support herne
Počet príspevkov: 46 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Re: Suport
CS: hlavne odpoved je tajna. Vraj som zabudol odpoved na osobnu otazku. Vzhladom na otazku je to nemozne, tak som zvedavy v com je problem. Kazdopadne musim mat ich odpoved!
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Suport
Haha, tak sa musim zasmiat sam na sebe. Na jednoduchu otazku som dal taku odpoved, ze by som ju sam naozaj nikdy neuhadol. Bola to moja prva stavkova kde som si zalozil ucet a je to vidiet. Diky supportu za odpoved.
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Ako
Ako zistim co som napisal na moju sukromnu otazku.
- PrcoKiller
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ozobna
Prosim ako zistim co som odpovedal na osobnu otazku.
- PrcoKiller
- Založený: Apr 2008
Re: Ozobna
A jaky asi je smysl teto otazky??? Preci ten, aby na ni nikdo jiny nedokazal odpovedet, odpovede musis vedet Ty - nejde zjistit!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
hm
Prave teraz sa mi stala zaujimava vecicka . Vcera som si vyberal z uctu a ostalo mi tam dakych 40usd tak som siel skusit NL zapol som si 2 stoly buy in 10usd a zapinam si treti a zrazu na ucte uz len 10usd , hm zaujimave nemislite ? Som zvedavy co odpise support .
PS na kazdom stole som bol sit out a hned som si vypol vsetky stoli a ostalo mi len 30 usd plus niake drobne .
PS na kazdom stole som bol sit out a hned som si vypol vsetky stoli a ostalo mi len 30 usd plus niake drobne .
- Adrian15
otazka na support....
VIem ze to tu uz mozno bolo....
Ale CO VSETKO musi byt zvyraznene na tom obcianskom...teda skor co vsetko tam musi byt?
A este jedna vec...k tej osobnej otazke....ja som tam zadal co som si pamatal, ale co sa stane ak by to nebolo spravne?...predsalen konto som si robil poldruha roku dozadu....
diky za pomoc
Ale CO VSETKO musi byt zvyraznene na tom obcianskom...teda skor co vsetko tam musi byt?
A este jedna vec...k tej osobnej otazke....ja som tam zadal co som si pamatal, ale co sa stane ak by to nebolo spravne?...predsalen konto som si robil poldruha roku dozadu....
diky za pomoc
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Počet príspevkov: 46 • Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.