LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
diky moc dzejkej
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Novy soft total out. Neodporucam!!! Prechadzam znova na stary.
- bacon11
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Caute, mam taky problem ohladom zobrazovania statistik na 6max stoloch v tejto herni...doteraz mi vsetko islo v pohode len dnes som si updatol HM a staty nie su tam kde maju byt ,stale som mal nastavene v seating preferences--pacific--10max-5 a nejak to tam zmenili uz len na 9max stoly ...cize zapol som si normalne 9max stol a priradil si staty k hracom a fungovalo to aj pri multitablingu , lenze na 6max stole to nejde pretoze kazdy hrac na novom stole sedi skoro vzdy inde ...vedeli by ste mi s timto poradit pouzivam stary soft a pacmod ? dik
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Ja som mal ten isty problem a vyzera, ze to robia uz pre ten novy soft herne a na stary kaslu. Vyriesil som to tak, ze som downgradol na staru verziu.
Ak sa to niekomu podarilo ojekabatit inak, budem rad .
Ak sa to niekomu podarilo ojekabatit inak, budem rad .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Zdravím, všimol som si, že celku dosť ľudí začalo na LA využívať timebank... chcel by som sa spýtať, či a kde je to možné aktivovať na starom softe + pacmod... ??
alebo je to iba výsada nového pošahaného softu ?
thx
alebo je to iba výsada nového pošahaného softu ?
thx
- W27
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
ja mam stary soft bez pacmodu a mne funguje
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
nestava sa vam ze sa zrazu prestanu importovat ruky z nejakeho stolu, resp. hm ich "nenajde"? HM mam najnovsiu verziu, LA mam stary soft
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
HM mám 1.11.04
HUD mám 1.11.1
LA mám 5.8.0.17
ruky importuje OK, aj keď pri počte stolov, ktoré hrám, je to ťažko postrehnúť
HUD mám 1.11.1
LA mám 5.8.0.17
ruky importuje OK, aj keď pri počte stolov, ktoré hrám, je to ťažko postrehnúť
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
trikoza napísal:nestava sa vam ze sa zrazu prestanu importovat ruky z nejakeho stolu, resp. hm ich "nenajde"? HM mam najnovsiu verziu, LA mam stary soft
Mozes mat donicenu DB. Ak sa Ti bude tento problem opakovat, tak vytvor novu a skus cvicne importnut ruky, ktore Ti stara DB nezobrala.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
zdravim,
chcel by som sa spytat, ze ked vlozim 400 usd, tak oni mi prirataju 100 usd, takze v podstate si mozem vybrat tych 400 a hrat iba s tou stovkou... je to tak, alebo sa mylim?
chcel by som sa spytat, ze ked vlozim 400 usd, tak oni mi prirataju 100 usd, takze v podstate si mozem vybrat tych 400 a hrat iba s tou stovkou... je to tak, alebo sa mylim?
- Max333
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.