trikoza´s road to bankrupt
Re: trikoza´s road to bankrupt
chat na PP.sk :
tak pozor AP bol prvym hracom ktory ma kedy vybral na live cash game .... trikoza 07 lis 2010, 21:08
triko, mas za to zelenou karmu ode mne
tak pozor AP bol prvym hracom ktory ma kedy vybral na live cash game .... trikoza 07 lis 2010, 21:08
triko, mas za to zelenou karmu ode mne
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal: triko, mas za to zelenou karmu ode mne
Vidim, ze laska kvitne v kazdom veku .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:APminer napísal: triko, mas za to zelenou karmu ode mne
Vidim, ze laska kvitne v kazdom veku .
a ty za blbe kecy asi dostanes cerveny bodik
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
toto je (bol) jeden z najhodnotnejsich blogov ake som tu nasiel.hlavne co sa tyka motivacie,preco uz nefunguje?
- kingOFpop
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
diky, potesi ked si niekto po tak dlhom case spomenie
uz som to pisal davnejsie ze blog sa casom stal puhy brag na velke handy a grafy a nevidel som velky dovod v takom niecom pokracovat
v kazdom pripade stale hram a celkom uspesne, no a konecne som sa dokopal precitat knihu peak performance poker od travisa steffena a rozmyslam ze po skonceni dovoleniek rozbehnem znova blog ktory by sa tykal prave veci ktore su v tej knihe popisane, cize strava, cvicenie, time management, mindset atd. cize veci sice nie priamo pokrove, ale suvisiace s nasim "pokrovym vykonom" a nebodaj ak prekonam svoju lenivost tak rozbehnem twitter tak snad sa blog znova rozbehne, uvidime
uz som to pisal davnejsie ze blog sa casom stal puhy brag na velke handy a grafy a nevidel som velky dovod v takom niecom pokracovat
v kazdom pripade stale hram a celkom uspesne, no a konecne som sa dokopal precitat knihu peak performance poker od travisa steffena a rozmyslam ze po skonceni dovoleniek rozbehnem znova blog ktory by sa tykal prave veci ktore su v tej knihe popisane, cize strava, cvicenie, time management, mindset atd. cize veci sice nie priamo pokrove, ale suvisiace s nasim "pokrovym vykonom" a nebodaj ak prekonam svoju lenivost tak rozbehnem twitter tak snad sa blog znova rozbehne, uvidime
- Za tento príspevok od trikoza poďakovali - 3:
- ___Mortylen___, popoBA, Zeltzn
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Aj ja by som bol rád, keby si začal znova písal, čas letí rýchlo a tak som si ani nestihol všimnúť, ako dlho si nič nenapísal. Tvoj blog bol jedným z tých, ktoré som vždy automaticky čítal, keď sa objavili medzi poslednými príspevkami. Tak snáď sa sem v blízkej budúcnosti budem zase preklikávať častejšie
btw. aj tie grafy boli vždy veľmi zaujímavé, takže ak by sa tu zčasu načas zase nejaký objavil, určite by to minimálne pár ľuďom urobilo radosť
btw. aj tie grafy boli vždy veľmi zaujímavé, takže ak by sa tu zčasu načas zase nejaký objavil, určite by to minimálne pár ľuďom urobilo radosť
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
trikoza napísal: no a konecne som sa dokopal precitat knihu peak performance poker od travisa steffena a rozmyslam ze po skonceni dovoleniek rozbehnem znova blog ktory by sa tykal prave veci ktore su v tej knihe popisane, cize strava, cvicenie, time management, mindset atd. cize veci sice nie priamo pokrove, ale suvisiace s nasim "pokrovym vykonom" a nebodaj ak prekonam svoju lenivost tak rozbehnem twitter tak snad sa blog znova rozbehne, uvidime
dala ti nieco tato kniha? asi hej ked ju spominas co? mne tu lezi uz asi pol roka na skrinke ale nejako som ju doteraz povazoval za brag a ani som sa nejako nechystal ju citat...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
myslim ze sa oplati precitat ziaden zazrak to nie je ale minimalne sa clovek zamysli nad svojim zivotnym stylom co konzumuje ako (ne)cvici atd. urcite nie som zastanca nejakeho 100% zdraveho zivotneho stylu (na nieco sa zomriet musi) ale zopar veci urcite chcem zacat praktikovat u seba
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
emjayko napísal:dala ti nieco tato kniha? asi hej ked ju spominas co? mne tu lezi uz asi pol roka na skrinke ale nejako som ju doteraz povazoval za brag a ani som sa nejako nechystal ju citat...
Na DC ma aj seriu venovanu temam preberanym v tej knihe, ak sa nemylim. Ak mas niekde poruke subscription, tak download mp3 verzie a na cestach vypocujes .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.