marky - pushing the limits

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: marky-ho poker blog

Odoslaťod M4r3kk1 24 Dec 2010 12:22

diky, asi mate pravdu, radsej ostanem este na chvilu na NL4 mozno si dam jeden dva stoly z NL10 k tomu ak bude nejaky stavnaty :D .
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/11 krát

Odoslaťod popoBA 24 Dec 2010 12:45

no neviem,su tu ludia ktori su uz 2 roky zaseknuti na jednom limite lebo chcu striktne dodrziavat BM.nic proti ale hrat s 250dol NL4 je strata casu podla mna.uroven hracov na NL4 je rovnaka ako na NL10.imho tie peniaze na accounte maju pracovat a nie byt zaseknute.ale mozno to funguje aj hentak jak napisali chalani vyssie neviem,nikdy som to tak neskusal :D

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
MoOlkY
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Dec 2010 13:02

popoBA napísal:no neviem,su tu ludia ktori su uz 2 roky zaseknuti na jednom limite lebo chcu striktne dodrziavat BM.nic proti ale hrat s 250dol NL4 je strata casu podla mna.uroven hracov na NL4 je rovnaka ako na NL10.imho tie peniaze na accounte maju pracovat a nie byt zaseknute.ale mozno to funguje aj hentak jak napisali chalani vyssie neviem,nikdy som to tak neskusal :D

S tymto suhlasim...ale bol tu napr. taky nazor, ze radsej bude niekto BE na NL25, ako na NL10 a preto bude hrat NL25. To mi pride take dost cudne...

Ak by vyhral 500USD tak by mohol ist shotovat NL25? Predsa len uroven medzi NL10 a NL25 nie je az taka velka a taktiez medzi NL4 a NL10, tak preco nie?
Mne pride take logicke posuvat sa po limitoch vtedy, ked beatujes tie pred nimi a nie vtedy, ked na to mas bankroll.

Edit: Ale samozrejme nie kazdy ma prioritu hrat A-game, beatovat svoj limit a mat z hry radost a dobry pocit...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 24 Dec 2010 13:11

Chlpo1989 napísal:ale bol tu napr. taky nazor, ze radsej bude niekto BE na NL25, ako na NL10 a preto bude hrat NL25. To mi pride take dost cudne...

rakeback ;)

co sa zvysku tyka, tak suhlasim... predsalen je akasi postupnost v obtiaznosti tych limitov, aj ked nikde nie je napisane, ze niektory sa nemoze preskocit :) Ale na to treba kusisko stastia, aby sme spravili dobry adjust na ten novy limit + aby sme tam nechytili nejaky swing, lebo to moze byt dost vrazedne... hlavne z dovodu BR managmentu sa mi viac pozdava splnit obe podmienky:

[x] beatovat aktualny limit
[x] mat BR taky velky, aby som nebol na novom moneyscared (alebo aspon znizil tento faktor na minimum)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Dec 2010 13:18

matiapag napísal:
Chlpo1989 napísal:ale bol tu napr. taky nazor, ze radsej bude niekto BE na NL25, ako na NL10 a preto bude hrat NL25. To mi pride take dost cudne...

rakeback ;)

Mne je to jasne, ze rakeback, len ja osobne v tom nevidim zmysel.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 24 Dec 2010 13:20

tak su mozno aj taki ludia, ktorym naozaj nezalezi na pocite a radosti z hry a zameriavaju sa iba na profit, pre takych to dava zmysel... ale pravdaze, to je uz ich vec ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod marjan556 24 Dec 2010 17:01

a ja som bol v tom ze profit = radost z hry
Obrázok používateľa
marjan556

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

Odoslaťod tucniak 24 Dec 2010 17:16

popoBA napísal:no neviem,su tu ludia ktori su uz 2 roky zaseknuti na jednom limite lebo chcu striktne dodrziavat BM.nic proti ale hrat s 250dol NL4 je strata casu podla mna.uroven hracov na NL4 je rovnaka ako na NL10.imho tie peniaze na accounte maju pracovat a nie byt zaseknute.ale mozno to funguje aj hentak jak napisali chalani vyssie neviem,nikdy som to tak neskusal :D

a to je akoze chyba bankroll managementu ze ten clovek to
a: nie je schopny porazat a preto mu bankroll nerastie
b: vsetko vybera lebo mu aktualny limit vyhovuje a plni jeho preferencie
??

hrat nl4 s 60bi je zrejme objektivne prehnane, ale zas byt break even a nasledne hitnut 500$ v turnaji(co vobec nie je luck ze) a povedat si hura uz mam bankroll idem na nl20 ved mam bankroll mi uplne fit nepride.

zhadzovat ale fakt ze niekto je dlho stucknuty na jednom limite na BM je tazko mimo podla mna. Ked niekto vela studuje, maka na sebe, hra zodpovedajuce volume, a maka na sebe, a studuje a je sebakriticky a nezameriava sa na pre zlepsovanie sa nepodstatne aspekty ktore sa v pokri deju, tak stucknuty zrejme nebude :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod M4r3kk1 06 Jan 2011 23:25

Tak sa opat hlasim ;)
Predsa len som shotol na NL10. Cez sviatky som skoro nic neodohral cca 5,5K hands -2BI co nie je ktovie co, ale akosi ma nici variace :wall: . Co sa tyka rozdielu limitov tak som si nic vyrazne nevsimol. Dnes som si uvedomil ako neskutocne som sa okradal o $$ kedze som mal totiz nastaveny filter len na $ stoly a €, librove stoly som nehraval. Az dnes som si zapol librove stoly a zdali sa mi viac fishy ako tie $ :D . Kazdopadne moje dni na Wi****m hille su zratane a pomaly sa presuvam na FTP. Naco sa uz velmi tesim :)

IPoker Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1109811
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN): $10.00
SB: $11.94
BB: $13.02
UTG: $8.22 vp 93, pfr 10, 3bet 0, ag 4,9, hands 43
MP: $12.04
CO: $11.24

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with T :spade: K :spade:
UTG calls $0.10, 2 folds, Hero raises to $0.50, 2 folds, UTG calls $0.40

Flop: ($1.15) 8 :heart: T :diamond: 6 :diamond: (2 players)
UTG checks, Hero bets $0.86, UTG raises to $2.20, Hero calls $1.34

Turn: ($5.55) 9 :club: (2 players)
UTG checks, Hero checks

River: ($5.55) K :diamond: (2 players)
UTG bets $5.52, Hero folds

co mozeme ocakavat od takej fishky ? s cim nas moze ch/r na flope ?
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/11 krát

Odoslaťod matiapag 06 Jan 2011 23:45

uff, no ryba nas tu bude ch/r asi s poriadne sirokou range. Hra pomerne agresivne, takze nie su vylucene rozne combo draws, sety, 2 pary a pod. Hra skoro kazdu ruku, aj ked je to este skreslene vzorkou, ale obraz mame o nom spraveny. Ja osobne som zastancom foldu na flope, pretoze je tona kariet na turne/riveri, ktore nechceme vidiet a vs takato fish sa nam naskytne vhodny spot hocikedy. Takze vyckat si na ruku v trosku bezpecnejsej situacii a potom a potom ho osklbat! Ten fold na riveri je podla mna ok btw ;)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!