Pepi the Sng breakeven master & CG fish
Re: Pepiho poker blog
Poker Stars $3.00+$0.40 No Limit Hold'em Tournament - t200/t400 Blinds + t25 - 3 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (SB): t6170
BB: t2650
BTN: t6180
Pre Flop: (t675) Hero is SB with A J
BTN raises to t6155 all in, Hero calls t5945 all in, 1 fold
Flop: (t12765) 4 T 3 (2 players - 2 are all in)
Turn: (t12765) 8 (2 players - 2 are all in)
River: (t12765) 5 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t12765
Hero shows A J (high card Ace)
BTN shows K A (high card Ace - King kicker)
BTN wins t12765
Bol toto dobry call? Podla ICM calculatora ano, ale tam sa neda nastavit range. To AK som citil v kostiach... Chlapec mal stats 27/15/8, tak ci to bolo OK aj proti jeho rangi. A vlastne, ci to je z dlhodobeho hladiska +EV, takyto call v tejto situacii.
Inak, som dnes kusil turba, konktretne tie 3,40USD 10max, co su na PS. Tie klasicke ma nejako zacali nudit. Celkom v poho zatial. Uvidime, ci mi to bude sediet nadalej.
Inak, z tych mojich HU zacinam byt nestastny, aj ked dnes sa mi podarilo vyhrat satelit do STHG za 70FPP. Dakedy uz uz ich mam supera na lopate a potom to trafi, zdubluje a za par hier ma dorazi. :-) A najhorsie je to proti calling stationom ked nejdu karty. Navysim, callnu a ked hocico trafia, tak net boha ich z potu vyhnat. A mna flop nie a nie trafit...
Minule mesiace som mal pomer 1., 2. a 3. miesta cca. rovnaky. Tento mesiac je to zatial 3/20/15.
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (SB): t6170
BB: t2650
BTN: t6180
Pre Flop: (t675) Hero is SB with A J
BTN raises to t6155 all in, Hero calls t5945 all in, 1 fold
Flop: (t12765) 4 T 3 (2 players - 2 are all in)
Turn: (t12765) 8 (2 players - 2 are all in)
River: (t12765) 5 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t12765
Hero shows A J (high card Ace)
BTN shows K A (high card Ace - King kicker)
BTN wins t12765
Bol toto dobry call? Podla ICM calculatora ano, ale tam sa neda nastavit range. To AK som citil v kostiach... Chlapec mal stats 27/15/8, tak ci to bolo OK aj proti jeho rangi. A vlastne, ci to je z dlhodobeho hladiska +EV, takyto call v tejto situacii.
Inak, som dnes kusil turba, konktretne tie 3,40USD 10max, co su na PS. Tie klasicke ma nejako zacali nudit. Celkom v poho zatial. Uvidime, ci mi to bude sediet nadalej.
Inak, z tych mojich HU zacinam byt nestastny, aj ked dnes sa mi podarilo vyhrat satelit do STHG za 70FPP. Dakedy uz uz ich mam supera na lopate a potom to trafi, zdubluje a za par hier ma dorazi. :-) A najhorsie je to proti calling stationom ked nejdu karty. Navysim, callnu a ked hocico trafia, tak net boha ich z potu vyhnat. A mna flop nie a nie trafit...
Minule mesiace som mal pomer 1., 2. a 3. miesta cca. rovnaky. Tento mesiac je to zatial 3/20/15.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
-ja hram viac podla pocitov ako podla ICM,sam vies ze vseobecne je vzdy lepsie byt agresorom,hoci v takychto pripadoch byva jeho push range ovela sirsi,ale ak bol naozaj tight a nerobil ziadne steals tak si mu to kludne mohol zlozit,napriek ICM,aj vzhladom na shortyho...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Pepi dost tesna situacia veru, ak by si mal na neho fakt read ze hra tight tak sa to dalo zlozit ale inak podla mna call ak zoberiem do uvahy svoj pushing range z buttonu v takejto situacii cca 22+,A2s+,K9s+,QTs+,JTs,A2o+,KTo+,QJo (proti comu si 60:40). Navyse medzi 2 a 3 miestom neni az taky rozdiel takze by som to tam supol a dufal Inak to rozlozenie 1/2/3 miest je dost drsne, bud mas taky bad run alebo je niekde problem.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Barin: pozri na hru z HU na predoslej strane, co som pastol. Nevravim, ze v HU nerobim chyby, ale hry podobneho typu sa mi stavaju v poslednej dobe dost casto. Dalsia vec, co ma v poslednej dobe zaraza, ze sa do HU dostavam casto ako short s pukmi, ktori luckuju. Casto sa takisto stava, ze sa tam dostanem tak, ze sa dodrbu dvaja lose bigstaci.
-
No ono to, ze sa dostanes do HU casto ako shortstack moze vyplyvat aj z toho, ze hras malo agresivne na bubble pripadne ITM...netvrdim, ze to tak je ale je tu taka moznost. Ked sa pozriem do trackeru tak mam casto rozdielne dni zo 100 sng, napriklad jeden den 8/21/11 a druhy den 19/11/10 takze to nemusi vobec nic znamenat. Neviem ci mas stiahnuteho sngwizarda ale ak si este nevyuzil trial tak vrelo odporucam. Po kazdom sete si to mozes prebehnut a uvidis kolko a kde robis chyby
- Barin
Moje stats za poslednych 89 SnG su 14/11,5/6,04. Praveze sa snazim hrat dost agresivne okolo bubblu. Dokonca dnes som pushol ako bigstack do middle stacku BvB aj s 23o (akurat, ze som narazil na AJ), a po checknuti v ICM to bol dobry move - ukazal any two. Tieto moje "any two movy" v poslednych turnajoch casto narazili. Ale zas nerobim ich nejak casto, len ak situacia dovoluje a proti tight superom. Len dajak v nevhodnych chvilach jaksi...
Dolezite handy vzdy kontrolujem cez ICM calculator. Ten SnG Wizard asi stiahnem a poanalyzujem. Urcite sa tam daco najde...
Dolezite handy vzdy kontrolujem cez ICM calculator. Ten SnG Wizard asi stiahnem a poanalyzujem. Urcite sa tam daco najde...
-
Dneska F****Tilt fakt caroval. 28% ITM som hadam este nemal, neuveritelnych 40x som skoncil stvrty a dalsich 25x piaty...blble sngcka http://img267.imageshack.us/my.php?image=biedado6.jpg
- Barin
Barin: stava sa... Ale neboj, pojdes zase hore
-
caf Pepi, pozeram, ze kym som sa poflakoval po Amerike, tak si presedlal z CG na SnG :-)
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
cau, no, presedlal... Ono je to tak, ze som sedel na dvoch stolickach a CG mi zacalo liezt na nervy. Dal som si min. do konca roka s CG pauzu, takze sa tak skoro pri stole nestretneme.
A co si robil v Amerike? Inak, ako sa dari?
A co si robil v Amerike? Inak, ako sa dari?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.