Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod obivano 08 Apr 2010 09:14

dzejkej napísal:
obivano napísal:Inspiracia ako schudnut

Mas talent nachadzat zaujimave suvislosti :-D.

EDIT: to dievca ma ale fakt fajny hlas :)

jj :Yahoo!:
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod johnmirow 09 Apr 2010 10:03

yegon napísal:rozne typy treningov nie velmi

preco myslis?

dnesny moj trening bol zamerany na rozvoj svalstva, takze som sa vyblaznil s nejakymi kileckami a vieme, ze cim viac svalov, tym lepsie funguje tovaren a spaluje a spaluje ...
pritahy k brade (http://www.trener.sk/ramena/pritahy-vel ... etail.html) + tlaky nad hlavu v stoji (http://www.trener.sk/ramena/tlak-za-hla ... etail.html) toto bolo v kombinacii, stale so "zakladnou" vahou
tlaky na lavicke (http://www.trener.sk/prsia/benchpress/detail.html)
peck-deck (http://www.trener.sk/prsia/peck-deck/detail.html)
tlaky na sikmej lavicke 1xbrutal vaha oddych 6xmensia (http://www.trener.sk/ramena/tlak-pred-h ... etail.html) posledna seria bola z nizsou vahou "domrtva"
bicepsove zdvihy (http://www.trener.sk/biceps/bicepsovy-z ... etail.html)
vystupy na lavicku 3x12 na kazdu nohu (http://www.trener.sk/nohy/vystupy-na-la ... etail.html)

pocty opakovani a serii si nepamatam, ale sa mi daco mari, ze 4serie po 8-10, ale prva seria bola vzdy s mimimalnou vahou a 12 opakovani a potom sa nalozilo tak, aby som "ledva" spravil urceny pocet, prestavky medzi seriami boli kratke okolo jednej minuty, takze pekne do hodinky stihnute :)

countdown ... 106
:gl:
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Apr 2010 10:30

johnmirow napísal:countdown ... 106

Naco to pocitas? Ty to stihas a po skonceni challengu predsa nechces skoncit s tym lifestylom, nie? :-P

EDIT: prepisal som .. doslo mi, ze tym myslis dni :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod TuKE 09 Apr 2010 10:50

Nuže, tak ja pridám tiež svoju trošku do mlyna.

Jazdím teraz taký tréning, že nejdem veľmi na váhy, ale skôr na to, aby som bol stále "v ohni". Spájam teda zväčša 2 kontralaterárne partie do jednej série a robím teda napríklad predkopávanie a zakopávanie (teda kvadricepsy a hamstringy), prsia/chrbát v jednej sérii bez prestávky. Je to celkom zábavné a tréning mám hotový raz dva.
Len neviem, k čomu dať ramená do veľkej série, pretože nejako neviem nájsť protiľahlý sval :). Som rozmýšľal, že dám k nim trochu lýtka, nie, že by som lýtka nejako potreboval trýzniť, tak ale aspoň nejakú činnosť k tým ramenám dať :)

Včera som konečne aj regulérne vyliezol na pás a chodil. Na začiatku som sa chvíľu hral so ipodom, pretože som kalibroval ten senzor čo mám v teniske a potom som nastavil stúpanie 3 (neviem čoho, proste len 3) a rýchlosť 5-5.5km/h a šliapal.
Pravidelne som kontroloval tep, aby som nevyletel príliš vysoko a tak som mal max. 154.

Mi až bolo divné, prečo mi minule pri 170, či koľko som to mal ten stroj dával stále prestávky, tentokrát ma nechal chodiť bez prestávky.
Prešiel som 3km, čo mi trvalo asi 35 min.
Nabudúce skúsim ísť 6km rýchlosťou 6km/h, ak teda tep nebude nejako veľmi divoký.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yegon 09 Apr 2010 11:26

johnmirow napísal:
yegon napísal:rozne typy treningov nie velmi

preco myslis?

lebo ked si doteraz necvicil tak cokolvek robis funguje a funguje pomerne dlho - urcite minimalne 6 tyzdnov bez potreby zmeny
no a potom ti nebude velmi fungovat nic kedze drzis dietu a pri diete svaly nerastu :) iba na zaciatku ked je cvicenie pre ne taky sok ze dovi dopo

Len neviem, k čomu dať ramená do veľkej série

ak na ramena robis tlaky s velkou cinkou za hlavou tak k tomu (kedze tam zabera aj triceps) sa zvykne kombinovat biceps (aj ked to je maly sval a nema velky zmysel ho cvicit pri diete)
pripadne sa daju k tomu supnut hyperextenzie alebo predklony (podla dostupnosti vybavenia) ale zase ked mas v treningu mrtvy tah tak predklony su asi overkill
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod johnmirow 09 Apr 2010 11:27

dzejkej napísal:
johnmirow napísal:countdown ... 106

Naco to pocitas? Ty to stihas a po skonceni challengu predsa nechces skoncit s tym lifestylom, nie? :-P

EDIT: prepisal som .. doslo mi, ze tym myslis dni :-D

math je dolezity :D, ale nie, jasne, ze budem pokracovat, akurat to mierne upravim, a budem cvicit pre to, aby som sa mohol nazrat :), a nebudem sa prezierat, a po skonceni celindzu by som sa rad drzal s vahou na priblizne rovnakej urovni aku dosiahnem a ked zvysovat vahu, tak len mnozstvom svalovej hmoty a nie tukovej vrstvy :)

Tuke, skus dat k ramenam prsia, chrbat je dost velky, aby si ho mohol cvicit dvakrat ... jeden cvik na hornu cast a druhy cvik na spodnu cast ... mozno by to tak mohlo byt ....
... ten senzor je paradna vec :)
na pase pred treningom davam 20-25 minut na 6% stupani a 6 az 6.5km/h rychlosti ... uplne postacujuce na rozohriatie :) priblizne to vychadza na 2 az 3km +-
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod johnmirow 09 Apr 2010 11:32

yegon napísal:
kedze drzis dietu a pri diete svaly nerastu

a preco by nerastli, ked dodas co potrebuju, tak rast budu imo
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod yegon 09 Apr 2010 11:41

johnmirow napísal:
yegon napísal:
kedze drzis dietu a pri diete svaly nerastu

a preco by nerastli, ked dodas co potrebuju, tak rast budu imo

na to aby rastli svaly musis prijat viac energie nez spotrebujes (rozdiel sa ulozi do svalov) co sa nezhoduje s redukcnou dietou. Nefunguje take nieco ze ked prijmas dostatok proteinu tak ten sa automaticky uklada do svalov, ked prijmas menej kalorii nez spotrebujes tak telo automaticky rozklada bielkoviny na energiu rovnako ako sacharidy a tuk, to plati aj o tom v strave aj o tom v tele

kulturisti striedaju objemove fazy a rysovacie v objemovej naberaju svaly a tuk a v rysovacej chudnu tuk a svaly

kombinacia priberat svaly a chudnut tuk zaroven je dlhodobo nemozna, dokonca aj pre kulturistov ktori sa nastopu anabolikami

funguje to naozaj len kratkodobo ked das telu dostatocny sok teda zacnes cvicit alebo zacnes sypat
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 09 Apr 2010 12:23

Hmm, takze ak chudnes a narastie Ti obvod bicepsu, tak to znamena, ze Ti nejaky podvodnik upravil meter? :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 09 Apr 2010 12:24

dzejkej napísal:Hmm, takze ak chudnes a narastie Ti obvod bicepsu, tak to znamena, ze Ti nejaky podvodnik upravil meter? :)

nie

znamena to ze si v tej sokovej faze a ver tomu ze to tak nebude pokracovat :)
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!