Holdem manager
Re: Holdem manager
mohlo by pomôcť ked ho odinštalujem a znovu nainštalujem? nebude nejaký problém s licenčným číslom?
- Puyol35
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Puyol35 napísal:neviem mi niekto poradiť ako znovu zapnem HUD, doteraz mi všetko frčalo ako ma, no zrazu od včera mi nezobrazuje nič. nevie niekto poradiť?
a zistil som že mi prestalo importovať handy, všetko je nastavene tak ako bolo, neviem čo sa mohlo stať no proste to nejde, kontroloval som odkial sa to ma inportovať je to v poriadku..
dakujem za každú radu
Preinstaluj na najnovsiu verziu a skontroluj si ci mas jazyk nastaveny na anglictinu.
Inak taky maly detail by sa hodil, ze aka herna to je
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ma to v anglcitine, je to F****Tilt, handy sa naimportuju, len cez autoimport mu to nejde ...
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
no neviem, nasiel som len toto => http://forums.holdemmanager.com/hud-bug ... -tilt.html, suvisi to s nastavenim jazyka, zda sa ze aj ked je nastaveny jazyk pre hand history na anlictinu tak je to problem, treba nastavit celeho klienta na anglictinu...
- vlade
problémy s hudom mi to vyriešilo ta zmena jazyka, no jeden stále zostáva neimportuje mi handy do casti cash vôbec tam nevidím posledný den, keby sa niekto nasiel kto by mi aj toto pomohol vyriesit bol by som mu hrozne vdacný
tak nakoniec som nasiel aj riesenie druhého problému:
Problém je v tom že neimportuje handy z hier CAP na FTP
tu je nejake vysvetlenie k tomu, ktoré nechápem čo mam vlastne robiť mohol by mi to niekto povedať???
http://forums.holdemmanager.com/manager ... ports.html
tak nakoniec som nasiel aj riesenie druhého problému:
Problém je v tom že neimportuje handy z hier CAP na FTP
tu je nejake vysvetlenie k tomu, ktoré nechápem čo mam vlastne robiť mohol by mi to niekto povedať???
http://forums.holdemmanager.com/manager ... ports.html
- Puyol35
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
prosim ja mam podobny problem ...,vyskusal som uz vsetko co bolo v mojich silach..kukal som aj rozne FAQ....skusal a nic zatial nepomohlo ...mozno mi unika nejaka banalita ale neviem si s tym dat naozaj rady......mam small stakes verziu HM .. asi od vcera...predtym som skusal len trial ..ktory isiel fajn...zacal som od nejakeho 12, 4. ..vsetko bezalo normalne ...handy sa mi zobrazovali aj hud islo dobre ....po urcitom case asi od 17. 4. mi prestalo zobrazovat handy ...aj session mam poslednu 17.4. ..potom po urcitom case prestal fungovat aj HUD ..neukazovali sa statistiky .... kupil som licenciu ze to mozno pojde ked to vsetko aktualizujem ..no kupil som licenciu regol som sa a ked som skusal hrat tak zobrazilo hud ale neukazuje statistiky ...vsetko je nula ...odohram nejake hands a v hud pise ze 0h ...import folder mam nastaveny v priecinku C:/program files/UB/handhistory/GUNARSON1221 (ked spustim hru a hram tak sa mi tam historia ukazuje normalne ako Txt) archive folder mam nastaveny ako c:/HMArchive tam su vsetky moje handy aj tie ktore sa mi v holdem manageri nezobrazuju...skratka je tam vsetko ...ale v HM mam zobrazene stale len po nejakeho 17.4.2010.....ked spustim auto import tak pri hre normalne vyskoci za importovalo 1h duplicate hands 0 ale erors napise ze 1 ...vzdy tma vyskoci ten error (vobec netusim preco).......skusal som aj to s tym jazykom ..ono mi historiu uklada v anglictine aj klinta mam v anglictine tak neviem.....
hram na UB
verziu HM mam 1.10.06a small stakes
za pomoc budem strasne vdacny
hram na UB
verziu HM mam 1.10.06a small stakes
za pomoc budem strasne vdacny
- gunarson1221
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ak vie niekto pomoct budem strasne rad lebo teraz nemozem hrat...max na jednom mozno 2 stoloch ale a tka je to o nicom....
- gunarson1221
Bohuzial nie na vsetky otazky vie niekto odpoved, pozeral som aj na ich stranke a nic, skus napisat do ich fora, predsa len asi budu o tom vediet viac ako my (http://forums.holdemmanager.com/). Skus si este spravit novu databazu a pripadne ak mas vistu/win7 spustit holdem managera ako administrator. Ked ti to tam vyhodi tu chybu, je aj nieco pri tom napisane? cislo chyby alebo nejaky text?
- vlade
mam xpcko ....ako spravit novu databazu ci tomu dobre rozumiem ...nie iba v TAB import pod auto import ked mam nejaku hand ..napise imported files : 1
hands imported 1 of 1
duplicate hands 0
import error : 1
na ich support by som aj napisal lenze s mojou anglictinou je problem ...keby sa nasla dobra dusa co by mi pomohla
hands imported 1 of 1
duplicate hands 0
import error : 1
na ich support by som aj napisal lenze s mojou anglictinou je problem ...keby sa nasla dobra dusa co by mi pomohla
- gunarson1221
Ja som mal rovnaky problem ako pises ty, skus sa pozret ci mas vypnute kontrolu pouzivatelskych kont ,ak nie vypni ju mne to potom slapalo v poriadku
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.