30. - 31.10.2008 - Na SnGckach idem dolu, CG trapenie ako vzdy Tak som si vcera podvecer a dnes doobedu (spravil som si prazdniny, vsak preco by ich mali mat len skolaci) trosku zase pohral.
SnGTu to uz raz jednoducho muselo ist dolu, lebo mat dva mesiace po sebe ROI cez 38%, to jednoducho nie je realne. Za posledne dva dni som odohral 11SnG:
10ks 3,40$ 9max1x 1. miesto
1x 3. miesto
Priemerne umiestnenie 5.10
1ks 5,50$ 9max 1x 5. miesto
Skratka im to chodilo a chodilo, a ja som sa nestacil cudovat. Moje posledne hry v turnajoch:
- 7. miesto - AQo vs. 99 - pushol som ako short, board nehelfol
- 5. miesto - AQo vs. QTo - znovu push ako short, CL call s tymto a uz na flope mal OESD, turn mu dal este aj FD a river 8 kompletol str8 8-Q
- 9. miesto - 88 vs. 63s - mal som dost malo chipov (prehral som jednu hnusnu hru prave proti tomuto idiotovi), blindy 15/30, a naskytla sa moznost limpnut 2x BB s 88 (teraz uz viem, ze som mal pushnut PF pri jeho style hry) z BB. V hre boli ale este dalsi dvaja. Chytil som set na flope 487 v clubs, cize tam bol flush. Tak som tam dal 2/3 potu a vsetci fold, az na toho curacika. Na turne som tam buchol zvysok, ale to uz ten dili chytil svoj vytuzeny gutshot, ktory mu kompletol str8.
- 4. miesto - A6o vs. AJo - pushol som a narazil som
- 5. miesto - 55 vs. A9s - pushol som z BB na jeho raise 3xBB z BTN (ze snaha o resteal), on po dlhsom rozmyslani call. Inak, mal status Goldstar. Malom to moje patky ustali, ale river A bol proti
- 7. miesto - QQ vs. KTo - dili limpol so stackom 18xBB z CO s touto hovadinou, ja push s 9xBB zo SB s damami. Paradoxne mu river Q skompletizoval co ine ako str8 9-K!
- 5. miesto - K6o vs. AA - v tomto turnaji nic nevyslo, a tak som ako tazky short pushol s any two a narazil na rakety
- 6. miesto - A9o vs. AKo - trosku zbrklo som ako 10xBB short pushol s UTG s A9o a narazil na hraca na BB s AKo. Na flope som chytil 9 a uz som sa aj tesil, ked to zaklincoval turn K a river A.
- 5. miesto - QTo vs. ATo - push ako tazky short a on to s ATo jednoznacne musel zavolat.
Bilancia -20,60USDCash GameToto mi zase raz iba potvrdilo, ze ja fakt na cash nemam bunky ani nervy. Hlavne na takychto somarov:
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 8 players
The Official
DeucesCracked.com Hand History
ConverterHero (MP2): $9.25CO: $9.60
BTN: $4.50
SB: $25.05
BB: $15.40
UTG: $18.05
UTG+1: $8.20MP1: $10.15
Pre Flop: ($0.15) Hero is MP2 with J

J
1 fold,
UTG+1 raises to $0.20,
1 fold,
Hero raises to $0.60,
4 folds, UTG+1 calls $0.40
Flop: ($1.35) 2

2

A
(2 players)UTG+1 checks,
Hero bets $0.90, UTG+1 calls $0.90
Turn: ($3.15) 4
(2 players)UTG+1 checks, Hero checks
River: ($3.15) 6
(2 players)UTG+1 bets $0.50, Hero folds
Curacik ukazal
2
3
Celu session nic nechodilo, no snazil som sa byt trpezlivi a cakat na dobre karty. Ked sa oplatilo, tak obcas skusil limpovat s parmi, suited connectormi, ale zvacsa nic. Podarilo sa mi dva krat chytit set, ale kvoli scary boardom (1x flush na flope, 1x double flush draw po turne) neboli zaplatene. Dvakrat som tusim chytil par a ostatne lepsie ruky (napr. AQ, AJ) chytali po flope max. tak gushot SD. No a potom prisla tato hra s JJ, kde sa zase potvrdilo pravidlo callni Pepiho s cim chces a vyhraj... Inak same reraisy od ryb (ked som chytil aspon aku-taku ruku) a podobne tahy, az som pomaly zacal stracat nervy a moj "super move" s JJ proti AA ma stal zvysok stacku na tom osudnom JJ stole. Potom uz aj zacali chodit karty, ale odrazu proti mne nikto nechcel hrat, takze inak, ako minusom, tato session jednoducho skoncit nemohla.
Bilancia za dnesnych 457 cash game ruk -15,35USDA asi budem musiet dat verejny prislub, ze k CG stolom uz nezasadnem, lebo inak to zase nedodrzim...
Takze som tento mesiac zakoncil takymito stratami... U CG nic noveho