Dovolenka - tipy

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Dovolenka - tipy

Odoslaťod DevilMayCry 28 Júl 2010 18:00

yegon napísal:som teraz v bulharsku kusok od nessebaru na sunny beach a v mori tu plava (pod vodou) nejaky sajrajt, je to cierne zhruba velkosti muchy a stipe to. Je toho pomerne dost za 10 minut vo vode som obchytil 5-6 stipancov, ktore bolo dost citit
y

fok si ma vobec nepotesil..... :shock:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod grulo 04 Aug 2010 20:32

DevilMayCry napísal:
yegon napísal:som teraz v bulharsku kusok od nessebaru na sunny beach a v mori tu plava (pod vodou) nejaky sajrajt, je to cierne zhruba velkosti muchy a stipe to. Je toho pomerne dost za 10 minut vo vode som obchytil 5-6 stipancov, ktore bolo dost citit
y

fok si ma vobec nepotesil..... :shock:

Yegon uz by som sa tam asi nekupal, vid. :

http://infoklub.sk/oblubenu-plaz-v-bulh ... oaktivitu/

http://tvnoviny.sk/spravy/dovolenkova-n ... ivitu.html

:river:
grulo

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 8 krát/7 krát

Odoslaťod tifoslovan 07 Aug 2010 08:03

Slovan dostal Stuttgart tak sa tam chystame ....
vyzna sa ta niekto ? nejake ubytovanie na noc ci dve by som hladal do tych 40e na noc nieco odkial je aj lahka cesta do centra mesta a k stadionu :)
cesta do samotneho Stuttgartu by nemala byt problem kedze sa ide po dialniciach
dik
Obrázok používateľa
tifoslovan

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 18 Aug 2010 15:56

Tak napisem kratky report z dovolenky:EPIC FAIL :bad:

Ale nie vazne,boli sme na Sunny beach,hotel Alba,izby velke,ciste,bazen fajn,strava v poriadku(ale 2 tyzdne by som nevydrzal).
Akurat sme boli s samom centre diania,vsade naookolo disko az do piatej rano-mne to vsak nevadilo,spavam spankom spravodlivych.

Dovolenka sa zacala nadherne-hned po poslednej kontrole na letisku v Burgase sme stratili pasy,teda my debili sme ich dali do ruky 5r dcere...
Pasy sa nenasli,aj ked som volal na letisko asi 10x.

Spojil som sa s nasim velvyslanectvom-pani bola velmi mila,povedala,ze staci ked pride do Sofie jeden z nas.
Uz som sa tesil na okruznu jazdu Bulharskom(jedna cesta 7 hodin),ked mi asi 3 hodiny pred odletom vola pani,ze pasy su na letisku v Burgase,len 20 km od nas :Bravo:
Zasiel som teda tam ,najprv nechceli policajti nic vediet ale nakoniec ma neochotne zaviedli do inej budovy,kde nase pasy boli.

Medzitym sme sa raz stretli s kamosmi co tam boli(teda nasi kmotrovci) a zacali sme vecer popijat-gin tonic.
Po asi 7mom sa mi zacalo zdat,ze ma nejako rozobera-zvalil som to na nedostatocny trening a horucavu.
Ked sme si pri bare davali kapurkovy,zistili sme ze maju happy hour,miesto poldeci sme pili deci,vypit skoro litrik palenky sa mi uz davno nepodarilo...
V takom stave som si isiel zahrat aj poker,zo zaciatku si moc nepamatam,ale skoncil som cca BE.

Inak boli sme aj v aquaparku na slnecnom pobrezi,celkom fajn,hlavne pre deti.
Co sa tyka cien,uz to nie je ako pred par rokmi,jedla stoja okolo 5-8 euro,pivo od 50 centov do 2 euro,cize stale lepsie ako napr. v Taliansku,kde stalo pivo vlani 5 euro,co je uz dost.

Pocasie bolo horuce,dokonca aj na ich pomery,na nete pisali 32 stupnov,ale este o 6tej vecer bolo 37,tak neviem kolko mohlo byt okolo obeda.

Zajtra idem na dalsiu dovolenku na Slovensko,treba pripomenut peceni stare casy. :D

EDIT:vacsina Bulharov je neuveritelne neochotnych,po 3 dnoch som prestal davat tringelty,boli sme na veceri v najlepsej rybej restike v Nesebare,ucet bol cca bulharsky mesacny plat a casnik ani raz dakujem,prosim,ste spokojni?proste nic, :wtf: ,za cely cas som natrafil na dvoch ochotnich,milich ludi-nasa upratovacka a casnicka v hotelovom bare...
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Chlpo1989 18 Aug 2010 18:05

palo1973 napísal: V takom stave som si isiel zahrat aj poker,zo zaciatku si moc nepamatam,ale skoncil som cca BE.

To byvaju tie najlepsie napady :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod 1zart1 18 Aug 2010 20:50

Palo a kde si hral, v Kubane?
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod palo1973 18 Aug 2010 21:39

1zart1 napísal:Palo a kde si hral, v Kubane?

v kubane bol len 1 stol,tak som sie do hrizantemy,tam boli 3
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod 1zart1 18 Aug 2010 22:11

palo1973 napísal:
1zart1 napísal:Palo a kde si hral, v Kubane?

v kubane bol len 1 stol,tak som sie do hrizantemy,tam boli 3

3?? Ked som tam bol ja boli iba 2
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod keso26 23 Aug 2010 13:07

..nevedel by mi dat pls niekto dobry tip na ubytko v Parizi ? Ci uz nieco seriozne na sukromi, alebo nejaky v pohode hotel blizsie k centru, metru, pamiatkam atd.

Dik.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Elerox 23 Aug 2010 13:30

ked som bol v Parizi, byval som v tzv formuliach (Hotel formule 1, sa to myslim volalo), zaplatil vopred cez net (stacila kreditka), oni mi obratom poslali kod, ktory som uz len natukal na dvere (prisiel som okolo 1 v noci) a sam sa ubytoval..
Su to 1izbove, niekolko postelove miestnosti s TV a kupelnou (len umyvadlo tusim), zachody a sprchy su vedla (ale velmi ciste) + ranajky (tiez velmi dobre). Myslim, ze v tej cene sa neda zohnat nic lepsie ( ja som nejaky extra komfort nehladal, len som sa tam na noc vyspal a isiel som zase fuc).
Spojenie s centrom je v pohode, busom som sa odviezol k najblizsiemu metru a odtial som uz mohol chodit, kam som chcel...

Za tento príspevok od Elerox poďakovali :
keso26
Elerox

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!