MÚDRÝ DYCKY VYHNE
Re: MÚDRÝ DYCKY VYHNE
pondelok 16:00 si budu prechadzat preflop range s kazdej pozicie + braneni profi 3b... ty co ste mi pisali ze sa chcete pridat mi napiste pred 16:00 na skype...videa tocit nebudu nemam nato cas
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
presuvam to na 18:00 nevychadza mi to casovo, dufam ze mi do teho zase neco nedojde lebo mna uz jebne... omluvam sa za neustale zmeny ale fakt to inac nejde, na vsetko aby sem dohledal a najlepsi vsetko robil sam.....
-
pohoda, sa ti prisposobime, nestresuj sa.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
tak toto mna dostalo
Spoiler:
-
dneska sem KO, zajebal sem taky trening ramen ze sparring co byl semnu tak becal jak male decko...
potom sem trosku pomohel chalanom, nech sa vyhrabu stych zasranych micro stakes a to uz mna dorazilo uplne...tak mna hlava boli jak kebych mnel nador velkosti melonu...
a este nesmi chybat motivacny psik
v najblizsi dobe planuju spravit postflop skolenicko pro ludi od nl10-nl100, toto si uz dobredu pripravim, nachystam si material, spoty, strategiu a celkovu logiku jaku premyslam, dneska mna to dost bavilo tak chcu aby to bylo na urovni lebo sem dneska nebyl ze svojim vykonem spokojny...
pokad nekdo z vas ma dostatek hands na nejakeho hodne aggro regulara s nl200 a dobru winrate (ne ze zoomu) poslite mi prosim databazu na analyzu... regulary na zoome hraju dost iny styl a neosvedcilo sa mi to na micro/low stakes regular stoloch a najvicej sa mi vyplatil super agro styl aj ked neni az tak solid a je exploitovatelny tak na tychto stakes funguje naparadu...
potom sem trosku pomohel chalanom, nech sa vyhrabu stych zasranych micro stakes a to uz mna dorazilo uplne...tak mna hlava boli jak kebych mnel nador velkosti melonu...
a este nesmi chybat motivacny psik
Spoiler:
v najblizsi dobe planuju spravit postflop skolenicko pro ludi od nl10-nl100, toto si uz dobredu pripravim, nachystam si material, spoty, strategiu a celkovu logiku jaku premyslam, dneska mna to dost bavilo tak chcu aby to bylo na urovni lebo sem dneska nebyl ze svojim vykonem spokojny...
pokad nekdo z vas ma dostatek hands na nejakeho hodne aggro regulara s nl200 a dobru winrate (ne ze zoomu) poslite mi prosim databazu na analyzu... regulary na zoome hraju dost iny styl a neosvedcilo sa mi to na micro/low stakes regular stoloch a najvicej sa mi vyplatil super agro styl aj ked neni az tak solid a je exploitovatelny tak na tychto stakes funguje naparadu...
-
snažim se bejt jenom správnej chlap...
su rad ze sa najdu normalny lude v tejto skurvenej dobe...
su rad ze sa najdu normalny lude v tejto skurvenej dobe...
Spoiler:
-
Nenájde sa tu niekto, kto má ešte v PC Matuskov twitch stream? mne to skonci pri toy games,a zvysok uz nemám ..thx
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
satanove linky este funguju:
Spoiler:
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Tu to tiez koncí tými toy games
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Co sa stalo s blogom sefe ?
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.