dzejkej napísal:No w4x mi vravel ako si mu odporucal ovsene vlocky s vodou. To mi naozaj staci ako dovod, aby som si ten jedalnicek ani nepozeral
.
ovsene vlocky + mlieko = plno laktozy, ktora je tazka na spracovanie = fail
ovsene vlocky + jogurt = zbytocne pridanie rychleho cukru a sval nezacne brat "pomaly" cukor z vlociek = lepsie a prijatelnejsie ako mlieko
ovsene vlocky + voda = okamzite spracuvanie "pomaleho" cukru z vlociek = #1
najlepsie samozrejme rano pred cvicenim, svaly su po noci vyprahnute, takze zacnu spracuvat to co dostanu
btw, ja si zalievam vodou vlocky prosne a neviem ako chutia ovsene, ale tie moje sa celkom daju
takze tolko k vlockam
... tento tyzden som sa znovu pokusal rozbehnut na pase ... dnes som si spravil aj rekord, bezal som vkuse 3minuty, doteraz sa mi z toho pluca spamatavaju
, ale zvycajne len chodim na pase do kopca 6% a rychlost 6km/h pred treningom minimalne 20minut, ked ma to omrzi, tak si ten kopec zvysim na 8% ... celkom dobra zaberacka ... a dobre sa podcasty a videjka pozeraju
a dobre ma to rozohreje pred "ohromnou legraci", ktoru cvicim ... len netusim preco sa po tej legracke aj nesmejem, kazdopadne legracka pomaha, dalsi tyzden, dalsie kilecko ... ak to pojde aj dalej takto, tak sa dostanem na svoju rekordnu vahu za chvilenku
... 69kg ... horsey, keso a castle, bol som lepsi ako vy?
nam vsetkym do dalsich bojov