Ja som napisal, ze davam 12 km/h na tej rotacnej blbosti - co je ako bezkovanie na lyziach. Vyznelo to evidentne tak v prvom poste, ze ja davam beziaci pas na 12 km/h, ale v dalsom som napisal, ze tych 12 km/h je na inom stroji a nepoznam ten rozdiel medzi beziacim pasom, sorry
.
Od zaciatku challengu som tam zacal 9 km/h a 20 minut na lahkom programe a po 2 mesiacoch som zvadal 12 km/h a 30 minut na tazsom programe. Medzi tymi 3 km/h som ale schudol tak 15kg, nabehal na tom vyse 100 km, chodil peso domov z prace, slapal si to po schodoch na 9. poschodie a podobne somariny, aby som so sebou neco robil. Proste tam je urcite rozdiel v kondicii aj hmotnosti - absolutne cisla nijak zazracne, ale relativne vzhladom na zaciatocny stav celkom aj dost
.
Je velmi pravdepodobne, ze je velky rozdiel medzi bezkovanim a behanim na pase, ja som netvrdil, ze nie. Ani nikde netvrdim, ze som vrchol atletickeho sna, ale viem, ze na tych svojich masinkach som take cisla daval a ked mi to niekto neveri, tak sa kludne stavim, lebo viem, ze neklamem
.