Vdaka za hint, pakroc
.
Sice este nepresiel tyzden, ale o par hodin sadam na ICcko s polovickou a na sviatky ficime na vychod, takze asi nebudem mat dostupnu vahu a predaslen skoncil tot teraz mesiac a to nie je zly cas na nejaku rekapitulaciu
.
Mesiac povazujem za uspesny. Celkovo som podla mojej naladovej vahy zhodil 7.4kg za tychto 31 dni, co hodnotim pozitivne
. Celkovo presne cislo neviem, kedze som sa prvykrat doma vazil az 18.2., ale tak cislo od zaciatku challengu by sa malo pohybovat okolo 16ky.
- bumpy.jpg (50.59 ) Zobrazená 2567 krát
Ziadne krizy pri stravovani.V podniku, kam chodim z prace na obedy, teraz robia fajnove salaty (bez dresingu, takze sa tam vela pokazit neda) a tak si k nejakemu fajnemu kusku kurata dam ako prilohu poriadnu porciu cerstvej zeleniny
.
Dosli mi uz tie rezistancne kravinky bodylastics a cvicim s tym kazdy den. Zacal som cvicebny program Power 90 a po nom planujem ist na P90X a ak to prezijem, tak pokracovat dalej. Sice este to nie je formalny start, pretoze cez sviatky na navsteve ai nezvladnem kazdy den cvicit a pritom nepohorsit okolie, ale po sviatkoch od buduceho tyzdna idem pekne kazdy den. Musim povedat, ze ten Power 90 ma vie dost potrapit. Jedna sa o striedanie posilovacich cvikv (kazdy druhy den) s riadnym vypotovakom (zmes roznych dynamickych divocin takmer bez pauzy) a abs rutinou. Ked som s takym niecim skoncil, tak som bol podstatne viac dead ako po 30 minutach behania
. Ak ma niekto o to zaujem, tak to istia torrenty, pretoze firma neposiela mimo USA a Kanadu, takze tak im treba, oberte ich
.. Po uspesnom dorazeni Power 90 (snad) po 90 dnoch teda chcem pokracovat P90X, ktory uz patri do "wtf, uff" kategorie
.
Tak drzte palce a taktiez drzim palec kolegom v challengi (a aj inym mimo neho), nech sa dari a su spokojni
.
[irony]Na zaver by som rad podakoval TuKEmu za to, ze pravidelne informuje zvysok o svojom progresse a nenecha sa prosit. Ma predsa cas, je sucastou challenge-u a sam bol za to, aby tento blog existoval. Este raz dakujem
.[/irony]