marky - pushing the limits
Re: marky-ho poker blog
diky, asi mate pravdu, radsej ostanem este na chvilu na NL4 mozno si dam jeden dva stoly z NL10 k tomu ak bude nejaky stavnaty .
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
no neviem,su tu ludia ktori su uz 2 roky zaseknuti na jednom limite lebo chcu striktne dodrziavat BM.nic proti ale hrat s 250dol NL4 je strata casu podla mna.uroven hracov na NL4 je rovnaka ako na NL10.imho tie peniaze na accounte maju pracovat a nie byt zaseknute.ale mozno to funguje aj hentak jak napisali chalani vyssie neviem,nikdy som to tak neskusal
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:no neviem,su tu ludia ktori su uz 2 roky zaseknuti na jednom limite lebo chcu striktne dodrziavat BM.nic proti ale hrat s 250dol NL4 je strata casu podla mna.uroven hracov na NL4 je rovnaka ako na NL10.imho tie peniaze na accounte maju pracovat a nie byt zaseknute.ale mozno to funguje aj hentak jak napisali chalani vyssie neviem,nikdy som to tak neskusal
S tymto suhlasim...ale bol tu napr. taky nazor, ze radsej bude niekto BE na NL25, ako na NL10 a preto bude hrat NL25. To mi pride take dost cudne...
Ak by vyhral 500USD tak by mohol ist shotovat NL25? Predsa len uroven medzi NL10 a NL25 nie je az taka velka a taktiez medzi NL4 a NL10, tak preco nie?
Mne pride take logicke posuvat sa po limitoch vtedy, ked beatujes tie pred nimi a nie vtedy, ked na to mas bankroll.
Edit: Ale samozrejme nie kazdy ma prioritu hrat A-game, beatovat svoj limit a mat z hry radost a dobry pocit...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:ale bol tu napr. taky nazor, ze radsej bude niekto BE na NL25, ako na NL10 a preto bude hrat NL25. To mi pride take dost cudne...
rakeback
co sa zvysku tyka, tak suhlasim... predsalen je akasi postupnost v obtiaznosti tych limitov, aj ked nikde nie je napisane, ze niektory sa nemoze preskocit Ale na to treba kusisko stastia, aby sme spravili dobry adjust na ten novy limit + aby sme tam nechytili nejaky swing, lebo to moze byt dost vrazedne... hlavne z dovodu BR managmentu sa mi viac pozdava splnit obe podmienky:
[x] beatovat aktualny limit
[x] mat BR taky velky, aby som nebol na novom moneyscared (alebo aspon znizil tento faktor na minimum)
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:Chlpo1989 napísal:ale bol tu napr. taky nazor, ze radsej bude niekto BE na NL25, ako na NL10 a preto bude hrat NL25. To mi pride take dost cudne...
rakeback
Mne je to jasne, ze rakeback, len ja osobne v tom nevidim zmysel.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
tak su mozno aj taki ludia, ktorym naozaj nezalezi na pocite a radosti z hry a zameriavaju sa iba na profit, pre takych to dava zmysel... ale pravdaze, to je uz ich vec
-
a ja som bol v tom ze profit = radost z hry
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
popoBA napísal:no neviem,su tu ludia ktori su uz 2 roky zaseknuti na jednom limite lebo chcu striktne dodrziavat BM.nic proti ale hrat s 250dol NL4 je strata casu podla mna.uroven hracov na NL4 je rovnaka ako na NL10.imho tie peniaze na accounte maju pracovat a nie byt zaseknute.ale mozno to funguje aj hentak jak napisali chalani vyssie neviem,nikdy som to tak neskusal
a to je akoze chyba bankroll managementu ze ten clovek to
a: nie je schopny porazat a preto mu bankroll nerastie
b: vsetko vybera lebo mu aktualny limit vyhovuje a plni jeho preferencie
??
hrat nl4 s 60bi je zrejme objektivne prehnane, ale zas byt break even a nasledne hitnut 500$ v turnaji(co vobec nie je luck ze) a povedat si hura uz mam bankroll idem na nl20 ved mam bankroll mi uplne fit nepride.
zhadzovat ale fakt ze niekto je dlho stucknuty na jednom limite na BM je tazko mimo podla mna. Ked niekto vela studuje, maka na sebe, hra zodpovedajuce volume, a maka na sebe, a studuje a je sebakriticky a nezameriava sa na pre zlepsovanie sa nepodstatne aspekty ktore sa v pokri deju, tak stucknuty zrejme nebude
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tak sa opat hlasim
Predsa len som shotol na NL10. Cez sviatky som skoro nic neodohral cca 5,5K hands -2BI co nie je ktovie co, ale akosi ma nici variace . Co sa tyka rozdielu limitov tak som si nic vyrazne nevsimol. Dnes som si uvedomil ako neskutocne som sa okradal o $$ kedze som mal totiz nastaveny filter len na $ stoly a €, librove stoly som nehraval. Az dnes som si zapol librove stoly a zdali sa mi viac fishy ako tie $ . Kazdopadne moje dni na Wi****m hille su zratane a pomaly sa presuvam na FTP. Naco sa uz velmi tesim
IPoker Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1109811
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN): $10.00
SB: $11.94
BB: $13.02
UTG: $8.22 vp 93, pfr 10, 3bet 0, ag 4,9, hands 43
MP: $12.04
CO: $11.24
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with T K
UTG calls $0.10, 2 folds, Hero raises to $0.50, 2 folds, UTG calls $0.40
Flop: ($1.15) 8 T 6 (2 players)
UTG checks, Hero bets $0.86, UTG raises to $2.20, Hero calls $1.34
Turn: ($5.55) 9 (2 players)
UTG checks, Hero checks
River: ($5.55) K (2 players)
UTG bets $5.52, Hero folds
co mozeme ocakavat od takej fishky ? s cim nas moze ch/r na flope ?
Predsa len som shotol na NL10. Cez sviatky som skoro nic neodohral cca 5,5K hands -2BI co nie je ktovie co, ale akosi ma nici variace . Co sa tyka rozdielu limitov tak som si nic vyrazne nevsimol. Dnes som si uvedomil ako neskutocne som sa okradal o $$ kedze som mal totiz nastaveny filter len na $ stoly a €, librove stoly som nehraval. Az dnes som si zapol librove stoly a zdali sa mi viac fishy ako tie $ . Kazdopadne moje dni na Wi****m hille su zratane a pomaly sa presuvam na FTP. Naco sa uz velmi tesim
IPoker Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1109811
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN): $10.00
SB: $11.94
BB: $13.02
UTG: $8.22 vp 93, pfr 10, 3bet 0, ag 4,9, hands 43
MP: $12.04
CO: $11.24
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with T K
UTG calls $0.10, 2 folds, Hero raises to $0.50, 2 folds, UTG calls $0.40
Flop: ($1.15) 8 T 6 (2 players)
UTG checks, Hero bets $0.86, UTG raises to $2.20, Hero calls $1.34
Turn: ($5.55) 9 (2 players)
UTG checks, Hero checks
River: ($5.55) K (2 players)
UTG bets $5.52, Hero folds
co mozeme ocakavat od takej fishky ? s cim nas moze ch/r na flope ?
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
uff, no ryba nas tu bude ch/r asi s poriadne sirokou range. Hra pomerne agresivne, takze nie su vylucene rozne combo draws, sety, 2 pary a pod. Hra skoro kazdu ruku, aj ked je to este skreslene vzorkou, ale obraz mame o nom spraveny. Ja osobne som zastancom foldu na flope, pretoze je tona kariet na turne/riveri, ktore nechceme vidiet a vs takato fish sa nam naskytne vhodny spot hocikedy. Takze vyckat si na ruku v trosku bezpecnejsej situacii a potom a potom ho osklbat! Ten fold na riveri je podla mna ok btw
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.