Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod josipjs 16 Mar 2010 18:35

vlade napísal:
josipjs napísal:moj dovod je ze uz som prekrocil limit n a moneybookers a potrebujem HEM do 5dni lebo mi skonci Trial

napis mail na vip@moneybookers.com ze chces zvysit limit, to spravia do 3 dni

a moj dalsi dovod je ze moneybookers mam v eurach a ked vytiahnem neico s rollu tak stratim celkom dost na tom (percentualne) preto by som to radsej riesil takto + este mma rozdeleny roll na dve casti a ak by som daco vybral tak by som msuel ist asi down the limit pretoze relaodovat nemienim :)
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod bakso.sc 22 Mar 2010 14:30

caute
mam taky problem, ktory mi nevie ani support holdemanageru vysvetlit
konkretne je to len na titane, na napr. evereste a F****Tilt to nerobi. Prihlasim sa na stol, dam waiting for bog blind alebo som sitout, teda este vobec mi neboli rozdane karty a hud mi zacne zobrazovat a aj nacitavat handy superov. pritom by to malo robit az po odohrati prvej handy. support pisal, ze musim mat nejaky externy mining program, ale som ist, ze nic take nemam. ziadny soft na poker okrem HM som neinstaloval. a aj tak, robi to len na titane.
Mate stym skusenosti, robi to niekomu? cim to moze byt? diki
bakso.sc

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Drobec37 22 Mar 2010 14:39

bakso.sc napísal:caute
mam taky problem, ktory mi nevie ani support holdemanageru vysvetlit
konkretne je to len na titane, na napr. evereste a F****Tilt to nerobi. Prihlasim sa na stol, dam waiting for bog blind alebo som sitout, teda este vobec mi neboli rozdane karty a hud mi zacne zobrazovat a aj nacitavat handy superov. pritom by to malo robit az po odohrati prvej handy. support pisal, ze musim mat nejaky externy mining program, ale som ist, ze nic take nemam. ziadny soft na poker okrem HM som neinstaloval. a aj tak, robi to len na titane.
Mate stym skusenosti, robi to niekomu? cim to moze byt? diki

Na lucky ace pokial som sittout tak mi tiež načitava handy ktore sa udiali skor je to otom ako to zazanamenáva herna ked si sadnes okamžite ti začne ukladat hand histori a holdem začne makat. ja vtom ale problém nevidim
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod bakso.sc 22 Mar 2010 14:46

ano problem nie je spravne slovo, je to skor naprospech. ide skor oto, ze support mi pisal ze HM toto nepodporuje a ze to ide len vtedy ked odohram 1. handu. taktiez som pytal ludi co hraju na titane a tym handy superov zacne nacitavat az po prvej hande, nie ked su sitout,alebo cakaju na blind. preto ta otazka cim to moze byt.
bakso.sc

Založený: Máj 2009

Odoslaťod josipjs 22 Mar 2010 16:36

ked robim recovery, alebo backup aleb o nieco tak budem moct pouzt stary kluc na HEM alebo bduem msueit pouzit novy?

a ked preinstalujem PC tak asi budem musiet pouzit novy ze?
Obrázok používateľa
josipjs

Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod vlade 22 Mar 2010 18:05

josipjs napísal:ked robim recovery, alebo backup aleb o nieco tak budem moct pouzt stary kluc na HEM alebo bduem msueit pouzit novy?

a ked preinstalujem PC tak asi budem musiet pouzit novy ze?

Podla mna sa s nimi da dohodnut ze poslu bud nove kluce alebo odblokuju stare, onedlho zistim, lebo som preinstalovaval system a nemam uz ziadny volny kluc.

Za tento príspevok od vlade poďakovali :
josipjs
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod flytt 26 Mar 2010 07:29

dobry den,
prosim Vás vie mi niekto potvrdit správnu cestu na import rúk z herne U***et? nakolko po defaultnom nainstalovaní herne C:\microgaming\U***et\atd. ( neviem ju presne, lebo som v robote:-) ) je niekolko adresárov s názvom history+ voláky prívlastok (stud, omaha, holdem atd)

vopred dakujem
flytt

Založený: Mar 2010

Odoslaťod DevilMayCry 31 Mar 2010 00:21

Otazka: v jednej herni som mal nick xxxxxx. V druhej herni mam nick yyyyyy. Obe herne maju ten isty software (to je asi irelevantne). Hands ktore mi natahuje z druhej herne (pod nickom yyyyyyy) chcem aby holdem manager bral ze patria mojmu nicku xxxxxx. Tato vec sa nastavuje tak ze si zadam alias yyyyyyy a priradim mu hraca xxxxxxx ? Alebo tato funkcionalita sluzi na nieco ine? A da sa to vobec nejako nastavit ?

Vopred diky za odpoved :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Komedia 31 Mar 2010 00:42

DevilMayCry napísal:Otazka: v jednej herni som mal nick xxxxxx. V druhej herni mam nick yyyyyy. Obe herne maju ten isty software (to je asi irelevantne). Hands ktore mi natahuje z druhej herne (pod nickom yyyyyyy) chcem aby holdem manager bral ze patria mojmu nicku xxxxxx. Tato vec sa nastavuje tak ze si zadam alias yyyyyyy a priradim mu hraca xxxxxxx ? Alebo tato funkcionalita sluzi na nieco ine? A da sa to vobec nejako nastavit ?

Vopred diky za odpoved :good:

tak tak riesil som to tu par stran dozadu ;)
Obrázok používateľa
Komedia

Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Lukasmp3 31 Mar 2010 16:26

WishDeath napísal:no myslim ze ked das > options > player aliases tak tam to je ... pridas si hracov pod jeden alias kolko len chces ;)

Tady to psali :)
Lukasmp3

Založený: Feb 2010

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!