Ahoj Marek,
sranda tento tvoj thread, musim povedat ze si prvy clovek po dlhom case co ma v pokri prekvapil
Myslim v dobrom. Nikdy by som nepovedal ze sa ocitnes tu na PP a este postnes ruku. Co ta ja poznam z tych 4-5x co sme spolu live hrali, tak si pre mna typicky live hrac s obrovskymi medzerami v hre, najma po teoretickej stranke (co je strasne vidiet na hre) - co inak dokazujes aj v tomto threade. Na druhej strane aj teraz na PP bolo vidiet ze hoci casto misplaynes lahke ruky, mas vyhodu v tom ze to nehras nejak weak/tight/passive, proste hras celkom zaujimavo necitatelne.
Ak sa chces vazne zlepsit musis zacat trochu citat aby si sa zlepsil v teorii/odds/PF selection a kopu dalsich veciach. My sme tam tiez odohrali ruku ktoru si uz presne nepamatam ale mal si AT a dosiel ti gutshot na river ked som ja nebetol s lepsou rukou turn (lebo sme boli v pote 3 a tam uz by bol brutal pot na riveri), a ty si povedal ze by si nefoldol turn na moj bet - a to si bol OOP s rukou pri ktorej len tie gutshoty boli ciste outy - cize uplna katastrofa.
K veci:
Necital som vsetky rozbory, ale ides na to vazne zle, aby si si mohol zaratat hentie implied odds, tak to predpoklada ze uz na flope si vpredu, a to sice neviem zratat ale je to fakt malo pravdepodobne (tych 22% je kravina). Plus mas tam mrte dalsich rizik, ak nema AA ale KK ci QQ tak ho nestacknes ho moze overkarta vystrasit, etc.
Ak sa pytas co sa da OOP zavolat v tejto situacii ziskovo tak odpoved je asi ze nic, pri tom jeho stacku to nejde. Mozno by som zacal tym ze by som prestal minraisovat, tym by si to mal cele vyriesene
Edit: deletol som poslednu cast, bola odveci.