erikteh napísal:pekne, ake mas maximalky na benc a mrtvole?
bench 130kg
mrtvola 160kg (toto neni maximalka tu mam rezervu, myslim ze dam v pohode vicej ale zbytecne to nesilim, zraneni neni sranda)
musis brat trosku do uvahy ze cvicim 2,5 mesica asi po 5 rokoch (nepocitam narazove cvicena 3 tydne a potom 3 mesice pauza), dalsi vec sem dost tazky mam asi 96kg takze nejaka sila prameni aj s vahy, ale s progresem sem spokojny mam dobry trening a dobru stravu, idu jak raketa, teraz sem zacal premyslat ze zmenim stravu, trosku ju zreguluju aby sem prestal nabirat lebo tazke vahy su zataz na kluby a nechcu to tahat zbytecne do nejakych extremu a ja su endomorf ktery tazko spaluje by bylo nacasy aby sem zacal, tym padem mi ubudne trosku sila ale aspon nemusim smikat vahy ktere mi zatazuju kluby a mozno do leta by sem to dal na vahu 85kg
momentalne davam 2,5g bilkovin/kg tel. vahy co je v pohode pri treningoch jake mam, vysledky su ok ale stale mi ide vaha hore a nechcu vazit metrak, takze v najblizsi dobe zmenim stravu a prejdu z maximalek na vecsi intenzitu s cinkama alebo workout trening...
mozno sa ti neco steho co sem napisal nebude pozdavat ale na kazdeho plani neco ine, clovek musi skusat, vsetci sme iny