci si radsej chces pockat na dalsi club a budes mat uplne tuti easy rozhodnutie ked ti tam betne aj river? imo turn a river si neskutocne ulockoval nielen tvoje karty ale aj board ktory prisiel. nabuduce to A9o pekne foldni na 3bet PF a mas svaty pokoj :) gl

EDIT vidim ze si pisal ze si missclickol na ten PF minraise. to beriem spat. zvysok plati bez obmeny :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod M4r3kk1 18 Mar 2011 18:50

heh si mi nalozil, ale dik aj preto som to tu daval, lebo ani ne sa moc moja linia nezdala...

celych tych 125 ruk sa odohravalo cez tu season, celkom sme si robili zle...Urcite by som to tak nehral proti hocikomu

mas nejaky specialny dovod minraisovat PF?

pisal som, ze som missclikol

call 3betu s touto rukou je uplna katastrofa. ste deep a nemas to ani suited. Ked pride Axx tak sa tam stacknes? budes callovat? kolko streets?

dost sme na seba hrali a myslel som si, ze aj moje biedne A9o je lepsie. Urcite by som sa nestackoval na Axx boarde.

na flope neviem ci je tragickejsi ten raise alebo call 3betu. raisujes ako bluff alebo for value? co chces vyfoldovat? co horsie ti ma zaplatit? ked uz si na turne uluckoval tu 9 preco mu to na jeho bet neshipnes?

raisoval som ako bluff a chcel som vyfoldovat jeho draw, ktoru som si myslel, ze ma. Mas pravdu, ked som to uz zahral ako zahral mal ist jednoznacny push na tej 9.
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Odoslaťod tucniak 18 Mar 2011 19:49

ak uz si myslis, ze on si brani blindy, mas prekrasnu ruku na 4bet bluff (navyse ste deep a deep sa predsa az tak casto ne4bet bluffuje ze, on ta callnut oop nemoze a shipnut light tiez nie :) )

ak raisujes z mne neznameho dovodu flop a myslis si, ze ma nejaku draw, je celkom namieste shipnut turn.

ale inac fold pre>>>4bet>>>call
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod Louicek 18 Mar 2011 20:33

Možno teraz napíšem blbosť, ale ak si často bráni blindy nie je to celkom pekný spot pre 4bet?
Obrázok používateľa
Louicek

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!