dik

Stanley VII napísal:Môžeš popísať bližšie, čo chceš? Nechceš aby ti štatistiky zobrazovalo len z rúk, ktoré hráč odohral, keď mal stack v intervale s rovnakým počtom big blindov ako má práve vtedy? Chceš len štatistiky s presne stanoveným počtom big blindov? To by nemalo takmer žiadnu cenu, musel by si mať obrovské vzorky rúk na každého hráča...
Alebo chceš komplet celý rozsah spojený? Vtedy proste stačí len zrušiť tie filtre podľa intervalov - urobiť jeden veľký interval
Martell17 napísal:Caute, ja mam tiez jeden problem s HM. Po xy mesiacoch mi zacal z nicoho nic blbnut (nebol ziadny patch ani na P****Stars ani ziadna ina zmena). HUD a ked hram ide nastastie vsetko fajn ale ked pozrem session najskor mi hadzalo, ze som 17k pod EV na nl 25 a potom mi zacalo trackovat asi len tak 60% ruk. Nestretli ste sa s niecim podobnym? fakt netusim co to moze byt.. vdaka
z 2.5.2014 napísal:We have a feature request to combine villain screen names but it is low priority with no ETA:
HM-4807: Add opponent alias to combine HUD/report stats for multiple names/sites
Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.