Max333 napísal:zdravim,
chcel by som sa spytat, ze ked vlozim 400 usd, tak oni mi prirataju 100 usd, takze v podstate si mozem vybrat tych 400 a hrat iba s tou stovkou... je to tak, alebo sa mylim?
Ano je možne aj takto vyžit tento bonus
Max333 napísal:zdravim,
chcel by som sa spytat, ze ked vlozim 400 usd, tak oni mi prirataju 100 usd, takze v podstate si mozem vybrat tych 400 a hrat iba s tou stovkou... je to tak, alebo sa mylim?
ComeToPapa napísal:Prosím Vás neviem nájsť na tejto saite žiadny shop oni nemajú taký ten shop za body alebo som len slepý?
ComeToPapa napísal:DAkujem lebo sa mi zdalo neuveritelne ze by ho nemali ale vidim ze asi nebol dobry davat zacinat hrat prave tu
dzejkej napísal:ComeToPapa napísal:Prosím Vás neviem nájsť na tejto saite žiadny shop oni nemajú taký ten shop za body alebo som len slepý?
Body sa momentalne (rozumej cely vecnost) daju zamenit iba za $$$.
3flash3 napísal:Ako dlho trvá výber z LA na MB(moneybookers)?...už je tomu skoro 24 hodín a stále nič...a hlavne ma zaráža to, že mi neprišiel ani žiadny mail, že som cashoutol ani nič...je to normálne?
dzejkej napísal:3flash3 napísal:Ako dlho trvá výber z LA na MB(moneybookers)?...už je tomu skoro 24 hodín a stále nič...a hlavne ma zaráža to, že mi neprišiel ani žiadny mail, že som cashoutol ani nič...je to normálne?
Vyber trva tak 3-5 pracovnych dni a nie, mail nechodi . Vitaj na LA .
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.