TuKE: ehm, ved pisem, ze mam malo casu... A hral som normal SnG (10min. blindy), len predvcerom som presedlal na turba, ktore trvaju cca. o polovicu kratsie. Inak by tych SnG tento mesiac bolo este menej. Hram 3-4 stoly naraz. Mne osobne to multitablovanie pride zatial tazsie ako CG, nakolko kvoli ICM musim sledovat aj stacky superov. Navyse, neviem si osobne zatial predstavit hrat napr. naraz 3-4 HU, ak by sa to podarilo. A pri turbach je timebank len 15s. Ked si na toto vsetko zvyknem, budem stoly postupne pridavat.
Igi: T$ dostanes, ak sa kvaldnes na nejaky turnaj a odhlasis sa z neho. Tie potom mozes pouzit na BI do inych MTT alebo SnG. Alebo sa daju vymenit za normalne (a naopak), avsak musis si najst konkretneho hraca, ktory so s tebou zameni a tak ako pises, zvacsa nedostanes za svoje T$ plnu hodnotu.
Inak, dnes sam mi podarilo jedno HU vyhrat

A na dalsom som callol idiotkov AI s A2s on pushol s 54s. Mali sme rovnaku farbu, takze zazracneho flusha som sa nebal. Pre istotu mu ale dosla str8.
Hej, a musim sa "pochvali", jak sa mi dnes ako CL podarilo doj...at jeden SnG, ked som s nuts flushom pasivne cakal, kym sa dakto chyti. A chytil som sa ja

River sparoval board a ja som callol superov AI, ktory mal FH. Teraz neviem, ci sa mam na tom bavit, abo sa z tejto svojej fishi hry rozplakat.