3., jasne , ze podvody hybu svetom hazardu!! kto si mysli opak je velmi prihodna obet {a zasluzi si to}. To len tuna niektori chcu vysvietit poker na nieco cim nikdy nebol a ani nebude : vraj ak vyhras povies prepac, ze ti beriem korunky a ak prehras tak povies nech sa ti paci.... ...
4., konkretne k pripadu, nezda sa mi to! To akoze x mesiacov hraci nic nevideli {skus vymenit karty nad stolom, je leto-kratke rukavy....}. Vyzera to na blud, ale.. ak to tak bolo, nic ine si tie ovce {ako inac nazvat hracov co nic nevidia } ani nezasluzia!
-jano to napisal pomerne drsnym stylom ale bohuzial,v podstate ma pravdu,vsade kde sa hra o peniaze sa deju aj podvody,vela pokrovych hracov su mladi,inteligentni,slusni,castokrat vysokoskolsky vzdelani ludia,avsak povedzme si otvorene-poker pritahuje aj rozne individua,ktorych cielom je dostat sa lahko k peniazom a nevahaju podvadzat
-pokrovy svet otriasa jeden skandal za druhym,ci uz je to online(superuser,ftp,girah,teraz najnovsie ten coach z pokerstrategy) alebo aj live(prepady v belagiu ci berline,lupez v garazi montesina,aliho skandal) preto by si mal kazdy davat pozor,mat oci a usi otvorene a hravat len v serioznych herniach,ja by som napriklad nikdy nesiel na nejaku privatnu cash game,kde sa hra o velke prachy,takisto online si davam pozor a kazdu podozrivu collusion play hlasim supportu