skJacob napísal:hyena napísal:Hral si niekedy live?Lebo pri 1/1 max.buy-in500,je bežne na stole 5-7k.
O rly?
rly.A on to asi nehral z maníkmi čo roztopili 50,a čakali na push.
skJacob napísal:hyena napísal:Hral si niekedy live?Lebo pri 1/1 max.buy-in500,je bežne na stole 5-7k.
O rly?
roche01 napísal:Veľmi nešťastné "načasovanie" , keď sa rozhoduje v našom regióne o osude pokru. Niekto môže namietať, že tu ide o aféru v live pokri a legislatíva v súčasnosti rieši hlavne online záležitosti. Fakt je taký, že laická verejnosť (vrátane zákonodarcov) to nijako nerozlišuje a hádže to do jedného vreca. Môžem to potvrdiť z osobnej skúsenosti od ľudí z môjho okolia.
Takto sa pokrovým nadšencom, hráčom a priaznivcom bude len ťažko obhajovať poker ako šport. V širokej verejnosti práve takéto aféry zaškatuľkujú poker ako nemorálny hazard, podvod a bla bla bla... .
hyena napísal:skJacob napísal:hyena napísal:Hral si niekedy live?Lebo pri 1/1 max.buy-in500,je bežne na stole 5-7k.
O rly?
rly.A on to asi nehral z maníkmi čo roztopili 50,a čakali na push.
nabokow napísal:kde je jano b., chyba mi tu jeho koment, ze online je rigged.
na vaznejsiu notu - kreditu to pokru teraz prilis neprida
janobendik napísal:nic ine si tie ovce {ako inac nazvat hracov co nic nevidia } ani nezasluzia!
yegon napísal:janobendik napísal:nic ine si tie ovce {ako inac nazvat hracov co nic nevidia } ani nezasluzia!
ked ma niekto zabije nozom bude to moja chyba lebo som nechodil na karate?
skvela ukazka tvojho moralneho citenia - wp
buschle napísal:50k na nl100 na live ? za 3 mesiace .. 500BI ? to co mal za winrate 500bb/100 ? fok, kde mam ten obrazok zenicha zo sijacim strojom
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 9 hostí.