Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod johnmirow 26 Mar 2010 12:10

dzejkej napísal:
johnmirow napísal:ovsene vlocky + voda = okamzite spracuvanie "pomaleho" cukru z vlociek = #1 :)

Ale neda sa to zrat, co je trosku velke minus :-D. Je hlupost ist z extremu do extremu. Preco by mal clovek jest najviac zdrave humusy, ked mu to nechuti. Jest nechutne veci je najrychlejsi sposob ako dostat skrat a vyzrat chladnicku. Je tolko veci, ktore mu pomozu schudnut a zaroven aj dobre chutia a treba sa sustredit na take.

Ked sme pri tom. Nepisal si mi, ze vlocky s vodou si mal tak 2x? To nevyzera, ze si tu dobrotu nevies vynachvalit :-D.

jj odvtedy este dvakrat, problem je, ze ja rano pred cvicenim nie som hladny, takze ich proste nejem, a inokedy by som si ich aj tak nedal :D
no ono ist z extremu do extremu je blbost, to mas pravdu, ale podla mna obaja sme spravili extremny pocin ... ty chrumes ako koza daku zeleninu stale :lol4:, co si podla mna predtym nedaval, a ja uz nejem 100kg slaninky na veceru :apminer2:
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Mar 2010 17:00

Noo, takze dalsi tyzden uspesne za nami :).

Pohybovo riesim chudnutie ako minuly mesiac - posilnovna a beh/bicykel. Co sa stravovania tyka, jemne som to este sprisnil. Experimentalne som nakupil nejake zdrave potraviny, co som doteraz nemal v strave a potom som googlil a vymyslal, co s nimi urobit, aby sa to dalo jest :-D. Jogurtove dresingy, dusena zelenina ako priloha a mierne obmedzenie ryze/zemiakov .. ale nic extremne a nejedle .. ziadne vlocky s vodou :-D.

V pondelok by mi mala prist resistance band sada na cvicenie doma/na cestach. Odchadzam totiz na velku noc doprec a nechcem vynechat cvicenie. Taktiez som uz pozhanal cvicebne programy a mrkol som ockom na P90X. Hned mi bolo jasne, ze toto ani nemusim najblizsie mesiace riesit, lebo je to pre mna hardcore a postacia mi cvicebne programy k tym resistance bands, kym sa dostanem do lepsej formy :).

Tento mesiac som dole so far nieco nad 5kg, takze spokojnost. Stale nehorazne dlha cesta za vyzorom cloveka a vykonom, ktory je adekvatny mojmu veku. Stacilo si vyskusat kratku sadu cvikov Abs Ripper X, aby som pochopil, ze som stale na zaciatku :-D.

:gl:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod pakroc 28 Mar 2010 23:01

Ak vam mozem dat tip, checknite toto:
http://www.posilnovanie.sk/viewtopic.php?t=2632&start=0

ak to uz poznate tak nic :gl:
Obrázok používateľa
pakroc

Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod dzejkej 01 Apr 2010 01:47

Vdaka za hint, pakroc :).

Sice este nepresiel tyzden, ale o par hodin sadam na ICcko s polovickou a na sviatky ficime na vychod, takze asi nebudem mat dostupnu vahu a predaslen skoncil tot teraz mesiac a to nie je zly cas na nejaku rekapitulaciu :).

Mesiac povazujem za uspesny. Celkovo som podla mojej naladovej vahy zhodil 7.4kg za tychto 31 dni, co hodnotim pozitivne :). Celkovo presne cislo neviem, kedze som sa prvykrat doma vazil az 18.2., ale tak cislo od zaciatku challengu by sa malo pohybovat okolo 16ky.

bumpy.jpg
bumpy.jpg (50.59 ) Zobrazená 2566 krát

Ziadne krizy pri stravovani.V podniku, kam chodim z prace na obedy, teraz robia fajnove salaty (bez dresingu, takze sa tam vela pokazit neda) a tak si k nejakemu fajnemu kusku kurata dam ako prilohu poriadnu porciu cerstvej zeleniny :).

Dosli mi uz tie rezistancne kravinky bodylastics a cvicim s tym kazdy den. Zacal som cvicebny program Power 90 a po nom planujem ist na P90X a ak to prezijem, tak pokracovat dalej. Sice este to nie je formalny start, pretoze cez sviatky na navsteve ai nezvladnem kazdy den cvicit a pritom nepohorsit okolie, ale po sviatkoch od buduceho tyzdna idem pekne kazdy den. Musim povedat, ze ten Power 90 ma vie dost potrapit. Jedna sa o striedanie posilovacich cvikv (kazdy druhy den) s riadnym vypotovakom (zmes roznych dynamickych divocin takmer bez pauzy) a abs rutinou. Ked som s takym niecim skoncil, tak som bol podstatne viac dead ako po 30 minutach behania :). Ak ma niekto o to zaujem, tak to istia torrenty, pretoze firma neposiela mimo USA a Kanadu, takze tak im treba, oberte ich :-D .. Po uspesnom dorazeni Power 90 (snad) po 90 dnoch teda chcem pokracovat P90X, ktory uz patri do "wtf, uff" kategorie :-D.

Tak drzte palce a taktiez drzim palec kolegom v challengi (a aj inym mimo neho), nech sa dari a su spokojni :gl: .

[irony]Na zaver by som rad podakoval TuKEmu za to, ze pravidelne informuje zvysok o svojom progresse a nenecha sa prosit. Ma predsa cas, je sucastou challenge-u a sam bol za to, aby tento blog existoval. Este raz dakujem :Bravo: .[/irony]
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Chlpo1989 01 Apr 2010 09:12

Parada JK! Len nech Ti to vydrzi a nie len do posledneho dna challenge :) Fakt Ta obdivujem, kolko energie a namahy do toho vkladas :good:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod TuKE 01 Apr 2010 12:57

Yeeeaaaaaaaaaaaahhhhh budddyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, light weight
Tož, konečne ma JK dokopal k napísaniu nejakého info o mojom progrese.
Nakoľko moja sebadôvera a ego sú vyššie ako Empire State Building, tak som dal mojim súputníkom 2 mesačný náskok :).
Doteraz som len upravil stravu, vypustil sladené nápoje a to je asi tak všetko. Bol som asi 2x na bikeu, ktorý som dostal do pojazdného stavu.

Dnes však bol deň D, kedy som sa pustil do ostrého boja a tak som sa stal šťastným majiteľom tejto krásnej permošky (krásnej vďaka tomu bulíkovi :))
permoska.jpg
permoska.jpg (74.6 ) Zobrazená 2516 krát

Tréning boli taký ľahší, aby som sa úplne nezničil.

1. 10 minút bike na zahriatie
2. tlaky na rovnej lavičke s jednoručkami
3. príťahy v predklone
4. kolmé tlaky v sede
5. legpress
6. chôdza na páse
Tá chôdza bola celkom haluz, prvýkrát som takto išiel na páse, snažil som sa to nepreháňať. Nakoniec som tam chodil asi 25 minút, rýchosť medzi 5-5.7 a stúpanie tak 5.5-6.5, skúšal som aj 9, ale to už bolo celkom psycho pri tej rýchlosti :)
Inak asi som to s tou chôdzou prehnal, lebo keď som skončil a zoskočil z pásu, tak sa mi normálne točila hlava, neviem, či od toho, že som mal tep 170 alebo je to pri páse normálne, tak či onak, sranda to bola.

Váhu uvediem soon.

Keby ste mali nejaké dobré rady ohľadom cvikov a ich kombinácii, tak ich uvítam.

Ešte také vtipné porovnanie ako sa zmenila železiareň, do ktorej som zvykol chodiť tak 7-8 rokov dozadu :)
arena2002.jpg
arena2002.jpg (53.17 ) Zobrazená 2470 krát

arena2010.jpg
arena2010.jpg (96.46 ) Zobrazená 2480 krát
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod johnmirow 01 Apr 2010 13:01

TuKE napísal: ...
Inak asi som to s tou chôdzou prehnal, lebo keď som skončil a zoskočil z pásu, tak sa mi normálne točila hlava, neviem, či od toho, že som mal tep 170 alebo je to pri páse normálne, tak či onak, sranda to bola.

neboj neprehnal, po nejakom case to prestane :), to si len mozog trosku oklamal, kedze si chodil a pritom sa nic okolo teba nemenilo :D
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod Horsey7 01 Apr 2010 13:03

heh tam som chodil 3-4r dozadu hravat squash :)

nech to vydrzi TuKE :good:
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 01 Apr 2010 14:46

Konecne TuKE .. len aby Ti to vydrzalo. Ked mas take ego a davas nam naskok .. podme navysit stavky! :-D

No 170 pulz je dost vela. Sa cudujem, ze Ti to pri takom tempe tak vybehlo - evidentne srdce bolo v soku, preco zrazu treba tak vela kyslika :-D. Podla mna si zvol take tempo, aby si sa pohyboval okolo 150 a nemal si nabeh skolabovat. Postupne to bude srdce coraz lepsie zvladat a mozes pridavat. Ja som teraz daval 30 minut pri 11.7 km/h a drzal sa na 145, ale na zaciatku by ma pri takom tempe prastilo o zem:).

Co sa tyka cvikov, tak popros johnmirrowa, nech Ti napise cviky z jeho programu Ohromna Legrace, ci ako sa to vola :-D. To znie ako spravny trening, ktory neda len tak vydychnut.

Dolezita vec nie je az tak zdvihat giganticke hmotnosti, ale skus robit poriadny pocet opakovani pri mensich hmotnostiach a najma nedavaj pauzy medzi cvikmi. Ak si to samozrejme telo vyzaduje, tak par desiatok sekund kludne, ale ziadnych 5 minut a precitanie clanku v novinach a tak :). Ako som ja zacal cvicit takmer bez pauziciek s permanentne nadstandardne pracujucim srdcom, tak citim, ze je to cvicenie ucinnejsie. V tom su prave tie cvicebne programy, o ktorych som pisal, extra divoke :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 02 Apr 2010 13:21

dzejkej napísal:Co sa tyka cvikov, tak popros johnmirrowa, nech Ti napise cviky z jeho programu Ohromna Legrace, ci ako sa to vola :-D. To znie ako spravny trening, ktory neda len tak vydychnut.

John je v tomto hrozný tajnostkár, lebo sa bojí, že aj mne s Yegonom sa začne dariť. Však ako dlho sme od neho museli dolovať zázračné raňajky ala vločky s vodou :D
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!