johnmirow napísal:"cukor" s GI = 7 a 2.4cal/g mozem si aj trosku zivot osladit a este ten "cukor" pomaha zubom a je prirodny
to znie ako lepidlo na parkety z teleshoppingu
grtka k bezeckemu vykonu
johnmirow napísal:"cukor" s GI = 7 a 2.4cal/g mozem si aj trosku zivot osladit a este ten "cukor" pomaha zubom a je prirodny
johnmirow napísal:heh dikes, akurat som skusil sa zacat "prezierat", zvysil som trosku prijem kazdej zlozky a vcera som bachol kusok torticky, napriek tomu a mozno kvoli tomu to pokracuje v DS ...
yegon napísal:johnmirow napísal:"cukor" s GI = 7 a 2.4cal/g mozem si aj trosku zivot osladit a este ten "cukor" pomaha zubom a je prirodny
to znie ako lepidlo na parkety z teleshoppingu
grtka k bezeckemu vykonu
Riddlah napísal:@Yegon, Johnmirow
velmi krasne idete, klobuk dole
proud of you I am
dzejkej napísal:Riddlah napísal:@Yegon, Johnmirow
velmi krasne idete, klobuk dole
proud of you I am
Hmmm, sa zacnem viac snazit, aby som si aj ja zasluzil pochvalu!
johnmirow napísal:zacni behat, to je aspon pekne vidiet na grafe
alebo kazdy tyzden davaj cisla z Insanity testu
dzejkej napísal:
Heh, ugh, ani jedno. Radsej zostanem pri weight a lbm/fat grafoch - myslim, ze tam sa to da tiez pekne vidiet na grafe a o tom je aj PPCh, teda ak som sa nesekol a neskoncil v nejakom marathon challenge, lebo to by bol sakra pruser .
johnmirow napísal:nooo, ono nam to tusim postupne prejde do maraton celindzu ... a az potom budes mat pruser
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.