Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
trenovanie je podstatne
rozne typy treningov nie velmi
hlavne ked clovek nieco robi
pri treningu v posilovni nie je ani tak podstatne kolko kalorii spalis (kratke prestavky) ale to kolko svalovej masy vybudujes a ako velmi tym teda zrychlis bazalny metabolizmus
aj tak je vzdy lahsie energeticku bilanciu vylepsit tym ze menej jes nez tym ze viac makas
vsetko co dava podnety k rastu svalov je good
inak zaujimave cviky ktore maju aj ten kaloricky efekt su zlozene cviky ako napriklad nadhod lebo predstavuju najviac prace (hmotnost * draha)
rozne typy treningov nie velmi
hlavne ked clovek nieco robi
pri treningu v posilovni nie je ani tak podstatne kolko kalorii spalis (kratke prestavky) ale to kolko svalovej masy vybudujes a ako velmi tym teda zrychlis bazalny metabolizmus
aj tak je vzdy lahsie energeticku bilanciu vylepsit tym ze menej jes nez tym ze viac makas
vsetko co dava podnety k rastu svalov je good
inak zaujimave cviky ktore maju aj ten kaloricky efekt su zlozene cviky ako napriklad nadhod lebo predstavuju najviac prace (hmotnost * draha)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
TuKE napísal:Decká, nepreháňate to s cvičím brucha trochu?
Teda pokiaľ sa nechystáte po skončení challange na Olympiu
Tak vies, musime si to odmakat za vas dvoch .
Tak ja robim rutinu 10 cvikov a 10 opakovani kazdy druhy den jeden za druhym a to dokopy zaberie iba zopar minut. Za tyzden mozno tak 20-25 minut cvicenia brucha. Vobec nic extremne .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
yegon napísal:aj tak je vzdy lahsie energeticku bilanciu vylepsit tym ze menej jes nez tym ze viac makas
To je pravda. Ja teraz prijimam tak okolo 2000 kalorii na den a sledujem, ze by som mal znacne pridat, lebo sa vsetkym tym nutrition softom taketo tempo moc nepaci. Mi to odporuca 3500+ kalorii na tu vysku a hmotnost, rofl.
-
yegon napísal:inak zaujimave cviky ktore maju aj ten kaloricky efekt su zlozene cviky ako napriklad nadhod lebo predstavuju najviac prace (hmotnost * draha)
je pravda ze nadhod a trh su vyborne, ale 140kg clovek ktory zacina cvicit aby zhodil asi nebude ten spravny kandidat na tieto technicky nie zrovna lahke cviky- i ked su ppc podla mna
Tiez sa ich este len hodlam nechat kvalifikovane naucit a zaradit:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
trh je prilis technicky - nadhod rules
ako zaciatok by som zaradil kombinaciu mrtvy tah nadhmatom s lahsou vahou ale dynamicky do vyponu na spicky s potiahnutim ramenami a trapezom tak aby cinka vyletela zhruba po hrudnik (netahat pomaly len jej dat impulz aby tam isla)
nieco ako robi tento typek
http://www.youtube.com/watch?v=oyI97sjhuWM&feature=related
je to velmi dobry cvik ale je pravda ze aj na to treba asi nejaku asistenciu ktora poradi, lebo ludia robia casto tu poslednu fazu v predklone a mozu si zranit chrbat
ako zaciatok by som zaradil kombinaciu mrtvy tah nadhmatom s lahsou vahou ale dynamicky do vyponu na spicky s potiahnutim ramenami a trapezom tak aby cinka vyletela zhruba po hrudnik (netahat pomaly len jej dat impulz aby tam isla)
nieco ako robi tento typek
http://www.youtube.com/watch?v=oyI97sjhuWM&feature=related
je to velmi dobry cvik ale je pravda ze aj na to treba asi nejaku asistenciu ktora poradi, lebo ludia robia casto tu poslednu fazu v predklone a mozu si zranit chrbat
-
yegon napísal:ako zaciatok by som zaradil kombinaciu mrtvy tah nadhmatom s lahsou vahou
A aj si uz take nieco pocas challengu robil alebo zatial teoria?
-
dnes som nasadil tvrdy rezim rano 6:30 5km beh vonku
no a prave som docvicil - bol tam aj ten high clean pull co som spominal ale s jednoruckami - skoncil som mokry ako mys s roztrasenymi nohami
zajtra rano opat beh a po obede tenis alebo korcule - uvidime
no a prave som docvicil - bol tam aj ten high clean pull co som spominal ale s jednoruckami - skoncil som mokry ako mys s roztrasenymi nohami
zajtra rano opat beh a po obede tenis alebo korcule - uvidime
-
Znie to dobre. Tak to uz len udrz .
-
obivano napísal:Inspiracia ako schudnut
Mas talent nachadzat zaujimave suvislosti .
EDIT: to dievca ma ale fakt fajny hlas
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.