Pepi the Sng breakeven master & CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pepiho poker blog

Odoslaťod Pepi 16 Nov 2008 11:09

TuKE: ehm, ved pisem, ze mam malo casu... A hral som normal SnG (10min. blindy), len predvcerom som presedlal na turba, ktore trvaju cca. o polovicu kratsie. Inak by tych SnG tento mesiac bolo este menej. Hram 3-4 stoly naraz. Mne osobne to multitablovanie pride zatial tazsie ako CG, nakolko kvoli ICM musim sledovat aj stacky superov. Navyse, neviem si osobne zatial predstavit hrat napr. naraz 3-4 HU, ak by sa to podarilo. A pri turbach je timebank len 15s. Ked si na toto vsetko zvyknem, budem stoly postupne pridavat.

Igi: T$ dostanes, ak sa kvaldnes na nejaky turnaj a odhlasis sa z neho. Tie potom mozes pouzit na BI do inych MTT alebo SnG. Alebo sa daju vymenit za normalne (a naopak), avsak musis si najst konkretneho hraca, ktory so s tebou zameni a tak ako pises, zvacsa nedostanes za svoje T$ plnu hodnotu.

Inak, dnes sam mi podarilo jedno HU vyhrat :D A na dalsom som callol idiotkov AI s A2s on pushol s 54s. Mali sme rovnaku farbu, takze zazracneho flusha som sa nebal. Pre istotu mu ale dosla str8. :D

Hej, a musim sa "pochvali", jak sa mi dnes ako CL podarilo doj...at jeden SnG, ked som s nuts flushom pasivne cakal, kym sa dakto chyti. A chytil som sa ja :-D River sparoval board a ja som callol superov AI, ktory mal FH. Teraz neviem, ci sa mam na tom bavit, abo sa z tejto svojej fishi hry rozplakat. :cry:
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod igy94 16 Nov 2008 11:55

a neviete o nejakej stranke kde sa hladaju hraci co si vymenia navzajom?
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod Pepi 16 Nov 2008 15:31

Neviem o takej stranke. Skus sa vypytovat po stoloch, ked budes hrat.

Inak, mojich dnesnych 16ks SnG mi jasne naznacilo, akym smerom sa bude vyvijat druha polovica novembra. Jak to oni robia, ze im to furt chodi... Neskutocne! Najradsej mam hry typu KT vs. K7, AT vs A2 a im to stale dojde. Zazracne postupky a flushe uz ani nepocitam.
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod w4444x 16 Nov 2008 16:05

Takych stranok je kopec staci pouzit vsemocny google
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod igy94 16 Nov 2008 16:09

j na jednej pokrovej stranke som bol a napisal som to tam a o chvilu na to admin dal moj prispevok do kosa a ze to neni povolene toto pisat :D
Obrázok používateľa
igy94

Odoslaťod 7castle 16 Nov 2008 19:03

Igy, ja ti vymenim... ak mi das $T12 a $10 :D Nie srandujem, toto sa meni 1/1, neni dovod inak lebo turnajovi hraci to vyuziju... Ak chces tak to tam rovno nahod a daj mi vediet kolko menime...

Na 2+2 je urcite nejaky thread venovany len tomu, videl som, nepamatam si kde.

TuKe multitablovat sa samozrejme da, ale nejde to zo dna na den... ja som sa za rok dostal na 12, uz som skusal kaskadovat 15, ale mal som pocit ze uz je to moc... verim ze 24 sa da zvladnut, ale chce to hodne treningu. Pepi urcite nepridavaj kym si si neni 100% isty ze to zvladas.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod igy94 16 Nov 2008 19:24

no a jaky je zmysel toho tradovania? som ti turnajovi hraci z toho nemaju nic :D
Obrázok používateľa
igy94

Odoslaťod Pepi 16 Nov 2008 21:16

7castle: jasne, tak ako som napisal vyssie, nevidim dovod to silit. Momentalne su pre mna tie 3-4 stoly dost a hlavne sa snazim privyknut na tie turba. Ak to pojde, budem postupne pridavat stoly.
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod Pepi 22 Nov 2008 17:18

16.11. - 22.11.2008 - Asik idem hore :-)

Tak mam za sebou 3. novembrovy tyzden... Tym, ze som presiel na 3,40$ 10max turba na PS, podarilo sa mi toho odohrat podstatne viac. Musim si vsak zvyknut na o nieco vyssiu variaciu oproti normal SnG, ale zato sa to kompenzuje vyssim objemom. Nemam vsak pocit, ze by som urobil zle. Co sa tyka tohto posledneho tyzdna, bolo to spociatku ako na hojdacke, no nakoniec sa mi dokonca podarilo utocit na dobre umiestnenie v BOP High Orbit Mars division. Poslednych 12SnG vsak nevyslo podla mojich predstav a 1240 bodov nakoniec nebude stacit asi ani na prvu 100vku, nie to este platenu 50ku. Snazil som sa tie posledne SnG hrat "neposrato" a myslim, ze sa mi to aj darilo, no superom to prislo vzdy v tej najnevhodnejsej chvili.
Hej, a v priebehu dneska som sa tento mesiac konecne aspon na chvilu ocitol v pluse. :D

Dal som si aj jeden MTT, ale to bola strata casu a penazi, lebo ten 2,20$ 6max na PS je cisty donkament, a ako vzdy som vypadol proti superovi, ktory callol moj PF raise so stupidnou rukou a predviedol este stupidnejsi call. A ako vzdy, neuveritelne mu to doskakalo.

Tak este obrazky:
- bilancia za uvedeny tyzden
- graf za uvedeny tyzden

PS-cisla-2008-11-16-22.JPG
PS-cisla-2008-11-16-22.JPG (22.34 ) Zobrazená 2352 krát
Prílohy
PS-SnG-2008-11-22.JPG
PS-SnG-2008-11-22.JPG (54.81 ) Zobrazená 2364 krát
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod Sunwu 22 Nov 2008 22:56

dobre zubaty graf :D ale kym je zubaty tymto smerom, tak je dobre, congrats :Bravo:
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!