Freeman

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Freeman

Odoslaťod FreeMan 08 Mar 2010 14:00

dzejkej napísal:
FreeMan napísal:myslim ze na Party Pokri sa velmi neda hrat SSS

Vobec netusim, co je toto za zaver a ako si k nemu prisiel :).

Ide o to ze su tam vela hracov ktory pouzivaju SSS a to pri kazdom stole a na to som uz raz aj doplatil :(
FreeMan

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 51 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Mar 2010 14:18

Aha, no tak ja som ukazoval kamaratovi SSS a nejak sa mi teda nezdalo, ze by na PP bolo zrovna vela dobrych shorstackerov na uNL. Vela hracov malo male stacky, ale hrali to dost tragicky :).

Ale tak na FR je na PartyPokri menej shortstackerov ako v inych herniach, kde je mozny 20bb buy-in a je tam aj taky traffic, aby sa to dalo hrat.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Bossanowa 08 Mar 2010 23:43

Teraz hravam na Evereste. Aj tam je to poslabsie so SSS a nestazujem sa, kedze sam sa medzi nich radim :) Celkovo ale najhustejsi traffic co sa tyka SSS som zaznamenal na PSTARS, kde sa to len tak hemzi profi SSS na NL 400 a vyssie. Este doplnim, ze celkovo na Evereste i na SNG HU su extremne slabi hraci.. (hravam BI 5,10 ) Mam tam zatial ROI 18%. Odporucam..
Bossanowa

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 4 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Mar 2010 01:02

Bossanowa napísal:najhustejsi traffic co sa tyka SSS som zaznamenal na PSTARS, kde sa to len tak hemzi profi SSS na NL 400 a vyssie.

To je aj dovod, preco P****Stars planuje zvysit min buy-in na stoloch :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod FreeMan 09 Mar 2010 18:23

Takze dzejkej sorry ale neviem ci kedy si naposledy vysvetloval SSS niekomu na Party Pokri ale vcera som hral precizne 4 stoly mal som Bankroll 49 dolarov a isiel som dole na 38 dolarov takze.....
Inak chcel by som vas poprosit niejake strategie na SnG turbo hral som par hier ale neviem to hrat velmi ani kolko navysit atd proste ci neviete niejake strategie na 1dolarove SnG Turbo na Party Pokri lebo SSS mi tam prilis nejde.
FreeMan

Odoslaťod Chlpo1989 09 Mar 2010 18:42

FreeMan napísal:vcera som hral precizne 4 stoly mal som Bankroll 49 dolarov a isiel som dole na 38 dolarov takze.....

To, ze si padol -5,5BI nie je nic vynimocne. Je to hrozne swingy a ked som to hraval ja, tak som maval este vacsie swingy. Na pokerstrategy mal jeden chalan viac ako -20BI. Ale ak ti to nesedi, tak to nehraj. Najdi si nieco ine, co ti viac vyhovuje :)

Urcite vygooglis aj nejake stranky po slovensky na SnG :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod FreeMan 09 Mar 2010 19:30

Chlpo1989 napísal:
FreeMan napísal:vcera som hral precizne 4 stoly mal som Bankroll 49 dolarov a isiel som dole na 38 dolarov takze.....

To, ze si padol -5,5BI nie je nic vynimocne. Je to hrozne swingy a ked som to hraval ja, tak som maval este vacsie swingy. Na pokerstrategy mal jeden chalan viac ako -20BI. Ale ak ti to nesedi, tak to nehraj. Najdi si nieco ine, co ti viac vyhovuje :)

Urcite vygooglis aj nejake stranky po slovensky na SnG :)

Jj chcem cheknut web co si mi poslal myslim ze ked som len tak chekoval co tam je tak som zahliadol SnG strategy :)
Ale dnes skusim este SnG takze drzte palce.Ako niezeby mi to nesedelo ako pri viacerych stoloch je to haluz ale fakt ked pri tebe polka stolu hraje SSS tak.... :(

Dufajme ze dnes to bude +5,5 BI :Yahoo!:
FreeMan

Odoslaťod dzejkej 09 Mar 2010 20:56

FreeMan napísal:Takze dzejkej sorry ale neviem ci kedy si naposledy vysvetloval SSS niekomu na Party Pokri ale vcera som hral precizne 4 stoly mal som Bankroll 49 dolarov a isiel som dole na 38 dolarov takze.....

A to ma byt akoze argument :shock: .

Ja som mal minule session, kedy som skoncil v minuse, takze tym som vlastne dokazal, ze poker nemoze byt ziskovy :( .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod FreeMan 12 Mar 2010 21:52

Verite na zazraky? Ja ano!
Pred chvilou som dal jeden stol kde nebol ani jeden short stacker okrem mna sami full stacker :)
Na toto som cakal yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
FreeMan

Odoslaťod FreeMan 13 Mar 2010 04:30

Takze po dnesnej session presnejsie po 224 rukach som v minuse uz len 6,37 Dolarov cize -3BI co som velmi rad a dufam ze sa mi bude darit aj v dalsej session.Dnes som mal stastie a na stoloh som nemal vela SSS hracov cize pekny vysledok si myslim :)
Ale dnes sa budem venovat aj studiu hlavne lebo chcem hrat uz aj full stack. :D
FreeMan

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!