Dalsi den za mnou, chvlabohu uspesny. Neodohral som tolko ruk ako by som chcel, lebo vecer sa konala na FT light 3bet party (vid moja ccervena) a na to naozaj nemam zaludok.
S hrou som spokojny az na par ruk, ale za tie si mozem sam (je rozumne slowplayovat flush na sparovanom boarde ).
Staty 21/16 kvoli tomu, ze som vypustil par ruk zo skorych pozicii.
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with J J UTG raises to $0.30, 1 fold, CO raises to $1.05, Hero ?
Callovat sa mi to zda byt OOP uplne mimo, na setmining to hrat nemozem, alebo? Ked pride nizky board, neviem kde som...cbet na takom boarde bude vysoky a ked callnem, tak sa commitnem. Mozno donk, ale to sa mi nezda ako vhodne...
Dalej je tu vec s Villainom na UTG, pretoze neviem ci raisuje 99 alebo AA. Myslim si, ze tu bude len pushovat alebo foldovat.
Co s tym?
Tu je pokracovanie:
Spoiler:
Flop: ($2.25) 9 6 9 (2 players) UTG checks, CO bets $1.80, UTG raises to $10.08 all in, CO calls $8.28 Turn: ($22.41) 8 (2 players - 1 is all in) River: ($22.41) 5 (2 players - 1 is all in) Final Pot: $22.41 UTG shows 7 8 (a straight, Nine high) CO shows K K (two pair, Kings and Nines) UTG wins $20.92 (Rake: $1.49)
Dnes dost funny session (poslednych 410 ruk). Zo zaciatku mi chodili len premium ruky (vid. obr.), ale nakoniec ma kazdy 3betoval a triafal vzdy lepsie, tak som to radsej vypol.
Hralo sa mi az podozrivo dobre, takze spokojnost. Este otazka: Ako si nastavim v HM spravne cas? Aby mi to ukazovalo presne ako tu?
Chlpo1989 napísal:Este otazka: Ako si nastavim v HM spravne cas? Aby mi to ukazovalo presne ako tu?
Predpokladam ze mas novy HM, tak options --> adjust site import times --> Full tilt ma +6h a bude ti zobrazovat cas ruky v HM (site history je stale East coast time) kedy si ju odohral vzhladom na nas cas