ahojte, konecne normal diskusia
....podme po poriadku rozobrat partiu:
1, mam cez 40 BB, stred je cca 26 BB , teda mam dobre rozohraty turnaj
2, na stole je hrac, ktory ma pokryva, mam o nom mienku ako o dobrom hracovi /tak cital som/, dava bet
3, som total mimo pozycie
4. allin s QQ absolutne vylucim- a/ ak ma vodu / ak je solid hrac tak skoro iste vodu nema, pri bete v strednej pozicii/ , tak ziskam len bet b/ ak ma pre mna super karty ako 99-jj, AQ, AJ, KQs-tak mi to zahodi, pricom nic viac neziskam aj ked som vysoky favorit c/ s AK, KK,AA ma s usmevom doplati a z dobreho turnaja hlupo vyletim
5. podme na raise ako bolo zahrate, aj tak sa da, ale ak to solid dorovnal pri flope K,mala,mala je CB chyba!! pretoze dobry hrac doplati casto aj bez K /napr. na dieru/ s cielom na turne pri mojom ceku nahodi 2.barel a ja musim fold, lebo nedoversa nevyplaca- ak ma K, tak som von z turnaja
Spravne je potom na flope zahrat cek a po navyseni alebo fold, alebo Cekraise, po CR na dieru hrat nebude.
6. najlepsi je call, hlavne z dovodu nenavysenia banku, aby pripadna hra po flope neohrozila viac ako 50% mojho stacku /v tejto presne situacii a faze turnaja/, postup po flope dtto 5
7. urcite nie zahod pred flopom!!
8. turnaj sa hra vzdy na vitazstvo
, ale to neznamena , ze ho chcem vyhrat uz pri 48!!! hracoch
9. s takym konfortnym stackom bolo hlupe vyletiet.