7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's blog - SNG madness & live misery
Tak som na cely vikend osamel, pi-ne planujem dat kazdy den 2x4h session, pripadne dlhsie ak sa bude dat, dnes zacinam nejako neskoro, takze mam skor v umysle dat 1, cca 6hodinovu.
Prave zacinam, tak dufam ze konecne bude fungovat net, budu sa mi vyhybat setupy a pride nejaky normalny run aby som sa prehupol do ciernych cisel
Prave zacinam, tak dufam ze konecne bude fungovat net, budu sa mi vyhybat setupy a pride nejaky normalny run aby som sa prehupol do ciernych cisel
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-drzim palce
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Hmm je to prekvapive ale aj ja mozem mat uspesnu session
Mal som tradicne "silny" zaciatok, ale potom sa to nejak otocilo, chvilu to vyzeralo ze by som mohol mat aj rekordnu, ale potom ma to uzemnilo, aby som to nakoniec ako tak zachranil mimoriadne silnym zaverom, ako uz postol Hypaa
Inak presne v rovnakom case ako vcera mi opat odisiel TCOM, chvalabohu tentoraz to bolo uz na uplnom konci session a zalozny som rozbehal za cca 20sek. Celkom mila tradicia sa z toho stava
Mal som tradicne "silny" zaciatok, ale potom sa to nejak otocilo, chvilu to vyzeralo ze by som mohol mat aj rekordnu, ale potom ma to uzemnilo, aby som to nakoniec ako tak zachranil mimoriadne silnym zaverom, ako uz postol Hypaa
Inak presne v rovnakom case ako vcera mi opat odisiel TCOM, chvalabohu tentoraz to bolo uz na uplnom konci session a zalozny som rozbehal za cca 20sek. Celkom mila tradicia sa z toho stava
- 7castle
7castle napísal: vcera mi opat odisiel TCOM
Mam rovnaky problem posledne dni, vypadne net okolo 00:40 teda ani nie ze vypadne, ale neskutocne klesne rychlost. Vacsinou sa to spravi do 5min a rozbehne sa, ale je to otravne a to som z NR, cize je to asi vacsi problem ako len tvoja lokalita.
Inak neviem preco, ale vzdy sa mi to rozbehne ked pustim torrenty ked skusam stranky nic, pustim ale torrenty a hned je fullspeed spat.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
7castle, pekna session.
Inak jak si vcera napisal ze ides grindit tak som si ta nachvilu otvoril, prave si vypadaval na nejakych stoloch 5. a 6. ale odvtedy to islo jak pomasle. Mozno zacal moj lucky charm fungovat, ktory ma uz Mortylen u mna dobre overeny, jemu vzdy najviac ide ked ho charmujem . Skoda ze som nemohol charmovat az do konca
Tak len tak dalej a nezabudni pisat ked pojdes hrat
Inak jak si vcera napisal ze ides grindit tak som si ta nachvilu otvoril, prave si vypadaval na nejakych stoloch 5. a 6. ale odvtedy to islo jak pomasle. Mozno zacal moj lucky charm fungovat, ktory ma uz Mortylen u mna dobre overeny, jemu vzdy najviac ide ked ho charmujem . Skoda ze som nemohol charmovat az do konca
- Malygos
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Malygos napísal::Bravo: 7castle, pekna session.
Tak teda dakujem
Prave som dohral, velmi dobra session tiez.
Tento vikend budem hrat v podstate cely, dnes dam druhu session po Panelaku , zajtra predpokladam medzi 12 a 17, potom pojdem na obed , potom nejaku nocnu, v nedelu to iste.
- 7castle
Tusim to nabera dobry vyvoj, dnes dve vydarene sessions, zajtra pokracujem v nasadenom tempe, vikend byva trochu viac soft, aj ked to este nic neznamena...
- 7castle
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.