marky - pushing the limits
Re: marky-ho poker blog
nepises blbost urcite je to lepsie s rukou A9o. Nj kazodpadne som sa poucil a nastastie som neprerobil
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
Kedze mi akosi laguje FTP tak aspon zrekapitulujem Marec:
Takze mam za sebou druhy minusovy mesiac. Opat sa mi vobec nedarilo a superom chodilo aj nemozne. Urcite som nehral bezchybne a aj ja mam natom podiel viny. Dostal som sa uz celkom do solidneho minusu a som zvadavy kedy a ci sa to vlastne aj otoci.
ciele na Marec boli:
min 20k hands - fail. Mal som akosi nedostatok casu + obcasna nechut hrat
red line - fail.
doclearovat first depozit bonus - done
studium - tak tento mesiac so moc tomu nedal. Postudoval som nieco, ale nie moc.
Ciele na April:
- std. min 20K hands
- uz konecne plusovy mesiac
- viac aktivity na fore by tiez nezaskodilo. Hoci do flame nema zmysel sa zapajat a radit druhym s rukami sa moc necitim, aby som nahodou nejaku kravinu neporadil , ale viac ruk by som sem postovat mohol.
+ studium
vsetkym
Takze mam za sebou druhy minusovy mesiac. Opat sa mi vobec nedarilo a superom chodilo aj nemozne. Urcite som nehral bezchybne a aj ja mam natom podiel viny. Dostal som sa uz celkom do solidneho minusu a som zvadavy kedy a ci sa to vlastne aj otoci.
ciele na Marec boli:
min 20k hands - fail. Mal som akosi nedostatok casu + obcasna nechut hrat
red line - fail.
doclearovat first depozit bonus - done
studium - tak tento mesiac so moc tomu nedal. Postudoval som nieco, ale nie moc.
Ciele na April:
- std. min 20K hands
- uz konecne plusovy mesiac
- viac aktivity na fore by tiez nezaskodilo. Hoci do flame nema zmysel sa zapajat a radit druhym s rukami sa moc necitim, aby som nahodou nejaku kravinu neporadil , ale viac ruk by som sem postovat mohol.
+ studium
vsetkym
-
fuuha, cely mesiac som sa neozval, pomaly som nenasiel ani moj blog. Nemal som nejako dostatok casu a ani chuti. Odohral som nejakych 15k ruk a pohyboval som sa vacsinou okolo BE, ale klasicky ku konci mesiaca som spadol opat do minusu...
V podstate odkedy som presiel na FTP tak som len v minuse ( vid graf ). To uz asi nieje nahoda a niekde musim robit chybu.
Co sa tyka cielov na April tak tie skoncili v nedohladne. Na Maj plati v podstate to iste.
V podstate odkedy som presiel na FTP tak som len v minuse ( vid graf ). To uz asi nieje nahoda a niekde musim robit chybu.
Co sa tyka cielov na April tak tie skoncili v nedohladne. Na Maj plati v podstate to iste.
-
taky mensi update
prvu polovicu mesiaca som zatial toho vela nenahral. Druhu polku sa budem snazit hrat co najviac. Hlavne sa idem pokusit nepozerat do konca mesiaca na cashier a grafy. Pretoze som nato pocas session (a po nej) stale pozeral a asi to ovplyvnovalo aj moju hru. Este som to, ale nedomyslel ako zistim kolko ruk som odohral a ako si budem robit review hry, aby som nepozeral na sumy. (any ideas ?). Asi sa pokusim hrat ako najdlhsie budem moc a nebudem sa limotovat poctom ruk. Dufam, ze tymto krokom vylepsim moj biedy mindset a bude sa mi hrat lepsie.
prvu polovicu mesiaca som zatial toho vela nenahral. Druhu polku sa budem snazit hrat co najviac. Hlavne sa idem pokusit nepozerat do konca mesiaca na cashier a grafy. Pretoze som nato pocas session (a po nej) stale pozeral a asi to ovplyvnovalo aj moju hru. Este som to, ale nedomyslel ako zistim kolko ruk som odohral a ako si budem robit review hry, aby som nepozeral na sumy. (any ideas ?). Asi sa pokusim hrat ako najdlhsie budem moc a nebudem sa limotovat poctom ruk. Dufam, ze tymto krokom vylepsim moj biedy mindset a bude sa mi hrat lepsie.
-
Neviem, ako je to v HEMe, ale v PT3 sa bez problemov da nastavit, ake staty chces vidiet pri prezerani sessions, takze ti to tam nemusi zobrazovat zisk/stratu. Ono co sa tyka toho (ne)pozerania na $, tak je to imo dost individualne ako vela mindsetovych veci. Napr na mne som spozoroval, ze ked som si po session nepozrel vysledok, tak som nejako do dalsej session stratil motivaciu. Jednoducho to potrebujem zhodnotit a nemam pocit, ze by to nejako zhorsovalo moju hru. Obv ak sa niekto pozera na cashier po kazdom showdowne, tak nieco asi nebude v poriadku.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
dik, skusim to pozriet v tom HEMe. Pokial vyhravam alebo to ide na striedacku tak ani mne moc nevadi sa pozerat po konci session na vysledok, ale akonahle mam dlhsiu dobu len cervene cisla uz to nieje ono a ma to celkom tiltuje.
-
Rekapitulacia mesiaca Maj,
Biedny mesiac co sa objemu tyka, ale konecne plusovy mesiac. Stale si hovorim, ze musim uz konecne zacat poriadne grindita, ale mesiac prejde ako voda a opat ziadny objem. A bez toho to nejde. Tento mesiac som hlavne vyskusal nepozerat na grafy, cashier a musim povedat, ze mi to celkom pomohlo. Ziaden tilt ako sa mi zase nedari atd. Dokonca som mal, z niektorych session dobry pocit a teraz, ked som si ich spatne pozrel boli minusove . Idem v tom pokracovat aj teraz v juni s tym, ze si to pozriem raz za tyzden.
Trocha som si analyzoval moju hru a idem sa pokusit viac 3bet bluffovat a menej coldcollovat z BTN a blindov. Hlavne, ked budu aktivni villiani otvarat z MP a CO tak niektore ruky z BTN radsej 3betnem ako bluff namiesto coldcollu. Takisto budem z blindov viac 3bet bluffovat proti stealom. Uvidime ci to prinesie zlepsenie alebo nie.
Pripajam este graf:
Biedny mesiac co sa objemu tyka, ale konecne plusovy mesiac. Stale si hovorim, ze musim uz konecne zacat poriadne grindita, ale mesiac prejde ako voda a opat ziadny objem. A bez toho to nejde. Tento mesiac som hlavne vyskusal nepozerat na grafy, cashier a musim povedat, ze mi to celkom pomohlo. Ziaden tilt ako sa mi zase nedari atd. Dokonca som mal, z niektorych session dobry pocit a teraz, ked som si ich spatne pozrel boli minusove . Idem v tom pokracovat aj teraz v juni s tym, ze si to pozriem raz za tyzden.
Trocha som si analyzoval moju hru a idem sa pokusit viac 3bet bluffovat a menej coldcollovat z BTN a blindov. Hlavne, ked budu aktivni villiani otvarat z MP a CO tak niektore ruky z BTN radsej 3betnem ako bluff namiesto coldcollu. Takisto budem z blindov viac 3bet bluffovat proti stealom. Uvidime ci to prinesie zlepsenie alebo nie.
Pripajam este graf:
-
s tou redlinou by trabalo nieco urobit lebo sa mi zda ze az prilis uteka dole aky to limit vlastne hrajes ?
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
to mas pravdu. Aj mne sa zda, ze je az moc biedna. Hram NL10. Neviem ci to aj nebude tym, ze mam dost nizke W$WSF a nedari sa mi ho zdvihnut. Co myslis ?
-
No ta redline na uNL je hlavne o tom, ze sa snazis barellovat calling stations, prilis casto callujes OOP/viac streets, hras draws pasivne, malo raisujes, resp. ch/raisujes regov atd.
Je samozrejme, ze redline nebudes robit proti fishkam. Treba sa zamerat na weak tight ludi a nejakych semi-regov a kradnut vhodne poty, zlepsit hand reading atd.
Je samozrejme, ze redline nebudes robit proti fishkam. Treba sa zamerat na weak tight ludi a nejakych semi-regov a kradnut vhodne poty, zlepsit hand reading atd.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.