Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
Ja som dnes odstavený, pretože som podaroval trochu krvi ráno a zakázali mi dnes nejaké divoké aktivity, ale zajtra ráno to dobehnem
Keďže už som cvičiť ísť nemohol, tak som sa aspoň hral s wokom a konečne som našiel jeho plnú funkčnosť. Robil som kuracie kari rizoto a bolo to super. Postupne som tam nasypal kuracie prsia, kartotku s brokolicou a nakoniec uvarenú ryžu, ez game
Keďže už som cvičiť ísť nemohol, tak som sa aspoň hral s wokom a konečne som našiel jeho plnú funkčnosť. Robil som kuracie kari rizoto a bolo to super. Postupne som tam nasypal kuracie prsia, kartotku s brokolicou a nakoniec uvarenú ryžu, ez game
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Nova choreografia pre clenov Phat Phuck Session
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Inak taká praktická otázočka, čo počúvate na páse?
Lebo Tiesto aj Rocky OST ma prestávajú baviť, sťahujem síce nejaké audioknihy, ale neviem, či to bude to pravé orechové, tak by som uvítal od spolubojovníkov nejaké tipy
Lebo Tiesto aj Rocky OST ma prestávajú baviť, sťahujem síce nejaké audioknihy, ale neviem, či to bude to pravé orechové, tak by som uvítal od spolubojovníkov nejaké tipy
-
Memoirs of Aejones a podcasty z DC .
No kedze sa prechadzas na pase a to je flakarina, skus nejake sladaciky alebo pokojne skladby nasich starych rodicov ..
No kedze sa prechadzas na pase a to je flakarina, skus nejake sladaciky alebo pokojne skladby nasich starych rodicov ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
JK mi nahučal práve do hlavy, že si mám zakúpiť aspoň na týždeň nejakého trénera, ktorý by mi zostavil "cviky na chudnutie", lebo JKjovi sa nepozdáva, že som začal ťahať mŕtvoly a podobné cviky.
Agh, budem to musieť konzultovať.
Problém je, že čo som pozeral trénerov, tak tí lepší trénujú zväčša vo fancy gymoch ako Aupark, Tower 515 etc. a tím horším nedávam kredit
Agh, budem to musieť konzultovať.
Problém je, že čo som pozeral trénerov, tak tí lepší trénujú zväčša vo fancy gymoch ako Aupark, Tower 515 etc. a tím horším nedávam kredit
-
Tak som niečo nakoniec našiel.
Serena Wi****m Interval Run Nike Continuous Mix
http://rapidshare.com/files/375989563/S ... s_Mix_.mp3
The Hives: Black, White and Run
http://rapidshare.com/files/375988220/b ... n.mp3.html
Obe CD sú z edície Nike+ Run Mix.
Keby ste niekto našli niečo ďalšie z tejto edície, tak by som to uvítal.
Serena Wi****m Interval Run Nike Continuous Mix
http://rapidshare.com/files/375989563/S ... s_Mix_.mp3
The Hives: Black, White and Run
http://rapidshare.com/files/375988220/b ... n.mp3.html
Obe CD sú z edície Nike+ Run Mix.
Keby ste niekto našli niečo ďalšie z tejto edície, tak by som to uvítal.
-
vcera som spravil 2km na beziacom pase za 10min , skoro som zomrel.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
kokso co ma JK proti mrtvolam ved to je na chudnutie najlepsi cvik lebo rozvija najvacsie svalove partie
inak ja pri behani zasadne nepocuvam hudbu to by som sa unudil k smrti. Pokrove podcasty su fajn ale najradsej mam fantasy audiobboky, selfimprovment audiobooky a jazykove kurzy.
no a ked beham doma na pase tak uplne top je pozerat pri tom "real time with bill maher"
inak ja pri behani zasadne nepocuvam hudbu to by som sa unudil k smrti. Pokrove podcasty su fajn ale najradsej mam fantasy audiobboky, selfimprovment audiobooky a jazykove kurzy.
no a ked beham doma na pase tak uplne top je pozerat pri tom "real time with bill maher"
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Coacha som veru odporucal. Ved preco nie, ked rozdavas dolare kartovym oveckam, mozes par rozdat aj svalnatej ovecke a moze to pomoct. Johnmirow je ukazka, ze dobry coach je nuts . Niekto, kto ti precheckuje cvicebny program a pripadne doplni a idealne prebehne s tebou jedalnicek a je to done.
Ja som TuKEho odkazoval na tucniaka, co sa nazoru na mrtvoly tyka, nech si o tom pokecaju ... tot vsjo. Ja osobne moc toho o mrtvolach teda neviem .
Tak aspon mas na com pracovat .
yegon napísal:kokso co ma JK proti mrtvolam ved to je na chudnutie najlepsi cvik lebo rozvija najvacsie svalove partie
Ja som TuKEho odkazoval na tucniaka, co sa nazoru na mrtvoly tyka, nech si o tom pokecaju ... tot vsjo. Ja osobne moc toho o mrtvolach teda neviem .
buschle napísal:vcera som spravil 2km na beziacom pase za 10min , skoro som zomrel.
Tak aspon mas na com pracovat .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.