Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod w4444x 02 Apr 2010 13:29

co si ty musel dolovat to mne prezradil take tajomstvo
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Apr 2010 13:49

TuKE napísal:John je v tomto hrozný tajnostkár, lebo sa bojí, že aj mne s Yegonom sa začne dariť. Však ako dlho sme od neho museli dolovať zázračné raňajky ala vločky s vodou :D

Nemyslim, ze to potrebuje tajit. U Teba nie je problem, ze nevies cviky .. u Teba je problem, ze sa Ti nechce :-D.

V zasade inteznivne cviky s dost opakovaniami bez prestavok. Pozri si napr. Power 90, co si si stahoval ako tam retazia tie cviky a ako neoddychuju - inspiruj sa a nieco take zostav :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod johnmirow 02 Apr 2010 14:15

w4444x napísal:co si ty musel dolovat to mne prezradil take tajomstvo

:lol2: :lol4: :ROFL:

TuKE napísal:John je v tomto hrozný tajnostkár, lebo sa boji, že aj mne s Yegonom sa začne dariť. Však ako dlho sme od neho museli dolovať zázračné raňajky ala vločky s vodou :D

aaaale, nebojim sa, budem sa len tesit, ked sa nam to vsetkym styrom podari ...

v Ohromnej legraci ide o to, aby si sa nezastavil v treningu (ziadne citanie ;) ) ... mas seriu 2-3 cvikov, ktore ked odcvicis mas maximalne minutu pauzu, kazdy cvik robis s takou vahou, s ktorou nemas problem zopakovat urceny pocet opakovani, ale musis ju aj citit :) v serii su vacsinou cviky na precvicenie viacerych svalovych skupin .... trenerko (alias :evil: ) mi dal cvicit seriu, ktora mala 5 cvikov :bad:

ale samozrejme bez upravy stravy sa to neda ... co najmenej sacharidov a tukov a vela bielkovin ... (a vlocky s vodou :D pred treningom a len vtedy ked som rano hladny ... maximalne 1-2 lyzice ... ), ak by sa ti pocas treningu zacala tocit hlava a zacalo by ti byt dost nevolno od zaludka, tak si rychlo daj dajaky cukor (sacok cukru do kavy 2g :D) ... hypoglykemia je svina :D

:gl:
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Apr 2010 14:20

johnmirow napísal:ak by sa ti pocas treningu zacala tocit hlava a zacalo by ti byt dost nevolno od zaludka, tak si rychlo daj dajaky cukor (sacok cukru do kavy 2g :D) ... hypoglykemia je svina :D

Idealne je si kupit glukozu. Glukoza sa bez problemov roztopi vo vode a organizmus ju vie superlahko spracovat :).

Len si na ten cukor netreba zvykat - akonahle prestanu hypoglykemicke zachvaty, tak idealne je neprijimat cukry, aby ich organizmus nebral ako primarne palivo a radsej nech cerpa z masivnych zasob :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 03 Apr 2010 06:25

Kuaaaaaaaaaaaa, strašnú svalovicu som dostal. 2 dni sa poctivo skrývala a dnes udrela :). Ráno som sa iba odplazil z postele a do tielka som sa musel poskladať, pretože ma tak bolia cecky, že nevládzem ruku nad úroveň ramien zdvihnúť bez bolesti :)
Dobre mi ten JK radil, že opatrne prvýkrát.
Ja som vedel, že to takto dopadne, vždy to u mňa takto dopadne :D
Chcel som ísť aj dnes do gymu, ale odkladá sa to na zajtra/pozajtra, dnes hádam stihnem aspoň 30km na bikeu.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod Riddlah 03 Apr 2010 09:03

TuKE napísal:Ja som vedel, že to takto dopadne, vždy to u mňa takto dopadne :D

ono to dopadne takto ukaždeho, kto to na začiatku preženie :)
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 03 Apr 2010 10:21

podla mna to tak dopadne , aj ked to neprezenies, nakolko ked 2+rokov nic nerobis tak skoro kazdy poriadny pohyb je 'prezenie':D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod TuKE 03 Apr 2010 11:08

[x] 25 km v tejto treskúcej zime na bajku

Edit: asi by som si mal kúpiť aj dlhé buzigate, lebo dnes to bolo fakt peklo, hádaj aj rukavice by som zniesol :)
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod dzejkej 03 Apr 2010 11:38

tucniak napísal:podla mna to tak dopadne , aj ked to neprezenies, nakolko ked 2+rokov nic nerobis tak skoro kazdy poriadny pohyb je 'prezenie':D

"prehnat to" sa odvija od stavu dotycneho jedinca. Ak niekto roky necvici, tak to prezenie lahko, ale urcite sa tam da ist prvykrat a nedostat svalovicu. Proste prvu navstevu urobis poriadny stretch (pri com sa tazky jedinec dokaze aj slusne spotit:-D) a jednotlive partie rozhybes smiesnymi hmotnostami (hrudnik - prazdna obojrucka a tak) .. teoreticky by si pri tomto nemal mat svinsku svalovicu :-D.

Inak TuKE - vazit si sa chcel a napisat to sem. Na co cakas? Ked zaberu prehanadla alebo zhanas nejaku vahu, ktora dava priatelskejsie cisla? :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 03 Apr 2010 14:04

Soon = v najbližších 30 dňoch :)
Čo nepozeráš trailery? :D
Obrázok používateľa
TuKE

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!