Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
co si ty musel dolovat to mne prezradil take tajomstvo
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
TuKE napísal:John je v tomto hrozný tajnostkár, lebo sa bojí, že aj mne s Yegonom sa začne dariť. Však ako dlho sme od neho museli dolovať zázračné raňajky ala vločky s vodou
Nemyslim, ze to potrebuje tajit. U Teba nie je problem, ze nevies cviky .. u Teba je problem, ze sa Ti nechce .
V zasade inteznivne cviky s dost opakovaniami bez prestavok. Pozri si napr. Power 90, co si si stahoval ako tam retazia tie cviky a ako neoddychuju - inspiruj sa a nieco take zostav .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
w4444x napísal:co si ty musel dolovat to mne prezradil take tajomstvo
TuKE napísal:John je v tomto hrozný tajnostkár, lebo sa boji, že aj mne s Yegonom sa začne dariť. Však ako dlho sme od neho museli dolovať zázračné raňajky ala vločky s vodou
aaaale, nebojim sa, budem sa len tesit, ked sa nam to vsetkym styrom podari ...
v Ohromnej legraci ide o to, aby si sa nezastavil v treningu (ziadne citanie ) ... mas seriu 2-3 cvikov, ktore ked odcvicis mas maximalne minutu pauzu, kazdy cvik robis s takou vahou, s ktorou nemas problem zopakovat urceny pocet opakovani, ale musis ju aj citit v serii su vacsinou cviky na precvicenie viacerych svalovych skupin .... trenerko (alias ) mi dal cvicit seriu, ktora mala 5 cvikov
ale samozrejme bez upravy stravy sa to neda ... co najmenej sacharidov a tukov a vela bielkovin ... (a vlocky s vodou pred treningom a len vtedy ked som rano hladny ... maximalne 1-2 lyzice ... ), ak by sa ti pocas treningu zacala tocit hlava a zacalo by ti byt dost nevolno od zaludka, tak si rychlo daj dajaky cukor (sacok cukru do kavy 2g ) ... hypoglykemia je svina
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
johnmirow napísal:ak by sa ti pocas treningu zacala tocit hlava a zacalo by ti byt dost nevolno od zaludka, tak si rychlo daj dajaky cukor (sacok cukru do kavy 2g ) ... hypoglykemia je svina
Idealne je si kupit glukozu. Glukoza sa bez problemov roztopi vo vode a organizmus ju vie superlahko spracovat .
Len si na ten cukor netreba zvykat - akonahle prestanu hypoglykemicke zachvaty, tak idealne je neprijimat cukry, aby ich organizmus nebral ako primarne palivo a radsej nech cerpa z masivnych zasob .
-
Kuaaaaaaaaaaaa, strašnú svalovicu som dostal. 2 dni sa poctivo skrývala a dnes udrela . Ráno som sa iba odplazil z postele a do tielka som sa musel poskladať, pretože ma tak bolia cecky, že nevládzem ruku nad úroveň ramien zdvihnúť bez bolesti
Dobre mi ten JK radil, že opatrne prvýkrát.
Ja som vedel, že to takto dopadne, vždy to u mňa takto dopadne
Chcel som ísť aj dnes do gymu, ale odkladá sa to na zajtra/pozajtra, dnes hádam stihnem aspoň 30km na bikeu.
Dobre mi ten JK radil, že opatrne prvýkrát.
Ja som vedel, že to takto dopadne, vždy to u mňa takto dopadne
Chcel som ísť aj dnes do gymu, ale odkladá sa to na zajtra/pozajtra, dnes hádam stihnem aspoň 30km na bikeu.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Ja som vedel, že to takto dopadne, vždy to u mňa takto dopadne
ono to dopadne takto ukaždeho, kto to na začiatku preženie
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
podla mna to tak dopadne , aj ked to neprezenies, nakolko ked 2+rokov nic nerobis tak skoro kazdy poriadny pohyb je 'prezenie':D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
[x] 25 km v tejto treskúcej zime na bajku
Edit: asi by som si mal kúpiť aj dlhé buzigate, lebo dnes to bolo fakt peklo, hádaj aj rukavice by som zniesol
Edit: asi by som si mal kúpiť aj dlhé buzigate, lebo dnes to bolo fakt peklo, hádaj aj rukavice by som zniesol
-
tucniak napísal:podla mna to tak dopadne , aj ked to neprezenies, nakolko ked 2+rokov nic nerobis tak skoro kazdy poriadny pohyb je 'prezenie':D
"prehnat to" sa odvija od stavu dotycneho jedinca. Ak niekto roky necvici, tak to prezenie lahko, ale urcite sa tam da ist prvykrat a nedostat svalovicu. Proste prvu navstevu urobis poriadny stretch (pri com sa tazky jedinec dokaze aj slusne spotit:-D) a jednotlive partie rozhybes smiesnymi hmotnostami (hrudnik - prazdna obojrucka a tak) .. teoreticky by si pri tomto nemal mat svinsku svalovicu .
Inak TuKE - vazit si sa chcel a napisat to sem. Na co cakas? Ked zaberu prehanadla alebo zhanas nejaku vahu, ktora dava priatelskejsie cisla?
-
Soon = v najbližších 30 dňoch
Čo nepozeráš trailery?
Čo nepozeráš trailery?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.