EPT Vienna - Day 2 a 3: Martin Hrubý na ceste za skvelým úsp
Re: EPT Vienna - Day 2 a 3: Martin Hrubý na ceste za skvelým úsp
No ked uz sa k tomu kazdy vyjadruje,tak som si to video pozrel a musim suhlasit s yegonom - ostal tam ako vyorana mys nechapal,ze ako povodny beznadejny short FT ma zrazu sancu na vyhru.
Skor si myslim,ze Negreanu to psychicky neuniesol,uz sa videl so 700k vo vrecku.
Skor si myslim,ze Negreanu to psychicky neuniesol,uz sa videl so 700k vo vrecku.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Celá akcia od otočenia turnu 9 po zahlásenie AI Hrubým trvala 40sek., z toho Hrubý slowrolloval 20sek.
To bol Daniel ešte veľmi fair a zobral to športovo. Chcel by som vidieť, čo by sa stalo, keby tam sedel Helmuth. To by bola na nohách celá Viedeň aj s prezidentom.
To bol Daniel ešte veľmi fair a zobral to športovo. Chcel by som vidieť, čo by sa stalo, keby tam sedel Helmuth. To by bola na nohách celá Viedeň aj s prezidentom.
Naposledy upravil Ivo dňa 02 Nov 2010 09:45, celkovo upravené 1 krát.
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Ivo napísal:Chcel by som vidieť, čo by sa stalo, keby tam sedel Helmuth.
Ja by som zas chcel vidiet vas keby ste na Martinovom mieste
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Ja by som zas chcel vidiet vas keby ste na Martinovom mieste
snapcall.....ja mam nervy zo zeleza....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
nevidim motivaciu na slowroll..proste mal nejaky skrat a kym mu doslo ze ma naozaj nuts, tak uz bolo na youtube video o tom ako slowrolluje
vyhral 2. najvyssiu ciastku v CZ/SK pokri ever, takze gratulujem
vyhral 2. najvyssiu ciastku v CZ/SK pokri ever, takze gratulujem
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Ja len pre vlastnu objektivitu este chcem dodat, kedze som tu DN obhajoval, ze sice jeho reakcia bola imo na 90% ok, tak to s tym podavanim ruk bolo od neho tiez dost mimo, a hlavne, ked som si to pozrel, dost ma tiez vytocilo ako tam keca po tom svojom alline, to bolo hodne detinske... myslim tesne potom ako dal sam allin a pocas toho ako sa Marty zamyslal co so svojim nuts
A posledna vec, na zaciatku som spomenul ze Martyho hra bola dost divna, ale aby sme nezabudli, DN call PF a na flope je teda riadna katastrofa, K9s hra skutocne fantasticky proti UTG openu nita (hoci 5 handed), a najma proti 3/4 cbetu nita proti 2 hracom na Khigh flope
A posledna vec, na zaciatku som spomenul ze Martyho hra bola dost divna, ale aby sme nezabudli, DN call PF a na flope je teda riadna katastrofa, K9s hra skutocne fantasticky proti UTG openu nita (hoci 5 handed), a najma proti 3/4 cbetu nita proti 2 hracom na Khigh flope
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Ahoj vsetci,
akokolvek to vsetci hodnotia, pravda je ze o tzv.slowrollingu sa da prinajmensom dost diskutovat.
Ale mozno trosku z ineho sudka - naco tu vznikla tato diskusia a vymena nazorov - kvoli 15-16 sekundam udivu Martina, ktory akosi nechcel pochopit co sa to deje a zrovnat si v hlave co vsetko moze stratit alebo ziskat.
Vsetky ostatne teorie su nezmysly a akekolvek spekulacie o slowrolle nemaju ziadny zmysel a podstatu
akokolvek to vsetci hodnotia, pravda je ze o tzv.slowrollingu sa da prinajmensom dost diskutovat.
Ale mozno trosku z ineho sudka - naco tu vznikla tato diskusia a vymena nazorov - kvoli 15-16 sekundam udivu Martina, ktory akosi nechcel pochopit co sa to deje a zrovnat si v hlave co vsetko moze stratit alebo ziskat.
Vsetky ostatne teorie su nezmysly a akekolvek spekulacie o slowrolle nemaju ziadny zmysel a podstatu
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
http://www.youtube.com/watch?v=vMMZSRtbNZ8
nechcel som sa vyjadrovat kym tu situaciu neuvidim, ale ked som ju teraz videl, tak kazdy jeden z vas co tu ste, by ste to urobili rovnako ako martin, toto nieje finalovy stol o par €, ale ide o miliony a aj ked je profik, tak predsa len EPT FT nieje kazdy den a ani kazdy den nedostanete 2xall in pred vami ak mate nuts a kazdy jeden z vas by sa najprv musel spamatat ze s nuts dostanene 2x all in pred vami, 10mil. pot pred sebou a podla mna to, co sa mu hnalo hlavou bolo, ze proti comu vlastne stoji a ze ak bude mat niekto set, tak ho este moze porazit nejaky zazracny river, ktory aj dosiel ale nastastie set nemal nikto...
nechcel som sa vyjadrovat kym tu situaciu neuvidim, ale ked som ju teraz videl, tak kazdy jeden z vas co tu ste, by ste to urobili rovnako ako martin, toto nieje finalovy stol o par €, ale ide o miliony a aj ked je profik, tak predsa len EPT FT nieje kazdy den a ani kazdy den nedostanete 2xall in pred vami ak mate nuts a kazdy jeden z vas by sa najprv musel spamatat ze s nuts dostanene 2x all in pred vami, 10mil. pot pred sebou a podla mna to, co sa mu hnalo hlavou bolo, ze proti comu vlastne stoji a ze ak bude mat niekto set, tak ho este moze porazit nejaky zazracny river, ktory aj dosiel ale nastastie set nemal nikto...
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
marcoo12snv napísal:http://www.youtube.com/watch?v=vMMZSRtbNZ8
A este dodam, ze final table som sledoval uplne cely od zaciatku do konca a som sa znova poucil, ze trpezlivost ruze prinasa (vid moja neskusenost na ept tallin atd..), Martin hral to co pri jeho stacku bolo spravne..si myslim
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
7castle napísal:Ja len pre vlastnu objektivitu este chcem dodat, kedze som tu DN obhajoval, ze sice jeho reakcia bola imo na 90% ok, tak to s tym podavanim ruk bolo od neho tiez dost mimo, a hlavne, ked som si to pozrel, dost ma tiez vytocilo ako tam keca po tom svojom alline, to bolo hodne detinske... myslim tesne potom ako dal sam allin a pocas toho ako sa Marty zamyslal co so svojim nuts
ked som zacinal 2008 s pokrom tak bol DN moj najoblubenejsi hrac , videl som videa na youtube ako vyhral velke turnaje, ake vysoke stakes hraje na Highstakes pokri , aky je showman atd. .. len ako cas plynul a ja som sa zlepsoval tak sa mi tie jeho herne prevedenia zacali zdat byt cim dalej divnejsie a divnejsie az napokon som si vlasnte uvedomil ze to je podla mna jeden z najhorsie hrajucich svetoznamych PROs, uz mu imo nechyba vela k Tilly a Laakovi.
7c este si zabudol pripomenut jeho vysvetlenie callu na flope : ze to calloval s tym ze sa pozrie na turn a ak tam nebude 9 alebo K tak sklada.
Osobne tiez patrim k ludom ktori hodnotia pokerhracov skor od toho ako hraju ako od vysledkov v jednom dvoch velkych turnajoch. DN je klaun v minulorocnom HSP sa mu obv nedarilo a zacal tam whinovat (ze vedel ze to pride) na turne ked dosla flush a on ma flopnute dva pary a aj tak callol a hralo sa dalej aj na riveri. Hned pri tej ruke som si spomenul 15rokov dozadu na mojho bratranca ako sa roztraseny so slzami na krajicku bal dorovnat jeho posledne 2 korunky u kamarata v pivnici ked sme hrali 5kartovy. Bohuzial ale DN nieje moj vtedy 13rocny bratranec co koli Buyinu zbieral a zamienal prazdne flasky od piva. Ale na druhu stranu HSP bez neho by bola nuda. Pre mna su vzory v cz/sk hraci ako joeik alebo sun_cz , pri ktorych rozboroch ruk mam pocit ze by okrem penazi zo mna stiahli kozu keby som proti nim hral.
- Za tento príspevok od buschle poďakovali :
- TomMolivan
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.