dzejkej napísal:buschle napísal:vcera som spravil 2km na beziacom pase za 10min , skoro som zomrel.
Tak aspon mas na com pracovat .
tak ale zase povedzme si otvorene ze 12kmh je dost slusne tempo pre zaciatok
dzejkej napísal:buschle napísal:vcera som spravil 2km na beziacom pase za 10min , skoro som zomrel.
yegon napísal:dzejkej napísal:buschle napísal:vcera som spravil 2km na beziacom pase za 10min , skoro som zomrel.
tak ale zase povedzme si otvorene ze 12kmh je dost slusne tempo pre zaciatok
dzejkej napísal:Ale povedzme si otvorene .. ked to viem dat ja po 2 mesiacoch, tak pre buschleho to bude urcite malinka o tyzden .
tucniak napísal:Mne osobne sa ten napad dost velmi ze nepaci, takisto ak mas 150 a cvicis to s 50 (to je max vaha v last serii, ci?), tak mi to nepride uplne efektivne.
tucniak napísal:Mne osobne sa ten napad dost velmi ze nepaci, takisto ak mas 150 a cvicis to s 50 (to je max vaha v last serii, ci?), tak mi to nepride uplne efektivne.
dzejkej napísal:Tak ale Ty behavas normalne vonku, nie? Tak teoreticky tam mas nejaky vacsi odpor - urcite Ti vietor fuka cely cas v protismere a tak .
Ja bezecku minulost teda fakt nemam a talent to uz vobec. Tak ja som behaval na tych rotacnych somarinach a 30 minut som tam daval s nejakym velko-odporovym programom ("Rolling the hills" sa volal). Netusim aky je ten program + masinka v porovnani s pasom a jeho nastaveniami.
Kazdopadne viem, ze keby som behal vonku, tak urobim 500m a potom sa zvalim na zem v astmatickom zachvate .
yegon napísal:takze bud si fakt neuveritelny borec
TuKE napísal:Včera na to chcel so mnou staviť obličku, že je neuveriteľný borec, lebo som mu hovoril, že pri rýchlosti 6km/h u nás v gyme už musím začať pomaly bežať a JK hovoril, že pche, on behá 12kmph 30 minút
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.