janobendik napísal:treba zdvihnut rit z kresla pri pocitaci a ist medzi ludi
? vsak je zima.
janobendik napísal:treba zdvihnut rit z kresla pri pocitaci a ist medzi ludi
janobendik napísal:popoba a tebe podobni, naozaj uz neviete pochopit, alebo vas pozorovaci talent =0,0
neviem co je to rigget, napis to ps slovensky , ale ak je normalne na PS napr:
1, maly par vyhra proti vacsiemu ak je v rukach hraca s podstatne vacsim poctom zetonov v 60-70%
2, A5 proti napr AdJx ... je flop 55x JJ, alebo 55d8dJdKd a vyhras na farbu
3, ful proti fullu je v 6hod turnaji na stole priem 15x {v Prahe za 5 dni asi 3/4x!!!! } / hovorim o turnaji, takze nehadzte tu hovadiny o pocte ruk
4, ranner, ranner je casty aj v live, lenze na PS to doskace v 90% pre hraca s vacsimi chipmi
5, v tak polovici turnaja su KKproti AA, KK\QQ, AK\KK....teda "nezahoditelne" konbinacie, tak caste, ze len totalpokerfish si to nevsimne
.................. inymi slovami vsetko je nastavene tak, ze vypadni z turnaja a prihlas sa na dalsi, ved je ich tam plno!
................raz to hra s Tebou inokedy proti. Svoju hru na online turnajoch som musel prisposobit { zaciatky hram ultra agresivne, kedze viem, ze bez chipov som v polke turnaja "v riti" t.j. obetou vacsieho stacku! A ked sme pri tom popoba okrem Prahy som v tomto roku vyhral aj Uruguai,Londyn, barcelonu, Kiev, hold som vsimavy a musel som sa prisposobit!Na online hram mozno ovela viac ako vacsina tuna prispievajucich, takze viem o com pisem a preto aj bez problemov ked som cheepleader na stole davam, alebo doplacam allin s akymkolvek malym parom a je to super ziskove!!! bohuzial, ale to uz nie je o pokri, ale tomu asi nechces rozumiet
janobendik napísal:ak si si nevsimol ja stale pisem o turnajovej hre}. ja denne hram cca 5 hodin .
.....a asi nie sme sami s ceasaresom, co si to vsimli, je plno poker hracov s rovnakym nazorm, len aby ste to zistili je treba zdvihnut rit z kresla pri pocitaci a ist medzi ludi
haman napísal:Jano to hra online zle, lebo ma vacsinou maly/mensi stack.
Traged napísal:...
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.