Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod Chlpo1989 20 Mar 2010 15:26

yegon napísal:rozhodne sa chystam na nejaku dlhsiu turistiku

Zapadne Tatry -> Jalovecka Dolina - Dolina Parichvost - Banikovske Sedlo - Pachola - Spalena - Salatin - Hlboka Dolina - Jalovecka Dolina

Krasny asi 20km okruh, najkrajsie co som doteraz isiel (a ze toho mam pochodene). Len treba informovat horsku sluzbu lebo je to asi na 6-7 hodin priemernym tempom a je tam dost mackov, pretoze tadial vela ludi nechodi (stretli sme 3 ludi (slovom troch) az okolo 13:30 (vyrazali sme okolo 9:00)). Takmer nedotknuta priroda, kopec jak "svina", nic tomu nechybalo :)

dolina Parichvost
P1010071.JPG
P1010071.JPG (350.51 ) Zobrazená 2640 krát

Medvedie teritorium :)
P1010072.JPG
P1010072.JPG (348.04 ) Zobrazená 2644 krát

Pohlad do doliny Parichvost
P1010083.JPG
P1010083.JPG (473.57 ) Zobrazená 2633 krát

Sceneria pocas cesty
P1010132.JPG
P1010132.JPG (375.38 ) Zobrazená 2629 krát

Hlboka Dolina, ktora je naozaj hlboka :D
P1010151.JPG
P1010151.JPG (464.15 ) Zobrazená 2621 krát
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod yegon 20 Mar 2010 15:53

to znie naozaj zaujimavo a zda sa to byt aj rozumne dlhe, minuly rok som na prvy krat supol 50km a to uz predsa len bolo "trochu" vela :)

btw ta oblast nie je uzavreta? minuly rok som chcel ist do tatier pred turistickou sezonou kym tam nie su zastupy ludi a dozvedel som sa ze nejak do juna je zakaz vstupu lebo sa tam paria sviste ci so tak aby ich ludia nerusili :shock:
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Chlpo1989 20 Mar 2010 16:04

yegon napísal:to znie naozaj zaujimavo a zda sa to byt aj rozumne dlhe, minuly rok som na prvy krat supol 50km a to uz predsa len bolo "trochu" vela :)

btw ta oblast nie je uzavreta? minuly rok som chcel ist do tatier pred turistickou sezonou kym tam nie su zastupy ludi a dozvedel som sa ze nejak do juna je zakaz vstupu lebo sa tam paria sviste ci so tak aby ich ludia nerusili :shock:

jj do 16 juna zda sa mi, su cele Tatry uzavrete koli divej zveri :) Ale napr. Velka Fatra je vskutku fajn. Napr. taky prechod Stare Hory -> Ruzomberok, cize cela hrebenovka sa da zmaknut v pohodicke za 2 dni. Je to okolo 66km. Ja som to isiel s kamosmi 3 dni, pretoze som tam mal jedneho, ktory fajcil 80 cigariet denne :D
Ale pocul som, ze sa to da "prebehnut" za 8,5 hodiny :)
Taktiez hrebenovka Malej Fatry sa da spravit ako celodenna tura.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod TuKE 20 Mar 2010 16:14

Uff, tak som späť.
Etapa mala slabých 20km (19km/h priemerná rýchlosť) a aj to v polovici prerušená 90minútovou biliardovou session. Teda som šiel iba do herne a domov. Musím povedať, že to bolo na otvorenie sezóny, tak akurát.
Bolí ma zadok napriek cyklogaťám, bolia ma lakte napriek odpruženej vidlici.
Výjazd na nadjazd cestou domov, ktorý som kedysi išiel s prevodom ako som jazdil všetko okolo som dnes musel podradiť o 2 stupňe a aj to som ku koncu kýval tým bajkom sprava doľava, aby to šlo ľahšie.
Ale teším sa, len keby nebolo toľko ľudí na hrádzi, hlavne hlupákov, ktorí keď idú dvaja a rozprávajú sa, tak si myslia, že je hrádza iba pre nich a jazdia cez celú šírku hrádze.

V pondelok idem okoštovať fitko už naozaj :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod trikoza 20 Mar 2010 16:16

pekne, kedy chlpo tours zorganizuje prvy zajazd pre lenivych pokrovych hracov? :)
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod Chlpo1989 20 Mar 2010 16:51

trikoza napísal:pekne, kedy chlpo tours zorganizuje prvy zajazd pre lenivych pokrovych hracov? :)

Cez leto hocikedy. Len aby bol dostatok ucastnikov :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod johnmirow 20 Mar 2010 17:20

dzejkej napísal:Vdaka za podporu :). johnmirow vzhladom na jeho nizsiu hmotnost vlastne podal vyssi vykon, takze podporte aj jeho :-D! Ale zase pri tom ake hovadiny je a co vsetko neje, tak to sa vlastne chudne jedna "radost", nie? :ROFL:

kazdopadne to nikomu neprajem :), ale zatial sa mi dari sklbit vsetko to co zvladnem s tym aby som jedol relativne dobre a este k tomu aj znizoval hmotnost ... jedalnicek zverejnim az po skonceni, aby niekto nezacal odpisovat :bebe: :lol4:

Riddlah napísal:Johnmirow :poklona: :good:

APminer napísal:držte se hoši :gl:

vdaka
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 20 Mar 2010 17:46

johnmirow napísal:jedalnicek zverejnim az po skonceni, aby niekto nezacal odpisovat :bebe: :lol4:

No w4x mi vravel ako si mu odporucal ovsene vlocky s vodou. To mi naozaj staci ako dovod, aby som si ten jedalnicek ani nepozeral :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod johnmirow 26 Mar 2010 09:50

dzejkej napísal:
No w4x mi vravel ako si mu odporucal ovsene vlocky s vodou. To mi naozaj staci ako dovod, aby som si ten jedalnicek ani nepozeral :-D.

ovsene vlocky + mlieko = plno laktozy, ktora je tazka na spracovanie = fail
ovsene vlocky + jogurt = zbytocne pridanie rychleho cukru a sval nezacne brat "pomaly" cukor z vlociek = lepsie a prijatelnejsie ako mlieko
ovsene vlocky + voda = okamzite spracuvanie "pomaleho" cukru z vlociek = #1 :)
najlepsie samozrejme rano pred cvicenim, svaly su po noci vyprahnute, takze zacnu spracuvat to co dostanu
btw, ja si zalievam vodou vlocky prosne a neviem ako chutia ovsene, ale tie moje sa celkom daju :)

takze tolko k vlockam :D

... tento tyzden som sa znovu pokusal rozbehnut na pase ... dnes som si spravil aj rekord, bezal som vkuse 3minuty, doteraz sa mi z toho pluca spamatavaju :lol4:, ale zvycajne len chodim na pase do kopca 6% a rychlost 6km/h pred treningom minimalne 20minut, ked ma to omrzi, tak si ten kopec zvysim na 8% ... celkom dobra zaberacka ... a dobre sa podcasty a videjka pozeraju :good: a dobre ma to rozohreje pred "ohromnou legraci", ktoru cvicim ... len netusim preco sa po tej legracke aj nesmejem, kazdopadne legracka pomaha, dalsi tyzden, dalsie kilecko ... ak to pojde aj dalej takto, tak sa dostanem na svoju rekordnu vahu za chvilenku :D ... 69kg ... horsey, keso a castle, bol som lepsi ako vy? :ROFL:

:gl: nam vsetkym do dalsich bojov
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Mar 2010 11:57

johnmirow napísal:ovsene vlocky + voda = okamzite spracuvanie "pomaleho" cukru z vlociek = #1 :)

Ale neda sa to zrat, co je trosku velke minus :-D. Je hlupost ist z extremu do extremu. Preco by mal clovek jest najviac zdrave humusy, ked mu to nechuti. Jest nechutne veci je najrychlejsi sposob ako dostat skrat a vyzrat chladnicku. Je tolko veci, ktore mu pomozu schudnut a zaroven aj dobre chutia a treba sa sustredit na take.

Ked sme pri tom. Nepisal si mi, ze vlocky s vodou si mal tak 2x? To nevyzera, ze si tu dobrotu nevies vynachvalit :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!