LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
ako to dopadlo? stale sa to nevyriešilo už som mal mat gold status a ino mi len každy den napisu so supportu že ked sa to vyrieši tak mi dajú vediet. každy den in pisem co stým a každy den ta ista odpoved som zvedavý kedy sa to vyrieši a ci mi ten gold status bude pridelený
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Caute!
Potreboval by som pomoc ohladom rakebacku na LA.....da sa to vybavit? pripadne na koho sa mam obratit?
Dakujem.
Potreboval by som pomoc ohladom rakebacku na LA.....da sa to vybavit? pripadne na koho sa mam obratit?
Dakujem.
- szityu
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Rakeback na LuckyAce sa nekona - aspon nie cez nejake mne zname cesticky .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
LA ma vytuneny interface. Celkom sa mi to paci! BTW dzejkej, dal som si ku Tvojmu menu takeho zralocika. Dost kuul su tie nove poznamky
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
No a ako to vyzera s pacmodom na tuto new verziu? Je nejaka sanca, ze bude fungovat?
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
v novom update nejde pacmod? mam to vobec stahovat, ci si mam pockat kym to zase rozchodia?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
je dobre hladat odpovede na relevantnych miestach
http://www.pacmod.com/
nie, nestahuj to, kym ti pojde stara,usetris si cas so zhananim starej instalacky a reinstallu-v novej nie je dokonca ani first person view, je to otrasne, stoly su otrasne, pozadia su otrasne, avataryy su super otrasnee.
skratka grcam:)
http://www.pacmod.com/
nie, nestahuj to, kym ti pojde stara,usetris si cas so zhananim starej instalacky a reinstallu-v novej nie je dokonca ani first person view, je to otrasne, stoly su otrasne, pozadia su otrasne, avataryy su super otrasnee.
skratka grcam:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Najvacsi fail je, ze vidno iba polovicu (!!!) hole kariet. Tzn, ze treba pozerat horny index. Ked mam otvorenych 6+ stolov tak to je take neprehladne, musim na to skulit ako puk. A este mi furt preskakuju aktivne stoly, aj ked to mam vypnute (wtf?!), portrety mi pre zmenu neukazuje ziadne a preferred seat som ani ja nenasiel, ale chvalobohu sa viem aspom presadit na "svoje" miesto.
Chvalim novu lobby a timebank. Celkovo dost riskantny tah si to preinstalovat podla mna.
Chvalim novu lobby a timebank. Celkovo dost riskantny tah si to preinstalovat podla mna.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
viete mi niekto poradit kde najst staru instalacku ja blbec som ju prepisal novou a je to fakt fail...? dik
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
macccho napísal:viete mi niekto poradit kde najst staru instalacku ja blbec som ju prepisal novou a je to fakt fail...? dik
Na pacmod.com je link na http://setupspcp1.888.com/setups/LuckyA ... rSetup.exe
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.