dzejkej napísal:FreeMan napísal:myslim ze na Party Pokri sa velmi neda hrat SSS
Vobec netusim, co je toto za zaver a ako si k nemu prisiel .
Ide o to ze su tam vela hracov ktory pouzivaju SSS a to pri kazdom stole a na to som uz raz aj doplatil
dzejkej napísal:FreeMan napísal:myslim ze na Party Pokri sa velmi neda hrat SSS
Vobec netusim, co je toto za zaver a ako si k nemu prisiel .
Bossanowa napísal:najhustejsi traffic co sa tyka SSS som zaznamenal na PSTARS, kde sa to len tak hemzi profi SSS na NL 400 a vyssie.
FreeMan napísal:vcera som hral precizne 4 stoly mal som Bankroll 49 dolarov a isiel som dole na 38 dolarov takze.....
Chlpo1989 napísal:FreeMan napísal:vcera som hral precizne 4 stoly mal som Bankroll 49 dolarov a isiel som dole na 38 dolarov takze.....
To, ze si padol -5,5BI nie je nic vynimocne. Je to hrozne swingy a ked som to hraval ja, tak som maval este vacsie swingy. Na pokerstrategy mal jeden chalan viac ako -20BI. Ale ak ti to nesedi, tak to nehraj. Najdi si nieco ine, co ti viac vyhovuje
Urcite vygooglis aj nejake stranky po slovensky na SnG
FreeMan napísal:Takze dzejkej sorry ale neviem ci kedy si naposledy vysvetloval SSS niekomu na Party Pokri ale vcera som hral precizne 4 stoly mal som Bankroll 49 dolarov a isiel som dole na 38 dolarov takze.....
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.