TomMolivan napísal:Dilema nastáva pri otázke, na koho zvaliť vinu, pokiaľ ťa niekto zabije nožom napriek tomu, že si na karate chodil.
Na firmu, ktora zodpoveda za poulicne osvetlenie?
TomMolivan napísal:Dilema nastáva pri otázke, na koho zvaliť vinu, pokiaľ ťa niekto zabije nožom napriek tomu, že si na karate chodil.
janobendik napísal: 3., jasne , ze podvody hybu svetom hazardu!! kto si mysli opak je velmi prihodna obet {a zasluzi si to}. To len tuna niektori chcu vysvietit poker na nieco cim nikdy nebol a ani nebude : vraj ak vyhras povies prepac, ze ti beriem korunky a ak prehras tak povies nech sa ti paci.... a ak tuna zapi.ujes dostanes ban, alebo akusi debilnu karmu.... DETI zobudte sa!!
jezman napísal:hmmm ja uz som proste neodolal... ako k tomu odhaleniu je zaujimave ze si ani dealer nic nevsimol a vsetci okolo ved to nieje take jednoduche a az tak nenapadne hrat si a skovavat si o dve karty viac.... ale je to hanba a takych ludi treba trestat to je jasne!!!
WolfiKxx napísal:jezman co ti take Jan Bendik urobil ze si si tak vylial srdce... ved ma svoj nazor na online poker, nemusi ho kazdy respektovat ani ho presviedcat o opaku. A co ma zrobit ako pre slovensky poker ?
teraz nastal skandal v live pokri tak podme rychlo rypnut o tom aky je live poker rigged
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.