Caute, mam taky problem ohladom zobrazovania statistik na 6max stoloch v tejto herni...doteraz mi vsetko islo v pohode len dnes som si updatol HM a staty nie su tam kde maju byt ,stale som mal nastavene v seating preferences--pacific--10max-5 a nejak to tam zmenili uz len na 9max stoly ...cize zapol som si normalne 9max stol a priradil si staty k hracom a fungovalo to aj pri multitablingu , lenze na 6max stole to nejde pretoze kazdy hrac na novom stole sedi skoro vzdy inde ...vedeli by ste mi s timto poradit pouzivam stary soft a pacmod ? dik
Zdravím, všimol som si, že celku dosť ľudí začalo na LA využívať timebank... chcel by som sa spýtať, či a kde je to možné aktivovať na starom softe + pacmod... ??
trikoza napísal:nestava sa vam ze sa zrazu prestanu importovat ruky z nejakeho stolu, resp. hm ich "nenajde"? HM mam najnovsiu verziu, LA mam stary soft
Mozes mat donicenu DB. Ak sa Ti bude tento problem opakovat, tak vytvor novu a skus cvicne importnut ruky, ktore Ti stara DB nezobrala.
chcel by som sa spytat, ze ked vlozim 400 usd, tak oni mi prirataju 100 usd, takze v podstate si mozem vybrat tych 400 a hrat iba s tou stovkou... je to tak, alebo sa mylim?