support herne
Počet príspevkov: 46 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: B**n Poker
ahoj...jediný bonus, ktorý som mal, bol ten narodeninový od bwinu...10eur
ale ten som splnil......takže nemám žiadny
ale ten som splnil......takže nemám žiadny
- mathew_y
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pokial sa ti ti peniaze nepreniesli do pokeru, casina, pochadzaju urcite z bonusu, ten je urceny iba na stavky. musis, ich este niekolkrat vlozit do stavky, maju to v podmienkach. malo by to fungovat tak, ze ked si nabijes napr. 300 dostanes 300 bonus, ked zacnes stavkovat prve peniaze sa ti minaju real peniaze t.j. tych 300 cos si vlozil a ak tie prestavkujes ide na rad bonus. takze asi si vyhral tych 15 eu ale boli to uz tie bonusove lova, cize musis ich dat dokopy 5 raz do stavky,a lebo ako to maju v podmienkach. Toto je tak v skratke co minapisal suport ked som mal podobny prob.
- Thypec
- Založený: Apr 2009
Bohužel Vám musíme sdělit, že se dne 16. 3. 2011 vyskytly technické problémy. Poškozeným hráčům budou během příštích 24 - 48 hodin automaticky vráceny jejich peníze. V případě, že Vám příslušná částka nebude vrácena po uplynutí této lhůty, obraťte se na nás, abychom se mohli touto záležitostí dále zabývat.
- Troska4000
- Založený: Mar 2010
24-48 hodin u B**n znamena asi priblizne 2-48 dni ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Prosím na bwine ako je to s športovými stávkami a pokerom? Sú tieto 2 "disciplíny" nejako prepojené resp. dá sa manipulovať s peniazmi medzi nimi alebo každé odvetvie má svoj vlastný svet?
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
tomisumi napísal:Prosím na bwine ako je to s športovými stávkami a pokerom? Sú tieto 2 "disciplíny" nejako prepojené resp. dá sa manipulovať s peniazmi medzi nimi alebo každé odvetvie má svoj vlastný svet?
spolocny roll na obe.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 46 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.