LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
ja som tu dlho nehral len sa chcem spytat ci je normalne ze lagne river card na 20 sekund a az potom ju rozda, lebo ine stoly sli v pohode.
bol som v alline PF s AK proti 75s ja som mal flush on mal flush , river lagol asi na 20s a drb jednoouter , skoda bol to skoro 900pot
bol som v alline PF s AK proti 75s ja som mal flush on mal flush , river lagol asi na 20s a drb jednoouter , skoda bol to skoro 900pot
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Obcas to robi a tiez som si vsimol, ze casto to prinesie nejaky nehorazny suckout. To tam urcite manager rucne vybera kartu, ktoru to tam ma ukazat .
- Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
- ___Mortylen___
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Potvrdzujem, tento lagnuty river aj mne prinasa "krasne" karty.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
cawte, da sa vybavit na LA rakeback alebo nie? Bo som pocul aj ano aj nie. A ak by sa dal vybavit. Tak da sa vybavit aj na account ktory uz pouzivam?? diki moc
- bacon11
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
mam problem.nezobrazuju sa mi udaje holdem manager pri hrani turnajov.PRI HRANI CASH IDE VSETKO ok. Poradte v com to moze byt.
- plactic
- Založený: Dec 2008
plactic napísal:mam problem.nezobrazuju sa mi udaje holdem manager pri hrani turnajov.PRI HRANI CASH IDE VSETKO ok. Poradte v com to moze byt.
* Témy nezakladajte duplicitne vo viacerých kategóriách.
Zdroj: o-pokerportal-sk/pravidla-pouzivania-fora-pokerportal-sk-t16.html
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Ahojte,
chcel by som vas poprosit o pomoc s player transferom.
Chcem poslat monies:
z LUCKY ACE
na FULL TILT
Islo by o sumu +/- $200. Posielam prvy. Prosim dajte vediet ake mate podmienky, nicky v oboch herniach atd.
Dakujem & pour feliciter 2011!
M.
chcel by som vas poprosit o pomoc s player transferom.
Chcem poslat monies:
z LUCKY ACE
na FULL TILT
Islo by o sumu +/- $200. Posielam prvy. Prosim dajte vediet ake mate podmienky, nicky v oboch herniach atd.
Dakujem & pour feliciter 2011!
M.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
zdravim da sa vybavit rakeback na lucky ace?
- SickBoy...
- Založený: Dec 2010
pls pomoc
akurat som nainstaloval pacmod zapol LA ze si to idem pomenit a ked som dal nastavit skin na pacmode ukazalo sa mi toto:
chapem ze mi tam chyba ten subor ale absolutne netusim ze co to je a kde ho mam zohnat
akurat som nainstaloval pacmod zapol LA ze si to idem pomenit a ked som dal nastavit skin na pacmode ukazalo sa mi toto:
- Kód: Vybrať všetko
PacMod v1.2.7.0
Unhandled domain exception: FileNotFoundException
Could not find file 'C:\Users\Michal\AppData\Roaming\LuckyAcePoker.com\Lang\0\Config\PokerGui.xml'.
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share)
at p.a(String A_0)
at p.b(String A_0, cb A_1)
at b6.a(String A_0, cb A_1, ae A_2)
at az.d()
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()
chapem ze mi tam chyba ten subor ale absolutne netusim ze co to je a kde ho mam zohnat
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
ked zapnes klienta a stlacis f4, napise ti verziu klienta, ktoru mas.
pokial mas 6.x.x.x pacmod s nou nie je kompatibilny, potrebujes tusim 5,8.xx (neviem na LA nehram). Ak je toto tvoj pripad, GL so zhananim verzie, na PAC som k tomu potreboval presviedcat VIP managera, ze bez toho nemozem zit a aj to ma odbil, ze za par tyzdnov stary soft uplne cutnu..
pokial mas 6.x.x.x pacmod s nou nie je kompatibilny, potrebujes tusim 5,8.xx (neviem na LA nehram). Ak je toto tvoj pripad, GL so zhananim verzie, na PAC som k tomu potreboval presviedcat VIP managera, ze bez toho nemozem zit a aj to ma odbil, ze za par tyzdnov stary soft uplne cutnu..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.