Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod yegon 15 Apr 2010 10:05

dzejkej napísal:
buschle napísal:vcera som spravil 2km na beziacom pase za 10min , skoro som zomrel. :)

Tak aspon mas na com pracovat :) :good: .

tak ale zase povedzme si otvorene ze 12kmh je dost slusne tempo pre zaciatok :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 15 Apr 2010 10:35

sorry yegon ale ja som dost proti tomu, aby clovek, ktory sa x rokov nehybal, dosiahol nieco okolo 150 kg a urcite nema dostatocne spevneny stred tela, stabilizatory, lower back ani brucho tahal mrtvoly tak, aby to malo nejaky vyznam.

Ak mrtvy tah, tak s poriadnou vahou a ak s poriadnou vahou, tak s poriadnou pripravou.
Moze ist kopu inych cvikov, ktore nie su tak komplexne na techniku, prevedenie, a hlavne v jeho pripade neponukaju take vysoke riziko zranenia(ano lebo to zapaja masivny pocet svalov, ale?). Ten cvik je velmi narocny na spravne prevedenie a techniku a podla mna musis mat nejaky level spevnenia celeho tela(nie len chrbta)

Mne osobne sa ten napad dost velmi ze nepaci, takisto ak mas 150 a cvicis to s 50 (to je max vaha v last serii, ci?), tak mi to nepride uplne efektivne.

a inak coach je nuts aj podla mna :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Apr 2010 10:50

yegon napísal:
dzejkej napísal:
buschle napísal:vcera som spravil 2km na beziacom pase za 10min , skoro som zomrel. :)

Tak aspon mas na com pracovat :) :good: .

tak ale zase povedzme si otvorene ze 12kmh je dost slusne tempo pre zaciatok :)

Ale povedzme si otvorene .. ked to viem dat ja po 2 mesiacoch, tak pre buschleho to bude urcite malinka o tyzden :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 15 Apr 2010 10:51

mrtvy tah 4 serie po 12-14 opakovani s 20kg cinkou (pripadne 2*10kg jednoruckami) (a napriklad aj "stiff leg" verzia bez pohybu v kolenach) nemoze nikomu ublizit - ani ked to robis stylom macaci chrbat :)

a pre cloveka ktory sa predklanal len k viazaniu snurok na topankach je to aj s touto vahou super efektivny cvik
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod yegon 15 Apr 2010 10:54

dzejkej napísal:Ale povedzme si otvorene .. ked to viem dat ja po 2 mesiacoch, tak pre buschleho to bude urcite malinka o tyzden :-D.

no ale ty si bud musel mat nejaku bezecku minulost alebo musis byt extra talentovany alebo ti pas zle ukazuje rychlost :)

lebo zabehnut povedzme 5km rychlostou 12kmh je DOST slusny vykon - ja teda behavam dost ale nad 10,5kmh priemer som sa nedostal
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 15 Apr 2010 11:00

Tak ale Ty behavas normalne vonku, nie? Tak teoreticky tam mas nejaky vacsi odpor - urcite Ti vietor fuka cely cas v protismere a tak :-D.

Ja bezecku minulost teda fakt nemam a talent to uz vobec. Tak ja som behaval na tych rotacnych somarinach a 30 minut som tam daval s nejakym velko-odporovym programom ("Rolling the hills" sa volal). Netusim aky je ten program + masinka v porovnani s pasom a jeho nastaveniami.

Kazdopadne viem, ze keby som behal vonku, tak urobim 500m a potom sa zvalim na zem v astmatickom zachvate :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 15 Apr 2010 11:46

tucniak napísal:Mne osobne sa ten napad dost velmi ze nepaci, takisto ak mas 150 a cvicis to s 50 (to je max vaha v last serii, ci?), tak mi to nepride uplne efektivne.

J, 50kg je váha v pracovných sériach.

Edit:
tucniak napísal:Mne osobne sa ten napad dost velmi ze nepaci, takisto ak mas 150 a cvicis to s 50 (to je max vaha v last serii, ci?), tak mi to nepride uplne efektivne.

No, ja by som sa neviazal pri mojej váhe na absolútnu hmotnosť, pretože si treba uvedomiť, že ja musím ešte aj seba samého zdvíhať.
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yegon 15 Apr 2010 12:47

dzejkej napísal:Tak ale Ty behavas normalne vonku, nie? Tak teoreticky tam mas nejaky vacsi odpor - urcite Ti vietor fuka cely cas v protismere a tak :-D.

Ja bezecku minulost teda fakt nemam a talent to uz vobec. Tak ja som behaval na tych rotacnych somarinach a 30 minut som tam daval s nejakym velko-odporovym programom ("Rolling the hills" sa volal). Netusim aky je ten program + masinka v porovnani s pasom a jeho nastaveniami.

Kazdopadne viem, ze keby som behal vonku, tak urobim 500m a potom sa zvalim na zem v astmatickom zachvate :).

mam doma pas a dnes som neubehol celych 5km na 9,5kmh musel som po 3,5kilometroch zacat intervalovat a davat useky nizsou rychlostou

takze bud si fakt neuveritelny borec alebo ti ten pas zle ukazuje rychlost :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod TuKE 15 Apr 2010 12:59

yegon napísal:takze bud si fakt neuveritelny borec :)

Včera na to chcel so mnou staviť obličku, že je neuveriteľný borec, lebo som mu hovoril, že pri rýchlosti 6km/h u nás v gyme už musím začať pomaly bežať a JK hovoril, že pche, on behá 12kmph 30 minút :)
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Apr 2010 13:13

TuKE napísal:Včera na to chcel so mnou staviť obličku, že je neuveriteľný borec, lebo som mu hovoril, že pri rýchlosti 6km/h u nás v gyme už musím začať pomaly bežať a JK hovoril, že pche, on behá 12kmph 30 minút :)

No som ochotny sa stavit, ze na tej masine u nas v posilke dam 12 km/h za 30 minut. Ci meria rychlost dobre, to ale netusim :-D.

Inak, TuKE .. si strasna zalobaba a k tomu to este prikeslujes :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!