Holdem manager
Re: Holdem manager
tak jazyk bol dobrý len v instant hand history options som nemal zapnuté save hand history tak som zapol a uz to ide takze asi tam bola chyba ...
dik
dik
- 202mateo202
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 16 krát/1 krát
ešte jedna otázka ? je možnosť ukazovania BB v hude ? lebo ja som tam našiel iba zložité a v intervaloch napr od 5 do 15 .. ale ja chcem aby ukazovalo celý rozdah .. dik
- 202mateo202
Môžeš popísať bližšie, čo chceš? Nechceš aby ti štatistiky zobrazovalo len z rúk, ktoré hráč odohral, keď mal stack v intervale s rovnakým počtom big blindov ako má práve vtedy? Chceš len štatistiky s presne stanoveným počtom big blindov? To by nemalo takmer žiadnu cenu, musel by si mať obrovské vzorky rúk na každého hráča...
Alebo chceš komplet celý rozsah spojený? Vtedy proste stačí len zrušiť tie filtre podľa intervalov - urobiť jeden veľký interval
Alebo chceš komplet celý rozsah spojený? Vtedy proste stačí len zrušiť tie filtre podľa intervalov - urobiť jeden veľký interval
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:Môžeš popísať bližšie, čo chceš? Nechceš aby ti štatistiky zobrazovalo len z rúk, ktoré hráč odohral, keď mal stack v intervale s rovnakým počtom big blindov ako má práve vtedy? Chceš len štatistiky s presne stanoveným počtom big blindov? To by nemalo takmer žiadnu cenu, musel by si mať obrovské vzorky rúk na každého hráča...
nie nie nepochopil si ma ja chcem iba aby zobrazovalo koľko ma hráč BB .
sry som slepý uz nič
- 202mateo202
Caute, ja mam tiez jeden problem s HM. Po xy mesiacoch mi zacal z nicoho nic blbnut (nebol ziadny patch ani na P****Stars ani ziadna ina zmena). HUD a ked hram ide nastastie vsetko fajn ale ked pozrem session najskor mi hadzalo, ze som 17k pod EV na nl 25 a potom mi zacalo trackovat asi len tak 60% ruk. Nestretli ste sa s niecim podobnym? fakt netusim co to moze byt.. vdaka
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Martell17 napísal:Caute, ja mam tiez jeden problem s HM. Po xy mesiacoch mi zacal z nicoho nic blbnut (nebol ziadny patch ani na P****Stars ani ziadna ina zmena). HUD a ked hram ide nastastie vsetko fajn ale ked pozrem session najskor mi hadzalo, ze som 17k pod EV na nl 25 a potom mi zacalo trackovat asi len tak 60% ruk. Nestretli ste sa s niecim podobnym? fakt netusim co to moze byt.. vdaka
pri HEM1 vacsinu takychto chyb, ked zacal kreslit divne grafy a chybali ruky, je problem s databazou a treba vytvorit novu a znova naimportovat vsetky ruky. na 95% sa problem vyriesi.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
HEM1 support konci 30.4.2014, uz nebudu ziadne fixy a nove verzie:
http://www.holdemmanager.com/hm1-end-of-life/
http://www.holdemmanager.com/hm1-end-of-life/
- haman
pouzivate niekto HM Cloud version?
ma to [url="http://www.holdemmanager.com/hm-cloud"]milion added features[/url] oproti HM2:
moj ntb je uz starsi a hm cloud znizuje naroky na PC, lebo vsetky vypocty a databaza je na ich serveroch.
1. prosim napiste nejake dojmy, uvazujem ze pojdem do toho. Bohuzial neviem ani zistit cenu, resp. ci sa to uz predava, alebo je to stale len ako beta testing (napisal som im mail).
Zatial jediny problem: nefunguje s tym NoteCaddy - o ktory mam tiez vazny zaujem, ten naopak vyzaduje mega silne PC.
2.otazka: co si myslite o tom, ze vase handy budu na ich servery (zneuzitie, neviem, ....) ?
ma to [url="http://www.holdemmanager.com/hm-cloud"]milion added features[/url] oproti HM2:
moj ntb je uz starsi a hm cloud znizuje naroky na PC, lebo vsetky vypocty a databaza je na ich serveroch.
1. prosim napiste nejake dojmy, uvazujem ze pojdem do toho. Bohuzial neviem ani zistit cenu, resp. ci sa to uz predava, alebo je to stale len ako beta testing (napisal som im mail).
Zatial jediny problem: nefunguje s tym NoteCaddy - o ktory mam tiez vazny zaujem, ten naopak vyzaduje mega silne PC.
2.otazka: co si myslite o tom, ze vase handy budu na ich servery (zneuzitie, neviem, ....) ?
- haman
mam zopar typkov, co zmenili screenname, ale viem ze su to ti isti na 95%. maju rovnake mesto v Location a hraju podobnym stylom.
Problem je ten, ze na povodny nick mam 2k hands a na novy nick zopar. Chcel by som to v HEMe spojit dokopy, resp. prebrat stats co stareho nicku do noveho.
da sa to nejako, ak ako ako? dik.
EDIT: no tak si rovno odpoviem, nemaju este taku funkciu:
Problem je ten, ze na povodny nick mam 2k hands a na novy nick zopar. Chcel by som to v HEMe spojit dokopy, resp. prebrat stats co stareho nicku do noveho.
da sa to nejako, ak ako ako? dik.
EDIT: no tak si rovno odpoviem, nemaju este taku funkciu:
z 2.5.2014 napísal:We have a feature request to combine villain screen names but it is low priority with no ETA:
HM-4807: Add opponent alias to combine HUD/report stats for multiple names/sites
- haman
ked ich das pod jeden ilias tak to nejde? ukazuje staty ku screen name a nie ku iliasu?
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.