DevilMayCry napísal:Zatial som odohral smiesnych cca 1500 hands
ty grinder..ja mam 1200

DevilMayCry napísal:Zatial som odohral smiesnych cca 1500 hands

Horsey7 napísal:ty grinder..ja mam 1200

spravi svoje, skoda ze to prichadza akurat v tych big potoch.....
9
K
8
(3 players)
(3 players - 1 is all in)
(3 players - 1 is all in)
9
6
9
J
J
2
(2 players)
(2 players)
(2 players)
2
J
J
3
A
(3 players)
(2 players - 1 is all in)
(2 players - 1 is all in)
J
3

) + veci ktore nemoze clovek odsunut na druhu kolaj (kamarti, frajerka) + praca nezaplatena (rozbiehanie vlastneho biznisu) a tym padom na poker ostalo kurefsky malo casu. Zaoberat sa preto nejak blizsie hlbokomyselnymi analyzami mojich stovak ruk nema zmysel. Tym padom rozmyslam ze tento blog bude sluzit aspon docasne hlavne na ine veci. Mozno z toho spravim nejaky blog of life resp. co ma napadne.
". Potom som sa siel spytat ze v kerej izbe to vlastne akoze mam byt ubytovany. Bomba idem sa hodit do plavek a hopsa hejsa do wellnesu. Bazenik, virivka, normal sauna, infrasauna, kybel studenej vody a po opici ani stopy, perfektne. Konecne vecera ze sa nazerem tak som si nalozil taku davku na tanier ze aj calani z phat phuck challenge (ci jak sa to pise) by mali slusny problem to sezrat. To iste sa deje aj u mna, kolabujem asi v 1/2 porcie som som nakladol na taniere. Rychlo dam k tomu este ovocie a ideme hrat biliard, sipky a ine zalezitosti. Presne o 21:00 prichadza taky stav unavy ze zaspavam v momente jak sa oprem o stenu ked cakam na tago

Chlpo1989 napísal:Pocuj odkial si? "kerej", "hento"...to je NR dialekt

emjayko napísal:anyway si si isty ze si hral nl2?
A
8
8
(2 players)
(2 players)
(2 players)
A
9
K
5
J
(3 players)
(2 players)
(2 players)
4
K

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.